Medal OF Honor Airbrone یا Call of Duty 3

• Thread starter Thread starter IGI
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
[يه نظر مياد رقيبان سبك جنگ جهاني دوم در كنسولهاي نسل بعد اين دو بازي باشند
Medal OF Honor Airbrone و Call of Duty 3
به نظر شما کدامیک بهتر می تواند باشد؟
نطر من Call of Duty 3 است

من هم نظرم عوض شد و moh را انتخاب میکنم
راستی یه مطلب جدید در مورد moh خوندم که شما وقتی در اول بازی با چتر می پرین میتونین جای خودتون را انتخاب کنین وهر جایی که فرود بیاین کلآ شکل داستانیه بازی متفاوت میشه:eek:

moh اینقدرها هم که شما میگین بد نیست اخه سابقه خیلی زیادی داره و سابقش از cod و bia بیشتر هست !
ولی خداییش bia هم داستان جالبی داره مخصوصا نسخه 2 .:)

سلام.
سابقه دلیل برتری نیست;)

اول از همه بايد بگم كه سبك جنگ جهاني را كلا moh زيرورو كرد و اگه cod2 تونست از اين سبك بهتر باشه دليلش اينكه بعد از ان ساخته شد و معلومه هرچي بازي با تاخير ساخته بشه ميشه روش بيشتر كار كرد .

نسخه ی moh:pacific asult تو یه برهه ی زمانی اومدن پس چرا.....(چه کلمه ی قلمبه ای گفتم:cheesygri)

یکم دندون رو جیگر بزارین همه چی رو می فهمین . اون Moh: Pa رو من زیاد باش حال نکردم . اما Cod2 خیلی خوب بود و از اون بهتر Bia:eib خیلی بم حال داد . الانم که دموی Bia3 رو دیدید که . دموی Cod2 رو هم که دیدید . خودتون قضاوت کنید .
راستی دمویی از Moh:a نیومده ؟

آخه BIA:EIB کجا ، BIA:RTH کجا؟؟؟؟؟؟؟:eek:
BIA:RTH کجا MOH کجا؟؟؟؟؟؟ :eek:
MOH کجا COD کجا؟؟؟؟؟؟ :eek: :eek: :eek: :eek:

بازی اصلا مثل COD کی میخواد با این بازیا مقایسه کنه؟؟؟؟؟؟ :eek:
COD کجا و بقیه کجا؟؟؟؟؟؟ :eek:
مثل مقایسه ی زمین با آسمون میمونه. :eek: :eek:

من جای شما بودم از این حرفا نمیزدم. ;) تنها وجه شباهتشون موضوع جنگ جهانیه. همین و بس.

بابا چرا حرص الکی می خورید فایده ی این بحث ها اینه که بفهمی کدوم بهتره این برای کسایی خو به که بازی می خرن 30.40 دلار بدرد شما نمی خوره که وقتی بازی بیاد سه چهارتا نسخه از اون می خرید.;)

بابا چرا حرص الکی می خورید فایده ی این بحث ها اینه که بفهمی کدوم بهتره این برای کسایی خو به که بازی می خرن 30.40 دلار بدرد شما نمی خوره که وقتی بازی بیاد سه چهارتا نسخه از اون می خرید.;)

اولا سلام. خیلی ممنون.
دوما چه ربطی به قیمت بازی داشت؟؟ :confused: ;) :eek:
سوما مگه از یه بازی چند تا نسخه میگیرن؟؟؟؟ اصلا چه ربطی داشت؟؟؟؟؟ ;) :confused: :confused:

اجازه بدین هنوز بیان بعد نظر سنجیش کنین
شاید هلیکوپتر بنلادن فردا خورد رو ساختمون همون کارخونه ای که داره این بازیا رو میسازه
ولی خب هر چی باشه Call Of Duty بهتر از خواهد بود
2 شماره قبلیش اینو ثابت کردن

آخه BIA:EIB کجا ، BIA:RTH کجا؟؟؟؟؟؟؟:eek:
BIA:RTH کجا MOH کجا؟؟؟؟؟؟ :eek:
MOH کجا COD کجا؟؟؟؟؟؟ :eek: :eek: :eek: :eek:

بازی اصلا مثل COD کی میخواد با این بازیا مقایسه کنه؟؟؟؟؟؟ :eek:
COD کجا و بقیه کجا؟؟؟؟؟؟ :eek:
مثل مقایسه ی زمین با آسمون میمونه. :eek: :eek:

من جای شما بودم از این حرفا نمیزدم. ;) تنها وجه شباهتشون موضوع جنگ جهانیه. همین و بس.

وجدانی خودت فهمیدی چی گقتی ؟؟:cheesygri

اینجا هر کی میاد نظرشو میگه . خوب یه بار بهزاد ( مدیر ) گفت که این چه رسمیه هر کی میاد حرفی میزنه بعد میگه نظر شخصیمه
پس من از مدیرا می خوام که اینجا یه نظر سنجی راه بندازن و گزینه ی Brother In Arms 3 رو هم اضافه کنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or