Medal OF Honor Airbrone یا Call of Duty 3

• Thread starter Thread starter IGI
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
[يه نظر مياد رقيبان سبك جنگ جهاني دوم در كنسولهاي نسل بعد اين دو بازي باشند
Medal OF Honor Airbrone و Call of Duty 3
به نظر شما کدامیک بهتر می تواند باشد؟
نطر من Call of Duty 3 است

در ضمن brother in arms3 رو هم فراموش نکن !
به نظر من همون cod3 به نظر جزاب تر میرسه البته در تریلری که از این بازی دیدم فرق چندانی با نسخه 2 نکرده بود ولی من خوشم اومد !
moh هم به نظر من بازی بدی نیست و میتونه رقیب سرسختی باشه !
با اینکه خودم طرفدار cod هستم ولی به نظر من moh موفقتر باشه.

بی شک برنده باز هم cod هست:D
bia هم با حاله;) ولی حالم از moh بهم میخوره!!!!!!!!!!!!!!!
moh اینقدرها هم که شما میگین بد نیست اخه سابقه خیلی زیادی داره و سابقش از cod و bia بیشتر هست !
ولی خداییش bia هم داستان جالبی داره مخصوصا نسخه 2 .:)

اول از همه بايد بگم كه سبك جنگ جهاني را كلا moh زيرورو كرد و اگه cod2 تونست از اين سبك بهتر باشه دليلش اينكه بعد از ان ساخته شد و معلومه هرچي بازي با تاخير ساخته بشه ميشه روش بيشتر كار كرد . با اينكه من خودم بازي cod را بيشتر از moh دوست داررم ولي اولين تجربم كه تونست در يك بازي جنگ جهاني را برام حس بده همين moh2 بود كه واقعا زمان خودش اتيشي به پا كرد مخصوصا تو صحنه اي از بازي كه اولهاي بازي روي كشتي با توپ هوايي داشتم هواپيماهاي جنگي را ميزدم واقعا لذت بسيار زيادي بردم .
ولي بنظر من moh airbrone از cod3 ممكن موفقتر عمل كنه يكي از دلايلش اينكه روال بازي بر روي يك خط پياده نشده . منظورم اينكه مثل بازي فاركراير از هر كجا دوست داري ميتوني به دشمنات حمله كني كه باعث ميشه بازي را هر چند بار بازي كني تكراري به نظر نياد .
مثلا در بازي moh airbrone در اول بازي كه سوار يك هواپيما هستيت هرجا كه دوست داشتيد ميتونيد بپرين و بازي را از همان جا ادامه بدين .
يعني ديگه منو شما نميتونيم بيام تو اين سايت درخواست كمك در اين بازي بكنيم كه در اينجا من گير كردم !!!!!!!!!!!!

only MOH : AB

با اینکه از جنگ جهانی و بازی های که ادم ها هم دیگر رو میکشن بدم میاد و نظرم با دوست عزیزم امین جون فرق داره من با نارضایتی کامل باید بگم من Moh : Ab رو انتخاب میکنم;) .

به نظر من Cod3 بهتر

و بعد مدال نسخه جديد دوم و Bia3 در مكان سوم هوز چيزي معلوم نيست همشون دموهاي عالي نشون دادن كيفيت از بهترين گرافيك رو دارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or