Medal of Honor جدید تایید شد !

• Thread starter Thread starter koorosh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

koorosh

کاربر سایت
سلام

medalofhonorlogo.jpg

اقای John Riccitiello رئیس EA برای اولین بار به طور رسمی به در حال ساخت بودن شماره ی بعدی Medal of Honor اشاره کرد !

وی میگه: "یه جایی اون بیرون Medal of Honor جدید وجود داره، ما فعلا در شرایطی نیستیم که در مورد جزئیات دقیق صحبت کنیم ولی به زودی در زمان مقرر این اتفاق میفته !!"
تا اون جایی که اطلاع داریم این برای اولین باره که هرگز کمپانی به طور رسمی به پروژه ی Medal of Honor جدید اشاره کرده، بعد از عرضه ی Medal of Honor: Airborne در سال 2007 و Medal of Honor: Heroes 2، -یعنی بعد از اون زمان هیچ اشاره ی رسمی صورت نگرفته- !!

البته سال قبل شایعه ی عرضه ی شماره جدید و تغییر مکان پیدا کردن بازی از جنگ جهانی دوم به زمان حاضر و وارد افغانستان شدن پیچیده بود، که حالا همه چیز رسمی شد !!

منبع
موفق باشید

اگر از حالت جنگ جهانی بیرون بیاد هیچ شانسی نداره در برابر COD. تمامی خاطرات ما با MOH با جنگ جهانی ثبت شده. امیدوارم EA چنین حرکتی رو انجام نده. درسته که خز شده ولی با کمی نو آوری(کاری که COD:WAW کرد) میتونه بسیار موفق بشه. به نظر من COD اصلا جنگ جهانی خوبی نبود. همیشه MOH رو ترجیح میدادم ولی وقتی COD:MW اومد خیلی قضیه فرق می کرد.
ممنون

با این اوصاف به نظر میرسه که دیگه سوژه ای واسه جنگ جهانی نمونده .
به هر حال دلیل سر پا ایستادن MOH همین جنگ جهانی هست و الا رقباش یک سروگردن بالاتر از اون هستن.

تغییر مکان پیدا کردن بازی از جنگ جهانی دوم به زمان حاضر و وارد افغانستان شدن پیچیده بود
دیگه EA رسماً شد Nokiaی صنعت بازی های کامپیوتری...
Nokia هم اکثراً طرح ها و ایدهای دیگران رو با کمی تغییر(001%)کپی میکنه بعد میگه:نه به علت همون 001% تغییر این طرح نوآورانه اس و ابداع کنندش خودمونیم...
حتماً MOH هم به دوشاخه ی Historic و Modern تبدیل میشه دیگه...
کورش جان تنکس.

دیگه دنیای بازی های رایانه ای از یه سری سبک ها سیر شده !

حالا IP های قدیمی چه کنند !

به نظرم اگر بازی بتونه خودشو از شاخه سری های قبلیش جدا کنه و یه سمت COD سوق پیدا نکنه ، حتما! موفق میشه . . .

به نظر من که هنوز میشه جنگ جهانی رو ادامه داد.مثلا سراغ جنگ ها توی کشور های دیگه برن و همش گیر به چند تا منطقه مثل خلیج نرماندی ندن و به جای مطرح کردن یه داستان کلی از بازی یه داستان تعریف کنن که چند شخصیت بصورت محدود داره یه چیزی تو مایه های Brothers in arms .

بچه ها ببخشید من نظر میدم ولی اگر خواستید ضایعم کنید با دز پایین این کار رو بکنید.:cheesygri
کسی فیلم kingdom رو دیده؟....که چند نفر میرن عربستان و بقیه ماجرا.به نظر من COD:MW یه الگوبرداری از این فیلم کرده بود.(البته بازم دقیق نمیدونم که کدومشون زودتر اومده)
حالا حرف من اینه که اگر سازندگان MOH بیان همچین الگوبرداری رو بازم انجام بدن خیلی بازی توپی میشه......ولی به یه شرط....به این شرط که مکان بازی از کشورهای عربی بیرون بره....واسه همچین جایی هم به نظرم هم افغانستان خیلی خیلی خوبه هم میتونن به کشورهای آفریقایی برن....که مثلا نقش منفی داستان یه تروریست باشه که دنبال الماس و ای حرفا باشه تا بهتر بتونه ترور کنه.:laughing::laughing::cheesygri
بسه دیگه.زیاد تاب دادم.:biggrin1:

نظز شخصی من اینه که مدال برای اینکه بتتونه تو بازار دوام بیاره نیاز داشت تا به یک جنگ مدرن تبدیل بشه جنگ جهانی دیگه واقعا سوژه ای نداره که بهش پرداخته بشه
البته بعید میدونم که به خوش ساختیه COD باشه

اتفاقا خیلی ها دوست دارند بزنند چندتا ایرانی بکشن حال ببرن...
واقعا حال آدم رو به هم میزنید با این پست ها.

رعایت کنید.

منظور شما دقیقا کی بود؟
این یه تیکه هم که قرمز کردم واسه اینه که به عنوان کسی که در این سایت زحمت میکشید از شما بعیده.منظور شما از این حرف هر کسی باشه به نظرم به بقیه هم بر میخوره.بقیه بچه ها وخودم فقط نظرات خودمونو گفتیم.

خواهشا شما هم رعایت کنید.

منظور شما دقیقا کی بود؟
این یه تیکه هم که قرمز کردم واسه اینه که به عنوان کسی که در این سایت زحمت میکشید از شما بعیده.منظور شما از این حرف هر کسی باشه به نظرم به بقیه هم بر میخوره.بقیه بچه ها وخودم فقط نظرات خودمونو گفتیم.

البته در اینکه تو این سایت اسپم دادن زیاد شده شکی نیست ولی بعضی دوستان خصوصا اونایی که با تگ رنگی تو سایت هستند خودشون رو تافته جدا بافته احساس میکنن ودوست دارن دائما به بقیه نصیحت کنن و برخورد کنن البته این احساس مسئولیت خوبه ولی نباید منجر به ناراحتی کسی بشه

منظور شما دقیقا کی بود؟

اون کسانی که منظورم باهاشون بود خودشون میدونن...
خواهشا وقتی نمیدونید جریان از چه قراره و پست هایی که پاک کردم رو ندیدین، بیخودی نپرید وسط...

من که از شماره قبلی بازی دل خوشی نداشتم مخصوصا اون هوش مصنوعی باحال بازی که غیر قابل چشمگیری خدا کنه مشکلات بازی قبلی را درست شده باشه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or