Max Payne VS Max Payne

• Thread starter Thread starter Muse
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این تاپیک رو زدم تا pc gamer ها بیان و نظراتشون رو راجع به تفاوت های 2 تا مکس در شماره های 2و3 بگن که ایا فرقی داره یا نداره؟؟تو اصل بازی تاثیر گذاره یا نه؟لطفا کسانی که شماره ی قبلی رو بازی کردن نظر بدن!در ضمن بی احترامی به سایر کاربر ها هم ممنوع,فقط نظر شخصیتون رو بگید.

اسم تاپیک رو بهتر بود میزاشتی 'MaxPayne vs Bully'

با نظر اين دوستمون موافقم .....

واقعا براي راك استار متاسفم , البته هميشه پول براي يه شركت بازي سازي مهمتر از بدست آوردن دل هوادارانه !!.....

(اين نظر شخصي خودمه), تو تاپيك هاي ديگه هم گفتم , شايد بازي خوبي بشه ولي براي من و خيلي از

دوستانم كه باهاشون صحبت كردم اسم اين بازي max payn نيست !

max با اون قيافه باحال و معصومش , شبيه يه غول شده , شبيه يه سر دسته ي دزدانه دريايي!

من نميدونم اون زخم رو صورتش چيه ديگه ؟! ..... خلاصه هرچي بگم كم گفتم (دلم خونه از اين max جديد!)

دوستان يه چيزه ديگه : بيايد با هم رفيق باشيم , نه اينكه همديگرو ضايع كنيم .....

آخرین ویرایش:
دوست عزیز بازی مال rock* هست نه یوبی سافت,خودم هم از این سوتی ها میدم مهم نیست.خواهش میکنم فقط نظر خودتونو بگید تا قفل نشه.

نه خداوکیلی منظورم این نبود.شما که گیمر حرفه ای هستی.(چون pc gamer هستی)
دوستان هرکس هم اطلاعات جدیدی از قیافه یا بازی گیر اورد حتما خبر بده.

كسي از داستان بازي چيزي ميدونه ؟
همه ميدونن قبلي چطوري تموم شد . اما كسي هست كه بدونه بعدي (3) چطوري شروع ميشه ؟
شايد اينطوري خيلي از سوالا جواب داده بشه ! ( قيافه و زخم و كله ي كچل و قرص و اينا .... :biggrin1:)

نه خداوکیلی منظورم این نبود.شما که گیمر حرفه ای هستی.(چون pc gamer هستی)

شما لطف داريد (من اونقدر هم حرفه اي نيستم ..... - ولي عاشق شركت هاي يوبي و راك استار هستم )

واسه همين هم اين سوتي رو دادم.....
شايد اينطوري خيلي از سوالا جواب داده بشه ! ( قيافه و زخم و كله ي كچل و قرص و اينا .... :biggrin1:)

اينم يه حرفيه ها ..... ولي هرجوري هم شروع بشه بازم اون مكس پين من نميشه :((

در دوران گيمري خودم به اين نتيجه رسيدم كه به حرف هيچ كس حتي ناشر ها هم گوش ندم در مورد بازي ها
تنها عاملي كه باعث ميشه ادم نظر درستي بده اينه كه به چشم خودت ببيني و بازي كني ! ;)

خوب کوروش آقای عزیز مشکل همینجاست دیگه!
خیلی بده آدم درباره بازیی که هنوز هیچ چیزش معلوم نیست زود قضاوت کنه...

این دو تا که شبیه هم هستند :laughing:
بابا چه فرقی میکنه بازی کنید بره پی کارش :p
حالا مگه اسنیک بجای Big Boss نیومد تو صحنه، چیزی شد؟!! اومدیم و حالا این یارو شوفر دفتر مکس بود:biggrin1:

واقعا من نمیدونم که سیکل شبانه روز توی بازی چه ربطی به بزرگی و کوچیکی اون بازی داره؟؟!!
دوست عزیز اتمسفر!اتمسفر بازی به همون تاریکی و سیاهیش هست.اصلا قرار نیست توی مکس پین سکانس هاس واقعی مثل آنچارتد ببینیم .تمام رنگ و روی بازی مکس پین اتمسفر بازی رو می سازه و بازیی مثل مکس پین بدون اتمسفر به هیچ دردی نمی خوره حالا حتی اگه یه بازی نمره 10 هم بسازن اسمش مکس پین نیست(البته مطمئنم بازی از یه بازی متوسط بالا تر نخواهد رفت)

وقتي ميگن شب و روز ادم ناخود اگاه ياد اين ميوفته كه بازي يك بازي ازاد هست !
بازي اكشني كه شب و روز داشته باشه بوده مثل كراايسز و فار كراي 2
كه هر دو هم تا حدودي بازي ازاد بودن . ( كرايسز خيلي هم ازاد نبود . ولي ميتونستي بگردي و علاف باشي توي بازي ) اما فار كراي كلا ازاد بود . هر كاري ميخواستي ميكردي
اما مكس پين تا جاييكه يادمه بكش برو جلو بود ;)

داستان مکس پین 1 یه ماجرای پلیسی(با اهداف انتقام جویانه) با جو سیاه بود در تاریکی شب و برفی که هرگزبند نمی آمد و سرمای کشنده
مکس پین 2 یه ماجرای پلیسی با درون مایه عاشقانه ، کششی درونی برای انتخاب بین عشق و قانون ، همراه با تکرار اتمسفر تاریک بازی و بارانی که هرگز بند نمی آید
مکس پین 3 ماجرای یه معتاد عوضی ولگرد ، که قیافه جذاب مکس رو تبدیل کردن به یه دزد کچل ، با اتمسفر ، گیم پلی و داستانی که 180 درجه با دو نسخه قبلی فرق داره.
انصافا مکس پین باز ها بیان بگن این جدیده اسمش چی میشه ؟
انصافا با وجدانتون قضاوت کنید. این جدیده تنها و تنها اسم مکس رو یدک میکشه برای اینکه پول به جیب سازنده هاش سرازسر بشه ساخته شده . این بی معرفتا حتی به اتمسفر بازی رحم نکردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or