Max Payne VS Max Payne

• Thread starter Thread starter Muse
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این تاپیک رو زدم تا pc gamer ها بیان و نظراتشون رو راجع به تفاوت های 2 تا مکس در شماره های 2و3 بگن که ایا فرقی داره یا نداره؟؟تو اصل بازی تاثیر گذاره یا نه؟لطفا کسانی که شماره ی قبلی رو بازی کردن نظر بدن!در ضمن بی احترامی به سایر کاربر ها هم ممنوع,فقط نظر شخصیتون رو بگید.

دوستان واقعا دارین کم لطفی میکنین ;)

توی همه تاپیک هایی که در مورد مکس پین 3 هست همین حرفها رو تکرار میکنین

منم مکس پین 1 و 2 رو تموم کردم و خیلی هم از اتمسفر و داستانش خوشم اومد و با این تغییر قیافه مکس پین توی نسخه 3 مخالفم:sick::(( اما نمیشه در مورد گیم پلی بازی که فقط چند تا عکس ازش منتشر شده نظر داد همینطور در مورد داستان بازی:smile:

مطمئنا در طول بازی ما با قیافه قبلی مکس پین توی فلش بک ها روبرو میشیم و در مورد حال و روز مکس پین و دلیل اون زخمش میفهمیم :laughing:

من نمیگم بازی خوبیه یا بدیه یا اگه بیاد شاهکار میشه یا بدترین نسخه این سری اما میگم در مورد چند تا عکس نمیشه اینقدر بی انصافی کرد و گفت که بازی داغون شده و دیگه این مکس ما نیست و لعنت به rock* و ...:mad::(:((

صبر کنید بزارید اطلاعات بیشتری بیاد بعد نظر بدیم :biggrin1:

من الان داشتم به این قیافه جدید مکس پین نگاه میکردم خیلی به نظرم آشنا میومد حالا یادم اومد اینو قبلا کجا دیدم :

دوستان اگه سریال SuperNatural (ماورای طبیعت ) رو دیده باشن متوجه شباهت 90% این کاراکتر با جان پدر سم و دین میشن فقط جان کچل نیست

فقط مکس پین 3 و 2

ببخشید مگه مکس پین نسخه 3 هم داره :eek: ! نکنه منظورتون همونی هست که تام کروز مثلا توش بازی می که :sick: ! درباره این قیافه مکس پین هم هر جور فکر می کنم تغییر قیافه به مرور زمان صورت مکس پین رو اینطوری کرده نمی تونم باور می کنم ! حداقل می تونستن بگن مکس پین صورتش در یک حادثه سوخته و بعد از عمل جراحی بر روی صورت به این حال و روز افتاده :دی

نکنه منظورتون همونی هست که تام کروز مثلا توش بازی می که :sick:
همون میشن ایمپاسیبل؟:biggrin1:
حتّی اسم روی پک اون بازی رو هم اشتباه نوشته بودن داغونا!:sick::biggrin1:
مثلا Impossible رو نوشته بودن Impasible!!!:sick:
ایرانه دیگه چه میشه کرد!!!

ولی خداییش تنها نظر ممکن همون عمل جراحی هست :cheesygri
یا شادم گرفتنش و کمی تا قسمتی نیمه ابری شکنجه دادنش :-" و ...

من که بی صبرانه منتظر هستم
یاد مکس 1 بخیر!!!
صدای جیغ و گریه زن و بچه اش در مراحلی که بین هر Chapter باید طی میکردیم :((

MAX PAYNE 2 a game forever

آیا واقعا ممکنه یه مکس پین دیگه با گیم پلی عالی و اون سناریوی تکرار ناشدنی مثل مکس پین 2 بیاد بیرون؟
اون یکی از بهترینهای دنیای بازی بود. یک داستان عالی، گرافیک کم نظیر، موزیک و صدای بی همتا و ...
اوج بلوغ ROCKSTAR
یا موزیک و آواز آخر بازی که بعد از اون اتفاقات شوم، پوچی زندگی مکس رو بیان میکرد. کسی که با از دست دادن عزیزانش دیگه امید و هدفی برای زنده بودن نداشت. احساسات و کوله بار غم مکس چه زیبا در قالب موزیک پایانی بیان میشد...
من که هنوز هم تو رویای اون بازی دارم زندگی میکنم. در تعریف از مکس پین 2 چیزی نمیتونم بگم جز اینکه "یک شاهکار تکرار ناشدنی" همین...

برید کنار طرفدار سینه چاکه مکس پین اومد:cheesygri
بعضی از بچه ها میگن داغون شده بعضیا هم میگن خوب شده ولی یه نکته این وسط هست که باید بگم.
این بازی به احتمال زیاد یه اکشن سریع و جالب باشه و از سایت ها و مجلات امتیازات بالایی بگیره ولی مهم اینه که از جوی که طرفدارای مکس(مخصوصا خودم) دوسش داشتن خیلی خیلی فاصله گرفته.اگر اسم این بازی مکس پین نبود(میتونستن بذارن مگس یا مرگ پین)همه ازش خوششون میومد ولی حالا......
بعد از انتشار بازی هم حتما حتما گیمرها به دو دسته تقسیم میشن.اونایی که در مقابل بازی جبهه میگیرن و اونایی که میگن:وای عجب بازی خفنی.
ولی خودم به عنوان طرفدار واقعا سرسخت مکس اصلا از این وضعیت جدیدش خوشم نیومده.
یا علی

طرفدارای مکس بیشتر تو شماره های قبلی جذب شخصیت و داستان مکس پین بودن وگرنه گیم پلی که مثله خیلی از بازیای دیگه بود .اون جو و شخصیت و داستان بازی بود که همرو جذب خودش میکرد...
به نظرم بازی احتمال زیاد بازی خوبی از کار در میاد ولی یه چیزو مطمئنم که اگه انقد ظاهره مکس رو عوض نمیکردن بازی چندین برابر جذاب میشد .
میتونستن تو مکس بعد 7 سال روی نقاط ضعفش کار کنن تا نقطه ی قوتش.
به هر حال فکر کنم که بازی خوبی باشه.

اول که فهمیدم نسخه جدید داره میاد کلی ذوق کردم
وقتی عکسایه بازی رو دیدم انگار با بیل کوبیده بودن تو سرم
کاری به قیافش ندارم اون مشکلی نیست
ولی همه جذابیت سری قبل به محیط سرد و تاریکش بود وگرنه میشد مثل بقیه شوتر ها
امیدوارم حد اقل اسمه بازی رو عوض کنن نام نیک اون مرحوم رو خراب نکنن
بعضی ها متوجه نیستن مکس چیزی بیشتر از گیم پلی و گرافیک بود

نمیدونم چیه این بازی منو جذب خودش کرد ولی همیشه این بازی رو دوست داشتم با کمی اکراه که نمیدونستم باید دوست داشته باشم بازی رو یا نه. وقتی اولین عکسارو از بازی دیدم و فقط هیکل مکس رو دیدم گفتم MP مرد. دیگه با MP های قدیم طرف نیستیم. لوکیشن بازی هم کلا عوض شد. لطف بازی به این بود که بازی در شب بود ولی در بعضی تصاویر در جاهای زیبا و در روز مکس در حال درگیری بود. OW شدنش هم که دیگه هیچی. کلا راک استار نباید این بازی رو می ساخت.
به هر حال دیگه مکس پین رو به اندازه ی یه بازی عالی دوست ندارم و برای من شده مثل یه بازی معمولی.
ممنون

داریم کم کم به ریلیز نزدیک میشیم !
با نظر همه ی دوستان موافقم ولی یکم (خودم) دوست دارم صبر کنم.
وقتی مکس 2 هم می خواست بیاد من از قیافه جدیدش نسبت به 1 شاکی بودم ولی وقتی بازی کردم عاشقش شدم.
کلا به نظرم اگه بازی یه روند تکراری داشته باشه خسته کننده میشه.
این مکس 3 رو قبول دارم به شرطی که داستانش پیشرفت داستان 2 باشه! به هیچ عنوان نمیشه فکر کرد داستان بازی جدید باشه !
ولی با یک سری چیزای جدید پین 3 کاملا مخالفم !
1-اینکه بازی تو سائوپاولو هست به نظرم باید همون نیو یورک میموند.
2-بازی تو روز انجام میشه(خودم به شخصه با محیط سرد و برفی و شب نیویورک و خیابان های خالی و محل های قرانتینه ی پلیس حال می کردم.)
3-لوگوی جدید ! (که از همه برام عجیب تره) کلاس مکس رو پایین اورده.
اینم اون چیزایی که به عنوان یه طرفدار واقعی مکس پین باید میگفتم.راستش وقتی فیلم مکس پین اومد و دیدمشیه حس نا امیدی بهم دست داد ولی همش خودم رو توجیح میکردم.امیدوارم این نسخه جوری نباشه مجبور بشیم چشممون رو ببندیم و بگیم نه! مکس پین جدیدی در کار نیست و به همون نسخه ی 1 و 2 اکتفا کنیم.
دوست دارم نظر دوستان هم بدونم.:rose:

مکس پین 1 و 2 چی میتونم راجع بهش بگم... superb بود...تکرارنشدنی بود.
دلتون رو صابون نزنید. این بازی فقط lable مکس پین رو داره
ای کاش...فقط ای کاش همون دو قسمت میموند و ادامه نمیدادن (یا میدادن دست Remedy که بسازتش)
فکر کنم تا حالا 10 بار یه چنین پستی رو دادم!

سلام
یه سوال
من یکسری افراد شنیده بودم که نسخه 3 هم اومده!!
(یعنی فکر کنم مربوط به یکی دو سال پیش بود)
ولی من بهشون میگفتم که اصلا و امکان نداره و توی خود سایت رسمی بازی هم چیزی اعلام نشده و هنوز قرار بسازن (اون موقع میگفتم)
ولی میگفتن که ما بازی کردیم و ...

میخوام بدونم کسی از این جریان خبر داره که چی بود اون نسخه؟
چون فقط تا اونجایی که یادم هست مکس پین 1 بود که یک پک اضافی (کنگ فو) براش اومده بود
ولی برای نسخه 2 من چیزی ندیدم!
ممنون میشم که بچه هایی که خبر دارن بگن!

موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or