Max Payne 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

افتضاحترین بازی از لحاظه باگ هست .
یه موقه هایی صدا های بازی قطع میشه یا اینطوری میشه :|
لودینگ ها که دیگه هیچی 5 6 دقیقه میکشه :|
i344324_img-0999.jpg

داداش 100 درصد مشکل یا از کنسول شماست یا از دیسک . من بازی رو تموم کردم و اینو جدی دارم میگم نه یدونه باگ دیدم لودینگ ها هم هیچکودوم چهار پنج ثانیه بیشتر طول نکشیدن . نمیدونم مال شما چرا اینجوری میشه .

پ.ن : آغا واقعا خیلی جالب بود . سینمایی بودن بازی واسم خیلی مهم بود و واقعا از این لحاظ لذت بردم و داستان هم عالی بود (ولی به زندگی خود مکس زیاد نپرداختن) گیم پلی هم خیلی مجذوب کننده بود ولی چون کلا این سبک زیاد بازی نمیکنم و فقط تو این سبک همین مکس پین ها رو بازی کردم شاید تو آینده یه دور دیگه رفتم چون خیلی حال داد مخصوصا صحبتهای مکس با خودش و مرحله ای که همراه جیووانا هستیم ( اسپویل نیست نگران نباشید)

بابا حالا خوبه کل بازی اصلا لودینگ نداره. همون اول 1 دقیقه طول میکشه بعدش دیگه هیچی. یعنی از اول بازی شروع کنی تا آخرش هیچ لودینگی برات نداره و میتونی یه سره بری. (البته هاردکور هم باشی که نبازی وسطش! :دی)
اتفاقن بازی لودینگ داره، خوب هم داره.
توی هر کاتسین بازی در حال لود شدن هست و باید اینقدر صبر کنید تا لود بشه تا بتونید کات سین رو اسکیپ کنید.

توی هر کاتسین بازی در حال لود شدن هست و باید اینقدر صبر کنید تا لود بشه تا بتونید کات سین رو اسکیپ کنید.
دقیقا به همین دلیل میشه گفت بازی لودینگ نداره
دیگه اگه کسی بخواد کات سین هارو اسکیپ کنه که واسه چی بازی می کنه کلا!!
اصولا بازی های راک استار لودینگی به اون صورت ندارن

خب. این بازی هم لودینگش زیر نشون دادن کات سین ها انجام میشه. یه چیزی مثل Uncharted. لودینگ 5-6 دقیقه ای رو وقتی حساب میکنی که یه صفحه برات بیاره (مثل اون عکس مارکوس! :دی) بعد همش وایسی تا تموم شه. ولی کات سین رو که بالاخره میبینی. اگه هم این مدت حس بشه برای بار های بعدی بازی ـت هست خب البته هیچ وقت بیش تر از 30 ثانیه نمیشه.

درود
خوب امروز وقت شد و نشتیم سر بازی تا چیترvرفتیم جلو
در یک کلام تا اینجا هیچ مشکلی و بدی یا چیز خاصی ندیدیم
مراحل به هبهترین شکل ممکن طراحی و ساخته شده اند نکته جالب فیزیک بازی هست که تو برخی از موارد برای اولین بار شاهد بودیم
نکته جاب این هست تو بسیاری از مواقع با صحنه های مواجع می شویم که ناخدا گاه می ریم به مکس پین 1و 2 :dو این برام مهم تر از همه چیز هست

داداش 100 درصد مشکل یا از کنسول شماست یا از دیسک . من بازی رو تموم کردم و اینو جدی دارم میگم نه یدونه باگ دیدم لودینگ ها هم هیچکودوم چهار پنج ثانیه بیشتر طول نکشیدن . نمیدونم مال شما چرا اینجوری میشه .
من تاحالا تو هیچ بازی ای مشکل نداشتم .
دیسک بازی هم که گرفتم BurnerMax بود نصب کردم رو هارد !

با عرض پوزش نسبت به کسایی که از پر باگ بودن بازی اعتراض دارند!
شما از یک نسخه ی کپی و لیک شده،چه انتظاری دارید؟
برید اورجینالشو بخرید تا ببینید پر باگ ترین بازی یعنی چه..
اگر معدود باگی هم باشه،خود سازنده آپدیت میده و تمام.
کلاً وقتشه یکم دید بعضی ها نسبت به اشکالات و امکانات نسخه "پایرت"،باز بشه تا شاهد نظرات کارشناسی "فاجعه آمیز " نباشیم:|

با عرض پوزش نسبت به کسایی که از پر باگ بودن بازی اعتراض دارند!
شما از یک نسخه ی کپی و لیک شده،چه انتظاری دارید؟
برید اورجینالشو بخرید تا ببینید پر باگ ترین بازی یعنی چه..
اگر معدود باگی هم باشه،خود سازنده آپدیت میده و تمام.
کلاً وقتشه یکم دید بعضی ها نسبت به اشکالات و امکانات نسخه "پایرت"،باز بشه تا شاهد نظرات کارشناسی "فاجعه آمیز " نباشیم:|
با عرض پوزش شما خوبی؟ چه ربطی‌ به پایرت داره آخه؟ معدود باگی هم باشه بخوان آپدیت بدن کاری نداره خدا پدر سازنده horizon رو بیامرزه!

من تاحالا تو هیچ بازی ای مشکل نداشتم .
دیسک بازی هم که گرفتم BurnerMax بود نصب کردم رو هارد !
رفیق این همه آدم اینجا بازی کردن کسی چنین مشکلی نداشته من الان تو فروم های خارجی هم یه گشتی زدم اونجام کسی چنین مشکلی نداشته
دیسک رو عوض کن

اونایی که مشکل لودینگ دارن و قطع شدن صدا و باگ وغیره.......
باید حتما BurnerMax بگیرن تا بتونن نصب کنن.با نصب بازی تمام مشکل ها حل شده لودینگ بازی هم یه بار هست دیگه لود زیاد نداره.
من خودم روی ps3 بازی میکنم نصب کردم هیج مشکلی نداره
روی ایکس باکسم دارم بازی میکنم اما چون آرکید دارم و هارد نداره نتونستم نصب کنم و بازی پر لودینگو باگ و...... هست.
حتما بازیو نصب کنید.

سلام من 1سالی میشه xbox360گرفتم هیچ مشکلی نداشته ولی الان وقتی دارم مکس پین 3 رو باری میکنم وقتی تیراندازی میکنم خودبه خودکنترل دستگاه خاموش میشه درضمن با2تادسته امتحان کردم بازم خاموش میشه البته توی مرحله1و2مشکلی داشت توی مرحله 3اینجوری شده یه چیزدیگه وقتی برای باراول خواستم بازی کنم به جای اینکه بازی بالا بیاد یه صفحه اومدکه نوشته بودمیخوای آپدیت کنی یانه من اول کنسل کردم ولی بایداول آپدیت میکردم تابازی میومدبرای همین آپدیت کردم وبازی بدون هیچ مشکلی بالا اومد ولی الن تواین مرحله اعصابموخراب کرده

اونایی که مشکل لودینگ دارن و قطع شدن صدا و باگ وغیره.......
باید حتما BurnerMax بگیرن تا بتونن نصب کنن.با نصب بازی تمام مشکل ها حل شده لودینگ بازی هم یه بار هست دیگه لود زیاد نداره.
من خودم روی ps3 بازی میکنم نصب کردم هیج مشکلی نداره
روی ایکس باکسم دارم بازی میکنم اما چون آرکید دارم و هارد نداره نتونستم نصب کنم و بازی پر لودینگو باگ و...... هست.
حتما بازیو نصب کنید.
من بازیم 97% هست و رو هارد نصب نمیشه ولی یه دونه باگ بیشتر ندیدم که اونم خیلی کوچیک بود!
لودینگ ها هم زیاد طول نمیکشیدند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or