Max Payne 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

سلام
من اول بازی هستم اونجای که باید در رو با یک دکمه باز کنیم.درو باز میکنیم وقتی میریم جلو تر یه سری آدم هست که باید بکشیمش آخری رو که میکشم میفته رو زمین ودوربین رو اون میمونه و دوربین فقط یکم تکون میخوره.استارت میزنم exit game رو میزنم گیر میکنه به نظر شما مشکل از دستگاه من یا از بازی؟LT3 slim​

دیسکی که گرفتی رایت 97% درسته؟ اگه پاسخ مثبته بخاطر گرافیک فوق العاده بالایی که داره فقط از روی هارد بدون هیچ مشکلی اجرا می شه. پس برو و برنر مکس بگیر. در ضمن. اولش بهت آموزش می ده شیرجه بزنی، اسلو موشن کنی و ... دقیقا کجاشی؟

دوستان بازی واقعا عالیه و گیم پلی و گرافیک فوق العاده خوبی داره.من واقعا متوجه منظور بعضیا که از بازی بد می گن نمی شم! مکس پین 1 و 2 رو هم تو همون سالها بازی کردم و منکر خوب بودن اونها هم نیستم . ولی معتقدم راک استار کار درستی کرده که بعد از 11 همه سال دوباره یه چیزه تکراری (همون حال و هوا و فضای تاریک وسرد) ارائه نکرده.

چرا اینقدرتو سرو کله همدیگه میزنید ? نمرات بازی چند صباحی دیگه منتشر میشه اونوقت بصورت `فکت` میفهمید که بازی در چه سطحی قرار داره :دی !

من نمیدونم چرا یاد نمیگیریم انتقاد کردن درست و احترام به سلایق همدیگه گذاشتن را ...
جملات قشنگ بعضی ها واقعا حالم را به هم میزنه ...

من از بازی خوشم نیومده و دلم میخواسته بازی مثل قبلش باشه اومدم اینجا گفتم یعنی میخواستم الد اسکول بودنم را به رخ بکشم و با این کار بگم یه گیمر حرفه ایم؟
یا منی که از بازی خوشم اومده و اومدم گفتم بازیش خداست نشون میده که من شماره های قبلیش را بازی نکردم؟
هر کی بر خلاف میل شما حرف بزنه حتما باید یه گنده و گوشه ای بهش بندازین؟
خداوکیلی اصلا فکر میکنین و پست میدین؟
بعد که پستتون را میخونین خجالت نمیکشین؟

اینجا فرومه، یعنی مکانی برای تبادل نظر، یعنی نظر موافق و نظر مخالف
من از این بازی خوشم نیومده، چون محیط تیره و حالت قدیمی اون را بیشتر دوست دارم، این نظر شخصی منه و همه باید بهش احترام بگذارن
یک کسی دیگه هم بازی را انجام داده، خوشش اومده، بهترین بازی عمرشه و هر چی، اونم سلیقش را گفته و نظرش برای تمام کاربران قابل احترامه ...

بخدا دیگه وقتش شده کمی بزرگ شیم!!!!

آخرین ویرایش:
خوب منم 3 تا chapter رو رفتم فعلا
نمی دونم چرا اکثرا اونایی که بازی رو دوست ندارن می گن چون بازی همه اش توی شب نیست و فلان... پس نباید بهش بگیم مکس پین باشه قبول این بازی اسمشو می زاریم پین ماکس حالا به عنوان یه ip جدید نظرتون چیه در موردش؟!
اصلا کاری به این چیزا ندارم بی خیال
بازی از نظر من فوق العاده اس! همونطوری که از راک استار انتظار داشتم با یکی از بهترین بازی ها از نظر فیزیک طرف هستیم وزن و تاثیر همه چیزو با تمام وجود حس می کنی
واقعا لذت بردم البته دیگه ادامه اش رو روی xbox نمی رم منتظر می مونم واسه pc بیاد این بازی با این گیم پلی سریع و درگیر فقط با موس و کیبورد لذت بخشه

به عقیده من بهترین نتیجه ای که از سه نسخه این بازی میشه گرفت اینه :

Remedy مکس پین را با عشق شروع کرد و راک استار بازی را با نفرت تمام کرد...

من هنوز اوایل بازیم و فعلا نظری نمیدم تا تموم کنم .
اما این دیگه خیلی نامردیه ! راکستار با نفرت تموم کرد ؟!!! ظالمانه ترین جمله ای که شنیده بودم تا به حال

[FONT=&quot]درود بر دوستان عزیز[/FONT]​
[FONT=&quot]انصافا بازیه قشنگیه . گرافیک و فیزیکش عالیه.موسیقی متنش فقط تو چند جا عالی بود. داستانش هم کشش خوبی داره .[/FONT]
[FONT=&quot]گیم پلی بازی واقعا عالی بود پیشرفت هایی داشت که به نظر من منطقی بود و نکات مثبت قبلی ها رو هم داشت. [/FONT]​
[FONT=&quot]اما این سبک رنگ بندی اصلا به مکس پین نمیخوره شخصیته اون پر از ترس و نفرته که واقعا با این سبک گرافیک خراب شده. (آدم ناراحت که نباید انقدر دنیا رو رنگارنگ ببینه)[/FONT]
[FONT=&quot]یکم تو بازی زیادی فکر میکنه بدیشم اینه که بلند بلند فکر میکنه . (واقعا رو مخمه) افک هایی مثل نویزی شدن تصویر و غیره واقعا احمقانه هستند.چیزی که جاش خیلی خالیه سبک روایت داستان تو قالب کمیکه که البته توی جو تراژدی- درام 1و2 بیشتر میخورد .موسیقی متن اصلا اون حالت ترس و اضطراب رو مثل شماره های قبلیش القا نمیکرد . حس ترحم و مسولیت پذیریش اصلا در کنار شخصیت نا امید و ترد شدش [/FONT][FONT=&quot]قابل[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]درک نیست. (اینها به نظرم ضعف شخصیت پردازیه )[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&amp]درود بر دوستان عزیز[/FONT]​
[FONT=&amp]انصافا بازیه قشنگیه . گرافیک و فیزیکش عالیه.موسیقی متنش فقط تو چند جا عالی بود. داستانش هم کشش خوبی داره .[/FONT]
[FONT=&amp]گیم پلی بازی واقعا عالی بود پیشرفت هایی داشت که به نظر من منطقی بود و نکات مثبت قبلی ها رو هم داشت. [/FONT]​
[FONT=&amp]اما این سبک رنگ بندی اصلا به مکس پین نمیخوره شخصیته اون پر از ترس و نفرته که واقعا با این سبک گرافیک خراب شده. (آدم ناراحت که نباید انقدر دنیا رو رنگارنگ ببینه)[/FONT]
[FONT=&amp]یکم تو بازی زیادی فکر میکنه بدیشم اینه که بلند بلند فکر میکنه . (واقعا رو مخمه) افک هایی مثل نویزی شدن تصویر و غیره واقعا احمقانه هستند.چیزی که جاش خیلی خالیه سبک روایت داستان تو قالب کمیکه که البته توی جو تراژدی- درام 1و2 بیشتر میخورد .موسیقی متن اصلا اون حالت ترس و اضطراب رو مثل شماره های قبلیش القا نمیکرد . حس ترحم و مسولیت پذیریش اصلا در کنار شخصیت نا امید و ترد شدش [/FONT][FONT=&amp]قابل[/FONT][FONT=&amp]درک نیست. (اینها به نظرم ضعف شخصیت پردازیه )[/FONT]
اون حالت نویزی برای نشون دادن حس مستی و آشفتگی مکس هست!
اون هم فکر کردن نیست،خود مکس داره داستان رو روایت میکنه در بعضی اوقات.
گرافیک رنگارنگ هم برای این هست که بازی در Sao Paolo در برزیل اتفاق میوفته و اونها هم که کلا شاد هستند:دی در ضمن اگر دوباره تم Max Payne 1 و 2 تکرار میشد به نظرم اون جذابیت قبل رو نداشت و یه حس تکراری رو القا میکرد.
عزیز شما یه ذره جلو برو ببین همین مکس چیکار میکنه!
واقعا نشون میده که اعصابش خورد شده و حال و حوصله هیچ چیزی رو نداره.

شما این نسخه رو بازی کردین یا طبق نظر دوستان میگین؟!
این نسخه واقعا تنوع و زیبایی خاصی داره و واقعا قشنگ شده!

بازی واقعا زیباست
مثل 12سال پیش که برای اولین بار شماره یک رو بازی می کردم .
بازی کلا از هم لحاظ چه موسیقی و چه گیم پلی و ....... از نظر من قشنگ بود و برای کسایی هم که علاقه به این بازی ندارن توصیه می کنم حداقل یک بار بازی رو تست کنند(بعد بازی نظر دیگه ایی خواهند داشت )

نمی خوام بازی رو اسپویل کنم نمی تونم توضیحی در مورد روند بازی و اتفاقاتش بدم
فقط میگم اونایی که شروع بازی رو دوست نداشتن 4/5 تا چپتر برن جلو نظرشون عوض میشه!
من که نتوسنتم جلوی خودمو بگیرم 2 تا چپتر دیگه رفتم D:
بازی خیلی عالی شک نکنید!
راک استار بازی بد نمی سازه شاید بازی شاهکار نباشه ولی مطمئن باشید یکی از بهترین بازیایی هست که می تونید تجربه کنید
جو بازی فوق العاده فعال و درگیر کننده اس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or