Max Payne 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

من که فعلا زیر دانلود دارمش و دارم لحظه شماری میکنم براش:x
سلام به همه.دوستان من از یه سایت فعلا دیسک اولشو دانلود کردم ولی 10 تا پارت بود و حجمش 9.03 گیگ می شد.می خواستم ببینم کسی به این مورد برخورده و آیا می شه رایتش کرد.لطفا کمک کنید.به زور دانلودش کردم.

باید برای برنر مکس 12 تومن پیاده شیم.حتما باید دوتا دیسک خریداری بشه؟نمیشه مولتی رو نخرید؟

نه مثله اینکه باید دیسک یک رو برنر بگیریم.آقا من دیروز رفتم بازی رو از اونور شهر بگیرم گفت فردا و امروزم رفتم بازم گفت فردا.شانس گند مارو ببین.

اقایون اطلاعات
1.موزیک بازی که خیلی توپه و یکی از موزیک های نسخه قبل رو اول بازی پخش میکنه .
2.تخریب پذیری بالا رفته و وقتی تیر میزنید پوکه تیر قشنگ رو زمین میافته و همینطور رو زمین میمونه و تیر ها هم تو دیوار گیر میکنه.
3.انیمیشن ها هم عالیه و داستانش هم قشنگه و خونریزی هم زیاد شده

بخرید

الان کجای پست دوستمون چیزی رو اسپویل کرده ؟
داستان رو که لو ندادن که ! :دی
فردا بازی میرسه دستم . خیلی سخته صبر کردن واسش ! :دی
منم دارم فردا میرم بگیرم اگر باشه:|
این تریلر Design And Technology Series Visual Effects And Cinematics رو اگر ندیدید حتما ببینید دیوونه کنندس!
نظر من اینه که این آقا میثم رو 2 هفته ای بن کنین تا ما با خیال راحت بتونیم این بازی رو تموم کنیم . به نظر ایشون کرم خواهند ریخت . (الان چرا میخای داستان بازی رو ترول کنی میثم ؟ مگه چیزی از داستان میدونی عزیزم ؟ نکنه 1 ماه قبل یه نسخه واست فرستادن ؟ )
هنوز که کاری نکرده:دی
من سر Geow 3 آرزو داشتم ایشون بن بشه:دی

آخرین ویرایش:
نظر من اینه که این آقا میثم رو 2 هفته ای بن کنین تا ما با خیال راحت بتونیم این بازی رو تموم کنیم . به نظر ایشون کرم خواهند ریخت . (الان چرا میخای داستان بازی رو ترول کنی میثم ؟ مگه چیزی از داستان میدونی عزیزم ؟ نکنه 1 ماه قبل یه نسخه واست فرستادن ؟ )

اینجا تاپیک مقایسه نیست !!!

اگه میخواین مقایسه کنین بازیها را با هم براین به تاپیک Max Payne 3 VS Uncharted
ایندفعه پست ها را جابه جا کردم، ولی دفعه بعد هر کسی چنین پست های نامربوطی بده حداقل کارت قرمز میگیره ...

رعایت کنین
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or