Max Payne 3 | Xbox 360 [پست اول تاپیک خوانده شود]

یعنی اگه پچ هم بکنیم به LT 2 چی بازم نمیشه؟

چرا میخوای پچ کنی ؟ خوب رو lt رو ارتقا بده . اگه رو داشبورد جدید به مشکل نخوری ( و گیر نده ، مشکلی نداره و میشه همه چی رو پچ کرد ! )

دوستان برنر مکس هست یا نه؟ میخوام برم لایو.فردا میخوام بگیرم.کسی نیست بگه برنر مکسش اومده یا نه؟:d

برنر مکس رو خود برو بچ دستی میزنن ! وقتی بازی میاد تو بازار هیچ کدومش برنر مکس نیست .

من پلی 3 رو فروختم که 20 خرداد یه ایکس باکس بخرم اما الان رفتم خونه دوستم بازی رو خریده بود و وقتی یه مرحلش رو دیدم ( تازه خودم مرحلش رو نرفتم و اون رفت و فقط من دیدم ) خوف کردم.

یعنی میتونم با تمام جرات بگم که از همون اول بازی گرافیک و داستانش خیره کنندس

برید بخرید که اگه بازی نکنید نصف عمرتون بر فناست
عزیز حداقل شما یه توضیحی بده!

چرا میخوای پچ کنی ؟ خوب رو lt رو ارتقا بده . اگه رو داشبورد جدید به مشکل نخوری ( و گیر نده ، مشکلی نداره و میشه همه چی رو پچ کرد ! )
دليلش اينه كه بازی های LT 3.0 دنگ و فنگ دارن و تا 100 در 100 نباشه رايتشون رو هارد نصب نمی شن!
يه پچ كردن برای LT 2.0 هم هيچ كار خاصی نداره...
اپدیت داشبورد جدید رو که روی خوده بازی هست اگه نصب کنید میتونید بازی را پچ کنید....
آپديت داشبورد منظورتون اون آپديت كم حجمیه كه اولين بار بريم تو بازی مياد و بعد ريختنش كنسول ريست می شه؟
===
دوستان هنوز هيچ نقدی از بازی نيومده؟

جالبه من یه پست دادم که به نفر بیاد در مورد موزیک بازی بگه که آیا موزیک قبلیه یا نه و منوی بازی چه تفاوتی داره و اینکه بیشتر اسکرین هایی که تا به حال منتشر شده مال کنسول بوده ، الان اومدم میبینم پستم پاک شده .
آخه چرا ؟ کجاش اسپمه ؟

د
آپديت داشبورد منظورتون اون آپديت كم حجمیه كه اولين بار بريم تو بازی مياد و بعد ريختنش كنسول ريست می شه؟

بله همونه.... اون رو اگه نصب کنید یکبار کنسول ریست میشه و ورژن داشبورد دستگاه ارتقا پیدا میکنه.... بعدش براحتی میتونید بازی را پچ کنید...

خوب تازه شروع کردم همین ابتدای کار دو تا مورد عجیب تحت تاثیر قرار داد یکی فیزیک کاکتر و انیمیشن های مربوط بهش طوری که قشنگ وزن کارکتر میشه حس کرد مورد بعدی هم تخریب پذیری محیط بود !

در مورد موزیک بازی و جو بازی بگه یه آدمی! :| سبکش عینه گیرز آف وا شده یا اون درام و سنگینی و اندوه نسخه های قبلی رو داره :دی؟

سلام.

یه 15 دقیقه ای بازی کردم ...
اصلاً مثل گیرز و ... نشده و مثل نسخه های قبلیش میمونه (البته انیمیشن های بازی خیلی خیلی خوبه)

موزیک هم اول بازی یه آهنگی زد که برام خیلی خیلی آشنا بود (فکر کنم یکی از آهنگ های نسخه قبل ، یک یا دو بود)

تریلر لانچش که بسیار زیبا بود. مخصوصا موزیکش که مارو برد فضا.:x
کم کم دارم احساس خوبی نسبت به MP3 پیدا میکنم. البته از همون اول که شکی نبود بازی خوبی میشه. بیشتر نگرانی ها از یه طرف دیگه بود. این تریلر که امیدوارم کرد. امیدوارم بازی اصلی هم به خوبی تریلر لانچش باشه.

تریلر لانچش که بسیار زیبا بود. مخصوصا موزیکش که مارو برد فضا.:x
کم کم دارم احساس خوبی نسبت به MP3 پیدا میکنم. البته از همون اول که شکی نبود بازی خوبی میشه. بیشتر نگرانی ها از یه طرف دیگه بود. این تریلر که امیدوارم کرد. امیدوارم بازی اصلی هم به خوبی تریلر لانچش باشه.
والا ما از همون اول گفتیم این بازی GOTY میشه :دی
به نظرم اگه همه چیز در حد تریلر لانچ باشه دور از انتظار نیس!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or