max payne 3 تاخیر خورد!

franticfixer

کاربر سایت
طبق اعلام راکستار مکس پین 3 از ماه مارس تاخیر خورده و در ماه می(ماه سنتی راکستار که در دو سال گذشته red dead and L.A.Noir را در این ماه عرضه کرده)منتقل شده است.طبق اعلام شرکت این تاخیر برای ایجاد بهترین تجربه ی ممکن از بازی بوده است

اپدیت:تاریخ های جدید تایید شدن:15 می در آمریکای شمالی و 18 می اروپا برای PS3 و x360
29 می نسخه ی PC

منبع:
mp3-4.jpg

Last edited by a moderator:
خنده دارش این حرفشه . بعد از 20 مین تاخیر همیشه این جمله رو به کار بردن

that Max Payne 3 delivers the highest quality

و اینم جُک جدیدشون هست : بگید گند زدیم الان نمیدونیم چجوری جمش کنیم .
:|
“Max Payne 3 promises to be one of our most exciting releases to date, and we are confident that consumers will once again be amazed by Rockstar’s ability to take interactive entertainment to another level.”

اگه باز تاخیر نخوره این تاخیر دو ماهه عیبی نداره (: جدا از ماجرای مکس پین 3 برام خیلی عجیبه که یه سری دوستان فکر میکردن (و پافشاری!) که GTA V تو ماه می امسال میاد! بازی ای که تنها یه تریلر ازش درومده و چیز زیادی ازش نمی دونیم... به احتمال زیاد این بازی می 2013 یا حتی دیرتر میاد! (تو بهترین حالت اواخر 2012)

ای بابا کلی منتظر بودم بازی عرضه بشه :|

ولی خوبه که فقط دوماه تاخیر خورده ، توی این مدت هم خودمون رو با Mass Effect 3 و Reaper ها سرگرم میکنیم :دی

البته به احتمال زیاد راکستار نمیخواد ریسک شاخ به شاخ شدن با Mass Effect 3 رو به جون بخره به هر صورت هر کدوم IP های بزرگی هستن و احتمال داشت روی فروش همدیگه تاثیر بزارن

آخرین ویرایش:
بابا این که لینک راکستار نیست
:دی
اه
کلی منتظر موندیم این هم جوابمون
الان تا اون موقع چی بازی کنیم اه
همین الانشم بی بازی موندم
دارم مودرن وارفیر مولتی پلیر بازی میکنم از بس بیکارم
مگه اینکه بشینیم ALAN WAKE بریم تا اون موقع
من که MASS EFECT ؤو دیدم داشتم بالا میارودم شما چطوری بازی میکنید؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or