نه فکر کنم یه جایی خوندم که ورژن اصلی همونیه که مونا توش میمیره و این پایان مخفی فقط تخیلات خود مکس پین ـه.wt! البته ورژن اصلی اینه و مونا اصلا نمی میره! اصلا فکر نمیکردم چنین پایان خوبیم داشته باشه واقعا خوش حال شدم ولی با این پایان مکس پین 3 چی میشه یعنی canon نیست؟!
درسته همونیه که شما گذاشتی ولی من هرجا رو نگاه کردم میگن این اندینگ عالیه و max payne 3 هیچ وقت وجود نداشته و از این حرفا پس یعنی مونا نمرده و و مکس توهم نزده درسته آخرش همون جمله پایان اول میگه (i had a dream of my wife she was dead but it was alright) ولی توجه کنی برای یه پایان خوشحال کننده هم معنی میده تازه قبلشم پلیس ها گفتن we have two survivorsنه فکر کنم یه جایی خوندم که ورژن اصلی همونیه که مونا توش میمیره و این پایان مخفی فقط تخیلات خود مکس پین ـه.
mp1 داشت بکوارد!لعنت بهت راکستار حداقل یه نسخه بکوارد برای وان اکس میدادی
من بیشتر منظورم نسخه دو و سه بود و البته به همراه پچ وان اکس مث رد دد ۱mp1 داشت بکوارد!
اصلا مهم نیست mp3 چه نسخه رمدی چه راکستار همون پایان dead on arrival قمت دوم بهترین پایان رو داشت و عالی بودیک درصد فکر کنین مکس پین 4 یی در کار باشه، راک استار به عنوان ناشر ساختش رو به رمدی و سم لیک واگذار کنه... اونم ادامه ای بر داستان مکس پین خصوصا اتفاقای نسخه دوم...فقط میتونم بگم حیف که بعد نسخه دوم، نسخه سوم ساختش بعد مدتی به دست خود رمدی کنسل شد و امتیازش به خود راک استار واگذار شد...
خود رمدی اعلام نکرده کدوم پایان اصلیه؟ معمولا این چیزا رو بعد یه مدت اعلام میکنندرسته همونیه که شما گذاشتی ولی من هرجا رو نگاه کردم میگن این اندینگ عالیه و max payne 3 هیچ وقت وجود نداشته و از این حرفا پس یعنی مونا نمرده و و مکس توهم نزده درسته آخرش همون جمله پایان اول میگه (i had a dream of my wife she was dead but it was alright) ولی توجه کنی برای یه پایان خوشحال کننده هم معنی میده تازه قبلشم پلیس ها گفتن we have two survivors
والا باید تایید بگن که DOA پایانش canon هست یا نه که نه چیزی نگفته در حال حاضر بیشتر یه پایان what if بنظر میاد ولی خب خیلیا همین پایان سری میدوننخود رمدی اعلام نکرده کدوم پایان اصلیه؟ معمولا این چیزا رو بعد یه مدت اعلام میکنن