هیچوقت نتونستم تمومش کنم یادمه بچه بودم یادمه رفتم تو مغازه به امید اینکه max payne 2 پیدا کنم و با کمال تعجب داشت!جز اولین بازی عمرم بود چه بازی یادش بخیر چه گیم پلی په داستانی یادش بخیر
یکی از بهترین موسیقی ها رو داشت مو به تن ادم سیخ میکرد
زنده بازشی sam lake
آهنگ تم بازی که با ویولن میزنه رو توی گوشیم دارم و هنوزم بعضی وقت ها گوشش میکنم. واقعاً مو به تن آدم سیخ میکنه.جز اولین بازی عمرم بود چه بازی یادش بخیر چه گیم پلی په داستانی یادش بخیر
یکی از بهترین موسیقی ها رو داشت مو به تن ادم سیخ میکرد
زنده بازشی sam lake
برای من بهترین هنوزم شماره اولهواقعا شاهکار بود. از نظر من هنوزم بهترین بازی شوتر سوم شخص هست، و قطعا توی سری مکس پین هم میشه گفت بهترینه.
روز ها و ساعت ها و ثانیه هایی که پای این بازی گذروندم رو محاله هیچوقت فراموش کنم، شاید 30 40 بار بازی رو از اول تا انتهاش تموم کرده باشم ولی هنوزم فرصت پیدا کنم جزو گزینه های اولم هست برای بازی کردن دوباره ش.
چه پایانی؟؟؟آهنگ تم بازی که با ویولن میزنه رو توی گوشیم دارم و هنوزم بعضی وقت ها گوشش میکنم. واقعاً مو به تن آدم سیخ میکنه.
به یاد موندنی صحنه برای من اون قسمتی بود که مونا و مکس پین اهم اهم
و البته تنها پشیمونیم هم اینه که بعد از چند سال فهمیدم یه پایان دیگه هم داشته.
wt! البته ورژن اصلی اینه و مونا اصلا نمی میره! اصلا فکر نمیکردم چنین پایان خوبیم داشته باشه واقعا خوش حال شدم ولی با این پایان مکس پین 3 چی میشه یعنی canon نیست؟!