Max Payne 1 + The Fall of Max Payne | PC

Max Payne 1

درود بر همه
دیدم تاپیک بازی زده نشده با اینکه قدیمی هست ولی یک از بهترین بازی های ساخته شده تا کنون هست گقتیم ایجاد کنیم و دوستاران و طرفداران بازی باهم بحث کنیم
اولین شماره از این بازی در سال 2001 عرضه شد و به نوعی دنیای گیم را متحول کرد از گیم پلی روان بازی گرفته تا اهنگ ها ی زیبا و داستان بی نظیر همه و همه دست به دست هم داد تا این بازی هنوز به یکی از محبوبترین بازی ها تبدیل شود .
هنوزبعد از چندین سال از انتشار بازی واقعا برام جذاب و دیدنی هست

داستان بازی از این قرارهست کهMax یک افسر پلیس نیویورک است که در هنگام بازگشت به خانه متوجه می‌شود که همسر و فزرند نوزادش توسط افرادی معتاد به طرز عجیبی کشته و به قتل رسیده اند همچنین در جریان بازی به سر نخ های دست پیدا می کنید که و متوجه می شوید که عاملان قتل خانوادش معتادانی بوده اند که تحت تاثیر مواد مخدر دست به چنین جنایتی زده اند
حال شما تلاش خواهید کرد که عاملین قتل همسر و فرزندتان را پیدا کنید و ...............................

این هم تصاویر از بازی که تازه گرفته ام:

Max Payne 2: The Fall of Max Payne

دومین شماره از بازی درسال 2003عرضه شد و با اینکه از نظر داستانی به خوبی شماره اول نبود ولی باز توانست به یکی از بهترین بازی های سال تبدیل شود و نمره های بالای را کسب کند

داستان شماره 2
2 بازی زمانی اغاز می شود که مکس در یک بیمارستان در حالتی نا متعادل به هوش می آید که در این حالت او همه چیز خود را از دست داده و تقریبا از قدیم هیچ خاطره ای به یاد ندارد و به نوعی به فراموشی دوچار شده و همه ی اتفاق هایی که قبل از حادثه برایش افتاده را فراموش کرده ، به دلیل مصرف مواد مخدر
در این حالت تصمیم به فرار از از بیمارستان می گیرد که در یک اتفاق غیر منتظره مونا ساکس را می بیند تا تا الان فکر می کرد مرده باشد. مکس در جریان ماجراهای بیشتر، عاشق «مونا» می‌شود و تا جایی پیش می‌رود که برای نجات جان او، همکار خود را که به او دربارهٔ ارتباطش با جنایتکاران مشکوک شده بود، می‌کشد و....

تصاویر از
Max Payne 2 The Fall of Max

ممنون از sa_sa

Max Payne 1+2
pass: www.gamehousevn.com

آخرین ویرایش:
خداییش این همه تاپیک هست ولی با این یکی به معنای کلمه حال کردم!!! واقعا بهترین تاپیکه!!! ممنون!!!
دوستان اون قسمت رو که میباست بری دنبال صدای بچه-ت.چقدر ترسناک بود!!!
میباست از روی اون طنابای قرمز (حالا هر چی بودن!!!) بی و مواظب باشی نیوفتی.......
دوبار هم میومد توی این مکان......
هر دفعه یه جاش گیر میکرد ادم!!!
اون مرحله خیلی قشنگ بود. اون طنابای قرمزی هم که گفتین رد خون بودن. ;)

WoW مرسی حسین. خاطرات رو زنده کردی برامون. این بازی یکی از تکرار نشدنی ترین تجربه های گیمریم بوده، برام سرشار از خاطره هست. عکس هایی هم که گذاشتی فوق العاده بود، مخصوصا اون خیابون برفی. نحوه چیدمان سلاح ها تو بالای صفحه هم خیلی خاص و منحصر به فرد بود که من اولین بار تو این بازی دیدم. 2 ـش اما هیچوقت عین 1 ـش نشد و تجربه 1 تجربه تکرار نشدنی و بسیار نابی بود.

ببخشید جفت پا میام وسط نستالژیتون :dاقا ما دیگه نتونستیم دوام بیاریم دیشب زدیم به سیم اخر از تورنت دو نسخه مکس پین رو گرفتیم ولی وقتی وارد منوی مکس 1 که شدم بزرگترین زد حال های ماه رو خوردم! منو و کات سین ها و کمیک های مکس 1 صدا نداره:(یه تورنت دیگه هم دانلود کردم اونم همین مشکل رو داره که
کسی همچین مشکلی نداره ؟ به دادم برسید عزیزان که جون یه ادم در خطره:d یه مقدار گشتم همچین موردی پیدا نکردم نمیدونم چشه خواهشا کمک کنید

قبلا از این تورنت 1 و 2 رو دانلود کردم ، سالم بودن

گذاشتن لینک دانلود ممنوعه لینک نذارین لطفا . فردا صابر میاد میزنه بنت میکنه. بعد میگی از چی بود.
کسی میدونه این بازی ها روی ویندوز سون نصب میشن یا نه؟
لینک از مدیافایر در پست اول گذاشته شد ! لذت ببرید !

خدا 100 بازی در دنیا،یک بازی در آخرت نصیبت کنه صابر. خیلی دنبالش گشتم. راحت کردی کارمونو:d

آخرین ویرایش:
ببخشید جفت پا میام وسط نستالژیتون :dاقا ما دیگه نتونستیم دوام بیاریم دیشب زدیم به سیم اخر از تورنت دو نسخه مکس پین رو گرفتیم ولی وقتی وارد منوی مکس 1 که شدم بزرگترین زد حال های ماه رو خوردم! منو و کات سین ها و کمیک های مکس 1 صدا نداره:(یه تورنت دیگه هم دانلود کردم اونم همین مشکل رو داره که
کسی همچین مشکلی نداره ؟ به دادم برسید عزیزان که جون یه ادم در خطره:d یه مقدار گشتم همچین موردی پیدا نکردم نمیدونم چشه خواهشا کمک کنید

به تورنت ها اعتمادی نیست
برو از یک سایت ایرانی دانلود کن نسخه ی کاملشو

قبلا از این تورنت 1 و 2 رو دانلود کردم ، سالم بودن
Max Payne 1 & 2 (The Collector's Edition) › max payne › isoHunt › the BitTorrent & P2P search engine

گذاشتن لینک دانلود ممنوعه لینک نذارین لطفا . فردا صابر میاد میزنه بنت میکنه. بعد میگی از چی بود.

عزیزان جای این سال ها اینجا نیست تو تاپیک مشکلات بازی ها باید پرسید !
خواهشا تاپیک را به بی راهه نکشید ممنون
.............
شما نسخه ات درست هست برای من هم اول صدا نداشت باید یک سری تنظیمات انجام بدی بعد درست میشه
بله روی سون هم اجرا میشه !
اگه دوباره سوالی داشتید اونجا مطرح کنید ممنون

ممنوع که هست ولی نه اونجور گفته شده نذارید به خصوص از سایتهای تورنت !

تا چند ساعت دیگه لینک دانلود مکس 1 و 2 رو به پست اول اضاف میکنم ! اونم به خاطر کسانی که نتونستن هنوز بازی کنن یا میخواد به یاد قدیما یه بار دیگه بازی کنند !
از مدیافایر هم میذارم که همه دانلود کنن !

درود خوب به درخواست دوستان توضیحات قسمت دوم بازی یعنیMax Payne 2: The Fall of Max Payne هم به پست اول اضافه شد دوستان می تونند درباره شماره 2 بازی هم تو همین تاپیک بحث کنند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or