Max Payne 1 + The Fall of Max Payne | PC

Max Payne 1

درود بر همه
دیدم تاپیک بازی زده نشده با اینکه قدیمی هست ولی یک از بهترین بازی های ساخته شده تا کنون هست گقتیم ایجاد کنیم و دوستاران و طرفداران بازی باهم بحث کنیم
اولین شماره از این بازی در سال 2001 عرضه شد و به نوعی دنیای گیم را متحول کرد از گیم پلی روان بازی گرفته تا اهنگ ها ی زیبا و داستان بی نظیر همه و همه دست به دست هم داد تا این بازی هنوز به یکی از محبوبترین بازی ها تبدیل شود .
هنوزبعد از چندین سال از انتشار بازی واقعا برام جذاب و دیدنی هست

داستان بازی از این قرارهست کهMax یک افسر پلیس نیویورک است که در هنگام بازگشت به خانه متوجه می‌شود که همسر و فزرند نوزادش توسط افرادی معتاد به طرز عجیبی کشته و به قتل رسیده اند همچنین در جریان بازی به سر نخ های دست پیدا می کنید که و متوجه می شوید که عاملان قتل خانوادش معتادانی بوده اند که تحت تاثیر مواد مخدر دست به چنین جنایتی زده اند
حال شما تلاش خواهید کرد که عاملین قتل همسر و فرزندتان را پیدا کنید و ...............................

این هم تصاویر از بازی که تازه گرفته ام:

Max Payne 2: The Fall of Max Payne

دومین شماره از بازی درسال 2003عرضه شد و با اینکه از نظر داستانی به خوبی شماره اول نبود ولی باز توانست به یکی از بهترین بازی های سال تبدیل شود و نمره های بالای را کسب کند

داستان شماره 2
2 بازی زمانی اغاز می شود که مکس در یک بیمارستان در حالتی نا متعادل به هوش می آید که در این حالت او همه چیز خود را از دست داده و تقریبا از قدیم هیچ خاطره ای به یاد ندارد و به نوعی به فراموشی دوچار شده و همه ی اتفاق هایی که قبل از حادثه برایش افتاده را فراموش کرده ، به دلیل مصرف مواد مخدر
در این حالت تصمیم به فرار از از بیمارستان می گیرد که در یک اتفاق غیر منتظره مونا ساکس را می بیند تا تا الان فکر می کرد مرده باشد. مکس در جریان ماجراهای بیشتر، عاشق «مونا» می‌شود و تا جایی پیش می‌رود که برای نجات جان او، همکار خود را که به او دربارهٔ ارتباطش با جنایتکاران مشکوک شده بود، می‌کشد و....

تصاویر از
Max Payne 2 The Fall of Max

ممنون از sa_sa

Max Payne 1+2
pass: www.gamehousevn.com

آخرین ویرایش:
دوستان یه مشکل فسیل شده با این بازی دارم
اونم اجرا نشدن بازی تو xp sp3 هست که وقتی میرم تو قسمت اصلی بازی هنگام loading از بازی میپره بیرون این مشکل رو برای قسمت آموزشی بازی ندارم ولی تو قسمت اصلیش(داستانیش)دارم

شما مثل من دغدغه headshot کردن داشتید؟:d بعضی اوقات 100 بار بازی Reload میکردم تا مثلاً بتونم هر 3 نفر هدشات کنم :d
یه عکس ناب ـم گرفتم :
39118806663178017373.jpg

تنها بازی ای بود که دوبلش بهتر از انگلیسیش بود و مطمئن باش اگه دوبله ی دارینوس نبود اینقدر معروف نمیشد :d

دوبله شماره 1 مال نوین پندار بود :d ... یادش بخیر هنوز عکس روی کاورش یادمه

دوبله شماره 1 مال نوین پندار بود :d ... یادش بخیر هنوز عکس روی کاورش یادمه
من هنوز نسخه نوین پندار را دارم دوبله نبود،
فقط کامیک های بازی ( داستان مصور ) را به فارسی نوشته بودن
پ.ن: البته این بازی دیالوگ زیادی نداشت که بخواد دوبله شه، و همون که متن ها را فارسی کرده بودن، فوق العاده جامع و کامل بود
و خیلی بهتر از این بود که مکس بخواد فارسی حرف بزنه، هم صدای قشنگ مکس پین را میشنیدیم، هم زیرنویس میخوندیم :دی

من هنوز نسخه نوین پندار را دارم دوبله نبود،
فقط کامیک های بازی ( داستان مصور ) را به فارسی نوشته بودن
پ.ن: البته این بازی دیالوگ زیادی نداشت که بخواد دوبله شه، و همون که متن ها را فارسی کرده بودن، فوق العاده جامع و کامل بود
و خیلی بهتر از این بود که مکس بخواد فارسی حرف بزنه، هم صدای قشنگ مکس پین را میشنیدیم، هم زیرنویس میخوندیم :biggrin1:
من که خودم نسخه انگلیسی داشتم فقط :(
ولی یادمه اوون زمان دست دوستم دیدم چه پکیج پر زرق و برقی بود خیلی خوشگل بود :d روشم فکر کنم نوشته بود بهترین بازی سال فلان بصورت تمام فارسی تجربه کنید فکر کنم توش راهنمای فارسی از این چیزا هم داشت.
بهترین دوبله ای که کردن مال همون Commandos بود
ولی اینجوری که میگی خیلی باحال میشد هم مصور فارسی هم زبان انگلیسی :x

من که خودم نسخه انگلیسی داشتم فقط :(
ولی یادمه اوون زمان دست دوستم دیدم چه پکیج پر زرق و برقی بود خیلی خوشگل بود :d روشم فکر کنم نوشته بود بهترین بازی سال فلان بصورت تمام فارسی تجربه کنید فکر کنم توش راهنمای فارسی از این چیزا هم داشت.
بهترین دوبله ای که کردن مال همون Commandos بود
ولی اینجوری که میگی خیلی باحال میشد هم مصور فارسی هم زبان انگلیسی :x

اين دوستمون دارينوس رو فكر كنم براي مافيا گفتن!! منم دوبله بازي كردم مافيا رو!! خيلي قشنگ بود!! ولي ديگه ندارم سي دي رو!!:(

مكس 2 رو الان گرفتم اما دوبله هست البته همون قسمت هاي مياني اما خوشم نمياد!! سانسور مي كنه بي ادب:|
:d

دوستن عزیز بحث و رو عوض نکنید ! تاپیک ماله بازی هست نه دوبله ! بازیهای مختلف !

ولی جدا از همه چی ! با چیزی که توی مکس حال کردم همین اسلو موشن بود که اخرتش بود ! :d

اين دوستمون دارينوس رو فكر كنم براي مافيا گفتن!! منم دوبله بازي كردم مافيا رو!! خيلي قشنگ بود!! ولي ديگه ندارم سي دي رو!!:(

مكس 2 رو الان گرفتم اما دوبله هست البته همون قسمت هاي مياني اما خوشم نمياد!! سانسور مي كنه بي ادب:|
:d
همون مافیا رو هم سانسور میکردن؛یادش بخیر فکر میکردم مشکل از کارت گرافیکم هست!

خداییش این همه تاپیک هست ولی با این یکی به معنای کلمه حال کردم!!! واقعا بهترین تاپیکه!!! ممنون!!!
دوستان اون قسمت رو که میباست بری دنبال صدای بچه-ت.چقدر ترسناک بود!!!
میباست از روی اون طنابای قرمز (حالا هر چی بودن!!!) بی و مواظب باشی نیوفتی.......
دوبار هم میومد توی این مکان......
هر دفعه یه جاش گیر میکرد ادم!!!

یه چیزی بگم من نسخه 1 رو بازی نکردم :d
یعنی چند وقت پیش خیلی گشتم نبود و پیدا نکردم خیلی دلم میخواد بازی کنم یکو
کسی جاییو نمیشناسه داشته باشن؟ ( البته میدونم بعیده)

یه چیزی بگم من نسخه 1 رو بازی نکردم :d
یعنی چند وقت پیش خیلی گشتم نبود و پیدا نکردم خیلی دلم میخواد بازی کنم یکو
کسی جاییو نمیشناسه داشته باشن؟ ( البته میدونم بعیده)
عزیز یک سرچ تو اینترنت بزن خیلی راحت می تونی تو همین سایت های فارسی لینکشو پیدا کنی برا دانلود
این از اون بازیهای هست که هنوز بعد از گذشت بیش از 10 سال طرفدار داره تو نت

یادش بخیر. جزو اولین بازیای سوم شخصی بود که بازی کردم:دی قبل از اون فقط اول شخص بازی میکردم. سوم شخصا هم مثل هیتمن زیاد رو تیراندازی تمرکز نداشتن. بهتره بگم مکس پین برای اولین بار، بر خلاف سوم شخص های دیگه، طعم یه بازی سوم شخص درست و حسابی رو بهم چشوند. دم Remedy گرم.
این پیوست هم واسه تجدید خاطره:دی

Attachments

• 049 (2).jpg
    049 (2).jpg
    136.9 KB · مشاهده: 54
یه چیزی هم هست که امیدوارم برای بازگردوندن مونا تو Mp3 ازش استفاده کنن ، اینه که مکس چن تا مرحله آخر از کما برگشته بوده ، و میتونسته به قولی هنوز تو کما باشه . اگه بتونن جوری درش بیارن که مونا بر گرده والله MP3 از نسخه اول یا دوم بهتر میشه . :دی
تا حالا هم هر چی اطلاعات از بازی منتشر شده (هر چند تعدادش کم بود) چیزی غیر اینو ثابت کرد! در واقع در مورد هر چیز میتونه باشه غیر گذشته سم و اتفاقاتی که براش افتاده بود! النم که سم رفته برزیل و به عنوان محافظ و...:|

تا حالا هم هر چی اطلاعات از بازی منتشر شده (هر چند تعدادش کم بود) چیزی غیر اینو ثابت کرد! در واقع در مورد هر چیز میتونه باشه غیر گذشته سم و اتفاقاتی که براش افتاده بود! النم که سم رفته برزیل و به عنوان محافظ و...:|

سم نه :دی مکس :دی
بعدشم بازی قراره فلش بک هایی داشته باشه ، یعنی حتما ربط داره به گذشتش :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or