Max Payne 1 + The Fall of Max Payne | PC

Max Payne 1

درود بر همه
دیدم تاپیک بازی زده نشده با اینکه قدیمی هست ولی یک از بهترین بازی های ساخته شده تا کنون هست گقتیم ایجاد کنیم و دوستاران و طرفداران بازی باهم بحث کنیم
اولین شماره از این بازی در سال 2001 عرضه شد و به نوعی دنیای گیم را متحول کرد از گیم پلی روان بازی گرفته تا اهنگ ها ی زیبا و داستان بی نظیر همه و همه دست به دست هم داد تا این بازی هنوز به یکی از محبوبترین بازی ها تبدیل شود .
هنوزبعد از چندین سال از انتشار بازی واقعا برام جذاب و دیدنی هست

داستان بازی از این قرارهست کهMax یک افسر پلیس نیویورک است که در هنگام بازگشت به خانه متوجه می‌شود که همسر و فزرند نوزادش توسط افرادی معتاد به طرز عجیبی کشته و به قتل رسیده اند همچنین در جریان بازی به سر نخ های دست پیدا می کنید که و متوجه می شوید که عاملان قتل خانوادش معتادانی بوده اند که تحت تاثیر مواد مخدر دست به چنین جنایتی زده اند
حال شما تلاش خواهید کرد که عاملین قتل همسر و فرزندتان را پیدا کنید و ...............................

این هم تصاویر از بازی که تازه گرفته ام:

Max Payne 2: The Fall of Max Payne

دومین شماره از بازی درسال 2003عرضه شد و با اینکه از نظر داستانی به خوبی شماره اول نبود ولی باز توانست به یکی از بهترین بازی های سال تبدیل شود و نمره های بالای را کسب کند

داستان شماره 2
2 بازی زمانی اغاز می شود که مکس در یک بیمارستان در حالتی نا متعادل به هوش می آید که در این حالت او همه چیز خود را از دست داده و تقریبا از قدیم هیچ خاطره ای به یاد ندارد و به نوعی به فراموشی دوچار شده و همه ی اتفاق هایی که قبل از حادثه برایش افتاده را فراموش کرده ، به دلیل مصرف مواد مخدر
در این حالت تصمیم به فرار از از بیمارستان می گیرد که در یک اتفاق غیر منتظره مونا ساکس را می بیند تا تا الان فکر می کرد مرده باشد. مکس در جریان ماجراهای بیشتر، عاشق «مونا» می‌شود و تا جایی پیش می‌رود که برای نجات جان او، همکار خود را که به او دربارهٔ ارتباطش با جنایتکاران مشکوک شده بود، می‌کشد و....

تصاویر از
Max Payne 2 The Fall of Max

ممنون از sa_sa

Max Payne 1+2
pass: www.gamehousevn.com

آخرین ویرایش:
همیشه برام جای سوال بوده چرا بازیهای 10 سال قبل یا بیشتر اینقدر محبویت دارن مثلا همین Max Payne با فن اوری الان قابل قیاس نیست ولی 20 بارهم میری بهت میچسبه . چیزی که الان تو بازیها امروزی نمیشه دید.
اون موقع بازی ها با عشق ساخته میشدن ! :-"
ولی بی شوخی اون موقع سازنده ها بیشتر به خاطر علاقه ـشون به خود بازی ، اون رو میساختن ولی الآن به خاطر اینکه این صنعت خیلی بزرگتر شده و نسبت به 10 سال قبل از هر نظر عظیم تر شده ، بحث پول هم خیلی مهم تر شده و اون عشق (!) کمرنگ شده ! :دی دیگه واضح ترین نمونه ـش همین DLC ها که سازنده های محترم خیلی شیک و قشنگ میان بازی رو ناقص میدن بیرون و بعدش ماهی یه DLC میفروشن به ملت ! البته از جهاتی هم حق دارن. اون موقع اگه یه بازی چند صد هزار نسخه میفروخت سازنده هاش پرواز میکردن ولی الآن ملت به بازی ای که 900 هزار نسخه میفروشه هم میگن کم فروش و شکست خورده و ... ، چون هزینه ها خیلی بالا رفته.
گذشته از همه اینا ، یه فاکتور نوستالژی هم وجود داره که توی بعضی بازی ها بیشتره. توی ایران Max Payne , Mafia , IGI و Neverhood و خیلی بازی های دیگه از این نظر پیشتاز هستن ! :دی شاید 10 سال دیگه هم اونایی که بازی کردن رو با این نسل شروع کردن ، همین حسی که ما نسبت به بازی های 10،15 سال پیش داریم رو نسبت به Uncharted , Gears of War , Assassin`s Creed و ... داشته باشن ! :دی

من دارم دوباره میرمش چون آخرین باری که بازیش کردم خیلی کوچیک بودم و از انگلیسی چیزی سرم نمیشد :d البته دیشب بازی چشم خورد و هنگ کرد :d
اینم یه سری اسکرین شات از من :
38676685231964743238.jpg

06379917534236552663.jpg

32680280166845094976.jpg

22375276255735170500.jpg

نکته : مکس پین 1 بدون چیت معنی نداره :d :d

تیرات بینهایت بودن؟ بالایی!!!
اونجایی بود که میباست تیر میزدی توی اون چوبه که زیر تایر اون کامیونه بود تا میخورد به پل و راه رو باز میکرد..........
این جارو خوب یادمه 1 سال الاف بودم!!!

اتفاقا من همین دیشب اومدم 1 2 نصب کنم CD شماره یک دقیقا برا 10 سال پیش بود DVD Rom پس میزدش:d
این بازی برا من سرشار از خاطره هست!

دو هفته پیش دوباره تمومش کردم چه قدرم حال داد. خودمونیم ،خیلی شماره یکش سخت بود مخصوصا اون مرحله کشتن جک لوپینو که دوستمون بالاتر عکس هاشو گذاشته. هر چند شماره دو از نظر گیم پلی واقعا بهتر شده بود اما داستان و فضا سازی شماره اول یک چیزه دیگه بود.

دو هفته پیش دوباره تمومش کردم چه قدرم حال داد. خودمونیم ،خیلی شماره یکش سخت بود مخصوصا اون مرحله کشتن جک لوپینو که دوستمون بالاتر عکس هاشو گذاشته. هر چند شماره دو از نظر گیم پلی واقعا بهتر شده بود اما داستان و فضا سازی شماره اول یک چیزه دیگه بود.

اتفاقا به نظرم پختگی داستان و شیوه روایتش تو شماره دوم خیلی بهتر بود ، شماره اول اون پیچ و خم داستانیش زیاد نبود . شماره دوم واقعا آدم حس می کرد وقتی مکس می فهمه ولاد دقیقا کیه . وای خدا . یادش بخیر جفتشون شاهکار بودن .

اتفاقا به نظرم پختگی داستان و شیوه روایتش تو شماره دوم خیلی بهتر بود ، شماره اول اون پیچ و خم داستانیش زیاد نبود . شماره دوم واقعا آدم حس می کرد وقتی مکس می فهمه ولاد دقیقا کیه . وای خدا . یادش بخیر جفتشون شاهکار بودن .
داستان دو رو الکی کش داده بودند. دیالوگ های یک هم به مراتب بهتر بودند. کلا شخصیت ولد توی شماره یک با شماره دو از زمین تا اسمون فرق کرده بود.
کلا داستان دو یک سری جاها غیر منطقی چون توی همون شماره یک ولد راحت می تونست مکس را بکشه.

بعضی بازی ها هستن که آدم 250 بار هم تمومشون کنه ، دوباره تکراری نمیشن ! Max Payne 1,2 (مخصوصآ 1) هم این طوری بودن. با اینکه یه بازی خطی بدون عناصر اضافه (چیزهایی که هر دست با دست قبل متفاوت باشه) بود ، ولی بازم همین الآن بشینم پشتش بدون خستگی تا آخرش میرم.
250 بار خیلی خوب امدی اریا :dWolfenstein-igi1,2 -Max Payne 1,2-از این جور بازی ها هستن واقعا ادم خسته نمیشه
همیشه برام جای سوال بوده چرا بازیهای 10 سال قبل یا بیشتر اینقدر محبویت دارن مثلا همین Max Payne با فن اوری الان قابل قیاس نیست ولی 20 بارهم میری بهت میچسبه . چیزی که الان تو بازیها امروزی نمیشه دید.
به نظرم فرهاد فقط می تونه دلیلش عشق به معنای واقعی به بازی سازی بود فقط فقط الان متاسفانه بیشتر شده نگاه مالی
ببین اینقدر خوب هست که الان من این همه بازی جدید که هنوز شروع نکردم برم ول کردم چسبیدم دارم دوباره این می رم :d
دقیقا شماره 1 خیلی سخت هست نمیدونم چرا :d
یک چیز دیگه این موزیک های شماره 1 واقعا ادم از خود بی خود می کنه همین موزیک منوی بازی را 100 بار گوش بدید اگه خسته شدید هر چی خواستید بگید :dاخر های پارت 1 بدم یهو چنان موزیکی زد کف کردیم

http://up5.iranblog.com/viewer.php?file=68871456697335039043.jpg

آخرین ویرایش:
داستان دو رو الکی کش داده بودند. دیالوگ های یک هم به مراتب بهتر بودند. کلا شخصیت ولد توی شماره یک با شماره دو از زمین تا اسمون فرق کرده بود.
کلا داستان دو یک سری جاها غیر منطقی چون توی همون شماره یک ولد راحت می تونست مکس را بکشه.

دقت کنی Fall Of Max Payne فقط Fall OF Max Payne نبود ، ولد هم همراش سقوط کرد . ولد از اولش اینطور نبود ... باید یه Spoiler Thread باز کنیم :دی

لحظه ای که به مکس شلیک میکنه و مکس میره تو کما ، قبلش میگه دوست ندارم این کارو بکنم . دیدی هم که مکس رو بعد از اینکه میفهمه ولد چی کارس به فناش میده نه قبل فهمیدنش :d
یک چیز دیگه این موزیک های شماره 1 واقعا ادم از خود بی خود می کنه همین موزیک منوی بازی را 100 بار گوش بدید اگه خسته شدید هر چی خواستید بگید :dاخر های پارت 1 بدم یهو چنان موزیکی زد کف کردیم
آهنگاش ترسناک بود باو :d
Btw حاجی عکس آخرتو بردار پلیز :d زشته به خدا x_x :d

شخصيت max payne 3 جذاب تر و با ابهت تره!
از اون حرفای فوق جنجال برانگیز بودا ... :d
من هم مکس 1 رو بازی کردم و هم 2 رو و دوتاشونم تموم نکردم! اونوقتا ویندوز که عوض میکردم سیواش میپرید و منم بلد نبودم قبلش بک آپ بگیرم به همین خاطر خیلی از بازیهای اون دورم نیمه موند ...
همین چند وقت پیش دوتا نسخه رو گیر آوردم و اول مکس دو رو زدم که متاسفانه اونم یه جای بازی گیر کرد! هر کار کردم تکون نخورد! بازی رو حذف کردم دوباره نصب کردم سیواش رو که جایگزین کردم درست شد باز یه جای دیگه گیر کرد!
اعصابم خرد شد حذفش کردم ...
اما میخوام اولی رو برم ...
اما خدایی از مکس پین بهتر بازی مافیا بود که واقعا انقلاب کرد ... یه فیلمنامه درجه یک داشت که حس همذات پنداری رو حین بازی به شدت بالا میبرد ... هنوزم جزو بهترین بازیای عمرمه ...

ساری فور آف تاپیک :

اما خدایی از مکس پین بهتر بازی مافیا بود که واقعا انقلاب کرد ... یه فیلمنامه درجه یک داشت که حس همذات پنداری رو حین بازی به شدت بالا میبرد ... هنوزم جزو بهترین بازیای عمرمه ...
تنها بازی ای بود که دوبلش بهتر از انگلیسیش بود و مطمئن باش اگه دوبله ی دارینوس نبود اینقدر معروف نمیشد :d

مکس پین اولین بازی بود که برای XP ساخته شد و گرافیک بالایی داشت ...
بازی بود که من را مجبور کرد 9750 خودم را ( کسی این کارت یادش هست؟ :دی ) را با یدونه TNT 32mb عوض کنم و رم را هم از 32 بکنم 128 ( تازه اومده بود ) تا بتونم بازی را راحت اجرا کنم ...

ولی در کل در مقایسه بین مکس 1 و 2، من خیلی 1 را تموم کردم و تقریبا همه دیالوگ ها، جاهایی که Painkiller هست و جاهایی که دشمنا میان را حفظ هستم
اما مکس 2 را حدود 10 بار بیشتر بازی نکردم :دی

در کل داستان 1 به نظر من پیچیدگی خاصی نداشت، اما همون داستانش فوق العاده جذاب بود و میخکوب میکرد همه را
توی دو رمدی اومد، داستان را طوری طراحی کرد که هر کارکتری توی 1 مونده بود تکلیفش مشخص بشه و در حقیقت سری مکس را تموم کرد

به هر حال اگه بخوام 10 بازی برتری که توی زندگیم را بشمارم این بازی بین 5 مقام اول جا داره

یه چیزی هم هست که امیدوارم برای بازگردوندن مونا تو Mp3 ازش استفاده کنن ، اینه که مکس چن تا مرحله آخر از کما برگشته بوده ، و میتونسته به قولی هنوز تو کما باشه . اگه بتونن جوری درش بیارن که مونا بر گرده والله MP3 از نسخه اول یا دوم بهتر میشه . :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or