Multi Platform Max Payne 1&2 Remake

سازنده
Remedy
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Remedy
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
۲۰۲۲۰۴۰۷_۲۱۲۴۵۷.jpg

ریمیک دو قسمت اول مکس پین در راه کنسول های نسل نهمی و PC

اکانت توییتری رمدی اینترتینمنت، رسما اعلام کرد که با همکاری راکستار، ریمیک مکس پین ۱ و ۲ را عرضه خواهد کرد.

سازنده: Remedy
تاریخ انتشار: TBA
ناشر: Rockstar Games
پلتفرم‌ها: PC,PlayStation 5, Xbox Series X|S

توضیحات بیشتر:
گفته شده که بودجه بازی توسط Rockstar Games تامین میشه و بازی در مرحله کانسپت به سر میبره

بازی با انجین Northlight توسعه داده خواهد شد؛ از این انجین برای ساخت Quantum Break و Control استفاده شده.

ابعاد این پروژه برای رمدی به مانند یک بازی AAA است.

بازی بصورت باندل منتشر خواهد شد.

همچنین بازی برای PS5 و Xbox Series X/S و PC در تاریخی نامعلوم منتشر خواهد شد.

View attachment 251339

اولین واکنش راکستار

"سم هوزر" رییس راکستار گیمز:

"هنگامی که دوستان قدیمی ما در Remedy برای Remake نسخه های اصلی مکس پین به ما مراجعه کردند ما بسیار هیجان زده شدیم. ما از طرفداران بزرگ پروژه های رمدی در این چندسال هستیم و منتظر این ریمیک ها خواهیم بود"

آخرین ویرایش:
بعید میدونم قضیه تغییر سلیقه گیمر ها یا کوچ کردن به سمت بازی انلاین باشه.
معمولا کسایی که همیشه اهل سینگل پلیر داستانی بودن یهو سوییچ نمیکنن برن رو آنلاین، صرفا آنلاین بخصوص F2P ها خیلی طرفدار دارن، خیلیا اصلا اونقد اهل گیم هم نیستن اما مثلا میشینن وارزون و فورتنایت بازی میکنن که در نبودش شاید اصلا بازی سینگل پلیر بازی نکنن!
طبیعتا شرکتا هم میبینن اینقد دایره مخاطب گسترده تری داره و بخاطر قابلیت مانیتایز شدن سود خیلی بیشتری هم داره میرن سمتش.

ولی سینگل پلیر خوب بسازی هنوز میفروشه.
فقط مشکل همون هزینه و تایمشه که خیلی رفته بالا، بنظرم اگه گارد مردم نسبت به Ai یکم بخوابه میشه کم کم افزایش سرعت ساخت و پایین اومدن هزینه هارو دید.
درسته خیلی از شغلا ممکنه از بین بره ولی خب فعلا تنها راه ممکن همینه تا برگردیم به دورانی که هر 2-3 سال یه بازی جدید از سازنده ها میگرفتیم.
مسئله یکی دو مورد نیست
ولی اینطور ببین خارج از هزینه ساخت و.....
بخشی از آمار گیمرها پلیر آنلاین شدن
البته این مسئله هزینه به نظرم زیاد دامن گیر مکس پین نمیشه
چون بازی در اصل ریمیک به حساب میاد و خیلی هزینه ها فاکتور گرفته میشه
ولی اوضاع به نحوی شده که یادمه سر الن ویک 2 تا مدت ها به سود دهی نرسیده بود
به نظرم شاید یکی از دلایل که به ذائقه ما خوش نیاد قیمت بازی باشه
شاید باید با توجه به تورم و افزایش هزینه ساخت به سازنده حق داد که بازیش رو 80 دلار بفروشه
تها چیزی که میدونم همه دست به عصا حرکت میکنند

خیلی دیره
خب چرا باید دوتا بازی از راکستار همزمان بیاد؟ :D همین هم به اواخر ۲۰۲۶ شاید نرسه و بره ۲۰۲۷. مگر اینکه بخواد GTA تاخیر گنده بخوره به ۲۰۲۷؟!! میشه بنظرت؟! فعلا تا گیم اواردز منتظر بمون چون اونجا مکس رو میخوان فعلا تریلر معرفیش رو نشون بدن با تاریخ هدف اواخر ۲۰۲۶. شایدم اوایل ۲۰۲۷. فقط امیدوار بودم قیافه سم لیک رو مکس نباشه که خداروشکر نیست :D

IMG_20251030_114429_029.jpg

کارکتر Mona Sax رو که طبق سنت جدید سانسور یا سیاه پوست نمیکنند؟
یکی از نگرانی های من از رمدی همینه :D
البته این یکی رو دیگه بعیده :D

خب چرا باید دوتا بازی از راکستار همزمان بیاد؟ :D همین هم به اواخر ۲۰۲۶ شاید نرسه و بره ۲۰۲۷. مگر اینکه بخواد GTA تاخیر گنده بخوره به ۲۰۲۷؟!! میشه بنظرت؟! فعلا تا گیم اواردز منتظر بمون چون اونجا مکس رو میخوان فعلا تریلر معرفیش رو نشون بدن با تاریخ هدف اواخر ۲۰۲۶. شایدم اوایل ۲۰۲۷. فقط امیدوار بودم قیافه سم لیک رو مکس نباشه که خداروشکر نیست :D

View attachment 398388

یکی از نگرانی های من از رمدی همینه :D
البته این یکی رو دیگه بعیده :D

همین Timothy Gibbs نسخه دوم بیاد برای mocap, من کاملا راضیم. از نظر سن و ظاهر هم که شرایطش کاملا اوکیه همچنان. و صد البته خیلی مهمتر از چهره, صدای مکس هست که واقعا انتظار دارم صدای بازسازی شده James McCaffrey افسانه ای چیزی باشه که میشنویم.

Screenshot 2025-10-30 154515.png

همین Timothy Gibbs نسخه دوم بیاد برای mocap, من کاملا راضیم. از نظر سن و ظاهر هم که شرایطش کاملا اوکیه همچنان. و صد البته خیلی مهمتر از چهره, صدای مکس هست که واقعا انتظار دارم صدای بازسازی شده James McCaffrey افسانه ای چیزی باشه که میشنویم.

View attachment 398443
اینا به کنار، چی میشه اگه دوباره قیافه مکس شبیه سم لیک بشه 8->

به نظرم تا قبل عید خودمون هنوز میشه امید داشت برای عرضه اش
اگه نه که میره برای آخر 2027
2027 میره برای Control 2.
به احتمال زیاد نهایتا تو نیمه دوم 2026 منتشر میشه.

حالا درسته همه از دست GTA در میرن ولی خب دیگه نه اونقدر.
جز اینکه مشکلات دوره ساخت سراغش بیاد و بخوان تاخیر بزنن که احتمالش کمه.
راکستار پشتشونه و اگه شده کنترل 2 رو مقطعی بزارن کنار این رو اول تموم میکنن.

2027 میره برای Control 2.
به احتمال زیاد نهایتا تو نیمه دوم 2026 منتشر میشه.

حالا درسته همه از دست GTA در میرن ولی خب دیگه نه اونقدر.
جز اینکه مشکلات دوره ساخت سراغش بیاد و بخوان تاخیر بزنن که احتمالش کمه.
راکستار پشتشونه و اگه شده کنترل 2 رو مقطعی بزارن کنار این رو اول تموم میکنن.
منظورم اخر 2026 بود :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or