MAX PAYNE 1+2 توسط Remedy ریمیک خواهند شد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
Max-Payne.jpg

طی یک خبر ناگهانی رمدی خبر از ساخت ریمیک نسخه اول و دوم MAX PAYNE توسط موتور خانگی خودش Northlight را داد . راکستار همچنان مالک سری هستش و با رمدی همکاری خواهد کرد . بازی فعلا در مراحل اولیه ساخت هستش و قرار برای کنسول های نسل نهم و PC منتشر بشه

Remedy Entertainment Enters Agreement with Rockstar Games for New Max Payne 1&2 Project - Remedy investors

===================================
@Ludens

استودیوی رمدی به‌طور غافلگیرکننده‌ای از ریمیک شدن نسخه‌های اول و دوم سری Max Payne با همکاری راکستار گیمز برای نسل جدید خبر داد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

طبق اطلاعات منتشر شده، استودیوی Remedy Entertainment وظیفه توسعه این ریمیک را بر عهده دارد و راکستار نیز بودجه پروژه را تأمین می‌کند و در نقش ناشر ظاهر می‌شود. طبق اعلام رمدی، تولید این پروژه مشابه با بازی‌های AAA این استودیو پیش می‌رود و همچنین سازندگان برای ساخت آن، از انجین داخلی خود یعنی Northlight بهره می‌برند.

سم هاوسر، موسس شرکت Rockstar در مورد این ریمیک گفته: «هنگامی که دوستان قدیمی‌مان در رمدی بابت ریمیک کردن بازی‌های اوریجینال مکس پین به سراغ ما آمدند، بسیار هیجان‌زده بودیم. ما طرفداران بزرگ آثاری هستیم که رمدی طی سال‌های اخیر خلق کرده است و نمی‌توانیم منتظر بمانیم تا ورژن‌های جدید مکس پین را تجربه کنیم.»

ترو ویرتالا، مدیرعامل رمدی نیز اعلام کرده که تیم سازنده در نظر دارد تا «داستان، اکشن و اتمسفر بازی‌های اوریجینال مکس پین را با روش‌های جدید» به بازیکنان باز گرداند. در حال حاضر جزئیات بیشتری از این پروژه در دسترس نیست، اما به‌نظر می‌رسد که با یک ریمیک کامل از این عناوین محبوب طرف هستیم.

ریمیک بازی‌های Max Payne و Max Payne 2: The Fall of Max Payne در زمان نامشخصی برای رایانه‌های شخصی، پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس|اس منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
بنظرم رمدی انتخاب خوبیه.
دیگه رمدی و صحنه اهسته یجورایی عجیبن شدن باهم، مکس پین هم که با همون صحنه های اکشن و صحنه اهسته هاش معروف شد.
من حس خوبی به بازی و رمدی دارم.
ترکیب خوب و هوشمندانه ای بود 🙂

با اینکه من خودم به این سری علاقه دارم ولی مکس پین ۱ و ۲ در زمان خودشون هم بازی‌های خوبی بودن و نه بیشتر. امیدوارم رمدی کمی مکانیک‌های این ۲ بازی رو بهبود بده چون شدیدا برای الان منسوخ هستن. بهتره برای بهبود گیم‌پلی و شوتینگ این سری نیم‌نگاهی به مکس‌پین ۳ هم داشته باشن چون با اینکه راک استار در حفظ اون DNA مکس‌پین ناموفق بود ولی شوتر سوم‌شخصی ساخته بود که حتی امروز هم جزو بهترین‌ها محسوب می‌شه.
با وجود فاجعه‌ای به نام کراس‌فایر به رمدی امیدوار هستم چون با کنترل نشون دادن که یه گیم‌پلی خوب و فان در کنار لول دیزاین خوب رو هم میتونن ارائه بدن. با این حال اصلا به چنین معرفی‌هایی علاقه ندارم که جدیدا هم زیاد شدن مثل توم ریدر، ویچر، آلن ویک، واندروومن و ... که فقط به تایید ساخت یه بازی محدود میشن و غیر از اون هیچ چیزی رو تا مدت‌ها نمایش نمیدن.

این بازی برای من نهایت گرافیک بود اون زمان.
هنوزم که هنوزه گرافیکش به چشمم بالاست. اون موقع داییم یه سیستم قوی داشت روی اون شصت فریم مکس پین1 رو تموم کردم. اولین بازی ای بود شصت فریم میزدم و از این لحاظ برام خیلی تازگی داشت چقدر محیط بازی زنده س. بعد PS2 خریدم مکس پین2 رو روش خواستم برم غافل از اینکه با رزولوشن SD جالب نیست برای منی که گرافیک 1 رو روی PC دیده بودم. هیچی دیگه اونم رو سیستم داییم رفتم.

ساندترکشم که خیلی خوشم میومد اون ویولونی بود که تو Main Menu اگه اشتباه نکنم مکس پین2 پخش میشد

کلا خاطرات خوشم رو PC با سری مکس پین، پانیشر و فار کرای بود اون زمان
رو PS2 با سری GTA و رزیدنت اویل4 و متال گیر سالید3

انصافا اون زمان گیم معنا داشت نه الان 🥲

آخرین ویرایش:
من هنوزم دارم چشمام رو میمالم ببینم بیدارم یا خواب!!؟؟ خبر ساخت کمتر بازی ای منو اینجوری می‌برد فضا. خاطراتی که من با این بازی و دو نسخه ابتدایی ش دارم اینقدر زیاده که قابل بیان نیست. تمام دوره نوجوانی و جوانیم‌ اومد جلوی چشمم الان، حتی اتفاقای شخصی زندگیم هم که دوره انجام دادن این بازی برام اتفاق افتاده بود برام زنده شد. باورم نمیشه.

با ریمیک مکس پین ۱و۲ اصلا موافق نیستم هر کاری کنن اون حسو نخواهد داشت و نسل جدیدم صد سال احساس دهه شصتی و پنجاه و تجربه نخواند کرد مثل زنده کردن مردگان میمونه
کی این ریمیک بازی تموم میشه راحت شم من

آخرین ویرایش:
با ریمیک مکس پین ۱و۲ اصلا موافق نیستم هر کاری کنن اون حسو نخواد داشت و نسل جدیدم صد سال احساس دهه شصتی و پنجاه و تجربه نخواند کرد مثل زنده کردن مردگان میمونه
اتفاقا ریمیک خیلی خوبه و خیلی بازی ها هستن که شاهکارن و تو نسل ها قبل موندن و حیفه که دوباره زنده نشن
و ببین گیمر ها جدید در هر صورت اون حس که ما داشتیم رو حتی اگه خود اون بازی ها رو بازی کنن باهاش ارتباط نمیگیرن چون شرایط ما نداشتن ولی حداقل شاید اون ریمیک کمک کنه چند درصدی حس کنن اون حال رو با شیوه امروزی خودشون

باید در اصل دعا کنیم ریمستر ها تموم شن و ریمیک ها بیشتر بیشتر شن خیلی بازی ها هست که خوبه که با یه ریمیک دوباره زنده بشن
من از خدامه همه ناشرها یکی دو استویدو مثل بلوپوینت داشته باشن فقط ریمیک کنن

با ریمیک مکس پین ۱و۲ اصلا موافق نیستم هر کاری کنن اون حسو نخواد داشت و نسل جدیدم صد سال احساس دهه شصتی و پنجاه و تجربه نخواند کرد مثل زنده کردن مردگان میمونه

نیمه پر لیوان رو ببین. اول اینکه خود رمدی داره بازی رو ریمیک میکنه، دوم اینکه اگه بگیره یحتمل شماره بعدی رو باز خود رمدی میسازه:دی ضمن اینکه به هر صورت ریمیک ها باید یه چیز کاملا متفاوت باشن، دستکم از نظر گیم پلی، چون اون گیم پلی قبلی الان دیگه واقعا منسوخه و بعد نوستالژی رو ازش جدا کنی چیزی باقی نمیمونه

بهتر از خود رمدی برای ریمیکش نیست:|
اینکه لزوما سازنده اصلی یک بازی (حتی اگه اعضای اصلی سازنده هم همچنان داخل تیم باشند که اینطور نیست و سم لیک هم تنهایی بازی رو نساخته) دست به ریمیک اثرشون بزنن تضمینی نمیکنه که اون اثر حتما خوب بشه. میتونیم از ریمیک RE3 مثال بزنیم که کپکام با اینکه سر دومی خوب عمل کرد ولی سر سه واقعا خوب نبود. از اونور کارهای استودیو بلوپوینت رو داریم که چقدر عالی دست به ریمیک عناوینی زدن که در ساخت نسخه اصلی هیچ نقشی نداشتند.
چرا میگم بهتر بود خود راک استار اینکارو با مشورت و نظارت رمدی انجام میداد به خاطر چند تا دلیله. یکیش اینه که هرچقدر داستان و نوع روایت مکس‌ پین‌های یک و دو عالی بودند ولی از نظر گیم پلی بازی محدود بود و صرفا سرگرم کننده بود اما راک استار تونست خیلی المان های جذاب و مناسب رو به بازی اضافه کنه، چیزی که بعید میدونم رمدی بتونه از عهدش بر بیاد. نکته دیگ اینه که رمدی الان چند تا پروژه همزمان داره پیش میبره و فکر نمیکنم برای شرکتی مثل رمدی که سورس محدودتری چه از نظر مالی و چه از نظر انسانی نسبت به شرکتای دیگه داره مدیریت این داستان اسون بشه و چالشای جدیدی براشون داره که این برای هر کدوم از پروژه‌ها خطرناکه. در اخر هم به نظرم اگه راک استار انجام میداد میتونست یه یک دستی بین نسخه ها به وجود بیاره و یه سه گانه به عنوان کالکش ارائه بده برای کنسول‌های نسل جدید (شدیدا دلم برای مکس پین ۳ تنگ شده)

• Poker Face
Reactions: jijabig23

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or