MAX PAYNE 1+2 توسط Remedy ریمیک خواهند شد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
Max-Payne.jpg

طی یک خبر ناگهانی رمدی خبر از ساخت ریمیک نسخه اول و دوم MAX PAYNE توسط موتور خانگی خودش Northlight را داد . راکستار همچنان مالک سری هستش و با رمدی همکاری خواهد کرد . بازی فعلا در مراحل اولیه ساخت هستش و قرار برای کنسول های نسل نهم و PC منتشر بشه

Remedy Entertainment Enters Agreement with Rockstar Games for New Max Payne 1&2 Project - Remedy investors

===================================
@Ludens

استودیوی رمدی به‌طور غافلگیرکننده‌ای از ریمیک شدن نسخه‌های اول و دوم سری Max Payne با همکاری راکستار گیمز برای نسل جدید خبر داد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

طبق اطلاعات منتشر شده، استودیوی Remedy Entertainment وظیفه توسعه این ریمیک را بر عهده دارد و راکستار نیز بودجه پروژه را تأمین می‌کند و در نقش ناشر ظاهر می‌شود. طبق اعلام رمدی، تولید این پروژه مشابه با بازی‌های AAA این استودیو پیش می‌رود و همچنین سازندگان برای ساخت آن، از انجین داخلی خود یعنی Northlight بهره می‌برند.

سم هاوسر، موسس شرکت Rockstar در مورد این ریمیک گفته: «هنگامی که دوستان قدیمی‌مان در رمدی بابت ریمیک کردن بازی‌های اوریجینال مکس پین به سراغ ما آمدند، بسیار هیجان‌زده بودیم. ما طرفداران بزرگ آثاری هستیم که رمدی طی سال‌های اخیر خلق کرده است و نمی‌توانیم منتظر بمانیم تا ورژن‌های جدید مکس پین را تجربه کنیم.»

ترو ویرتالا، مدیرعامل رمدی نیز اعلام کرده که تیم سازنده در نظر دارد تا «داستان، اکشن و اتمسفر بازی‌های اوریجینال مکس پین را با روش‌های جدید» به بازیکنان باز گرداند. در حال حاضر جزئیات بیشتری از این پروژه در دسترس نیست، اما به‌نظر می‌رسد که با یک ریمیک کامل از این عناوین محبوب طرف هستیم.

ریمیک بازی‌های Max Payne و Max Payne 2: The Fall of Max Payne در زمان نامشخصی برای رایانه‌های شخصی، پلی استیشن 5 و ایکس باکس سری ایکس|اس منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:
این خبری که اومده ماله یه تایم نامعمول در 2025 یا 2026 هست، این معرفی های زودهنگام دیگه داره خیلی زیاد میشه و بازی هنوز تو فاز ایده اولیه هست، معرفی میشه.
خدا کنه، اینا کم بشن و بازی با فاصله یه ساله معرفی بشه.

خیلی خیلی خوشحال شدم. البته فکر کنم بره برای اواخر 2024 یا حتی 2025، چون رمدی احتمالا همه نیروش رو بذاره روی AW2 و مکس پین پروژه بعدیشون هست. حقیقتش اصلا فکرشو نمیکردم راکستار به این همکاری راضی بشه، دقیقا اتفاقی رخ داد که من بعنوان بهترین سناریوی ممکن بهش فکر میکردم و یجورایی رویامون محقق شد. :D

• Like
Reactions: Natural Killer
برای من یکی از بهترین خبرهای صنعت بازی توی این چند سال بود! :D
Max Payne همیشه یه جای خاصی توی قلبم داشته و راحت توی Top 10 بازی‌های عمرم قرار می‌گیره. اون اتمسفر خفن، گیم‌پلی جذاب و نوآورانه، داستان جالب و تأثیرگذار، گرافیک حیرت‌انگیز، موسیقی‌ها و صداگذاری درجه یک و... باعث شده بود یه معجون فوق‌العاده‌ای درست بشه که توی اون دوران مشابهش خیلی کم بود.
آشنایی من با بازی هم برمی‌گشت به اولین شماره مجله بازیرایانه توی سال ۸۰. :D چند سال قبل از اینکه بازیرایانه توی سری جدیدش منتشر بشه و کلی هم جلو بره و بترکونه، ۴ تا شماره سیاه و سفید منتشر کرده بودن که توی دورانی که خبری از اینترنت مثل امروز نبود، باعث شد با خیلی چیزها از مکس پین تا گیم‌کیوب آشنا بشم. مقاله‌شون در مورد مکس پین هم خیلی خفن بود و پُر از تعریف و تمجید و اینکه شبیه فیلم‌های سینمایی هست و این صحبت‌ها، و باعث شد برم سراغ بازی و عاشقش بشم!
نسخه دوم رو هم به شدت دوست داشتم، ولی سومی رو نه. با اینکه گیم‌پلی خوبی داشت، ولی از اتمسفر و طراحی‌ها و قیافه مکس پین و کلاً حال و هوای بازی خوشم نمی‌اومد و همون اوایل ولش کردم. ولی اون رو هم باید یه روزی دوباره برم سراغش و تمومش کنم.

خیر کوتاه بود و حیرت آور.
مکس پین اسمی نیست که بشه باهاش براحتی شوخی کرد. برای من شماره سوم واقعا بد بود - گیم پلیش خیلی خوب بود ولی ماها اکثرا مکس پین رو با اون فضای نوآر نیویورک و برف و تنهایی و تاریکی میشناختیم. امیدوارم ریمیک ها بازم همون حس رو بهمون بدن

تنها نگرانیم فقط اینه که تغییراتی تو بازی و مخصوصا قیافه و صدای مکس پین بدن که با خودمون بگیم کاش ریمیکی ساخته نمیشد:)

.

مکس پین 2 اولین بازی بود که بعد خرید کامپیوترم بازیش کردم و یجورایی حکم بهترین بازی زندگیم رو داره <):)
امیدوارم با یه ریمیک فوق العاده خوب طرف باشیم.
این مونا و مکسم ببینیم بهم میرسن یا نه:D

• Like
Reactions: DFSHINNOK7
فکر کنم خیلی از دوستان از ارادت بنده به رمدی آگاهی دارن و خودمو شدیدا فن شون می دونم.
خیلی خیلی خوشحال شدم از خبر ریمیک مکس پین.
فقط امیدوارم این تعداد پروژه که زیر دست دارن کار دستشون نده.
فکر کنم الان با الن ویک و ریمیک مکس پین و یه بازی انلاین طور هم هست. اگر پروژه دیگه ای نباشه.
امیدوارم یه چیز درست و حسابی در بیاد.

یه چیز دیگه هم که جالبه اینه که آیا نهایت این همکاری به خریده شدن رمدی توسط راک استار یا تیک تو منتج میشه ؟

• Like
Reactions: Adam and DFSHINNOK7
من یادمه مکس پین یک که امد، همه بچه ها تو مدرسه تعریفشو میکردن، میگفتن خیلی خفنه حتما بازی کن! منم تحت فشار دوستان CD ـیش رو خریدم (واحد اشاره به بازی ها اون موقع CD بود) و نصب کردم، اما مرحله اول یه چیز خیلی عجیب و چرت بود. مکس پین تو یه محیط کاملا تاریک قرار داشت و معلوم نبود کجا باید بری. فقط یه جا یه نور شدید دایره ای شکل وجود داشت و به سختی دیده میشد. که اونم نمیدونستم چطور باید رفت توش. روز بعد از بچه ها پرسیدم داستان چیه و چیکار باید بکنم، همه گفتن باید بری تو قطار و فولان و بهمان. اما تو بازی واقعا قطاری وجود نداشت، همه چیز سیاه مطلق بود. سر همین فکر کردم چرت ترین بازی دنیاست و بیخیالش شدم به همون JRPG های خودم چسبیدم دوباره:D

تا اینکه زد و کیسم رو ارتقا دادم. نسل جدید الان خیلی درک نمیکنه قدیم واحد اشاره به کارت های گرافیکی میزان رمشون بود، من سیستم یه گرافیک 128 داشت، یه 256 گرفتم که خیلی مدرن محسوب میشد. نمیدونم چرا دوباره مکس پین رو نصب کردم یه فرصت دیگه بهش بدم. اینبار یهو محیط مترو مشخص شد و کاتسین ابتداییش رو دیدم، که از قطار پیاده میشد و ... بعد فهمیدم گرافیکم نمیکشیده همه چیز سیاه دیده میشده:D و هیچ سازنده ای انقدر احمق نیست واقعا که یه چیز تاریک مطلق رو به اسم بازی بده دست مردم:D یعد چند ساعتی نشستم پای بازی، بخش هاییش برام سخت بود، زیاد میمردم، اما بالاخره همون روز تمومش کردم و شد یکی از بهترین بازی های تاریخ زندگیم. باس آخرش رو هم هیچ وقت یادم نمیره. کلا لحظه به لحظه مکس پین 1 تو حافظه ام ثبت شده، در صورتی که من هر یک ساعت یکبار ریست میشم و به زور یادم میاد دو ساعت پیش چی گفتم. مثلا دیشبت به یه دختره پیشنهاد دوستی دادم، امروز صبح قبول کردم، من یادم نبود کیه دیگه گردن نگرفتم زدم زیرش.

در کل همه این هارو گفتم که در نهایت بگم خبر ناگهانی ریمیک مکس پین ها برای من یکی از بهترین چیزهای ممکن بود. ظاهرا رمدی تصمیم گرفته در کنار ساخت AW2 حسابی به فن هاش حال بده. ما که ازشون راضی هستیم، خدا هم راضی باشه. طاعات و اطاعاتشون هم قبول حضرت حق. انشالله به برکت این ماه عزیز دست به عن زدن طلا بشه.

آخرین ویرایش:
خیلی خبر خوشحال کننده ای هست برام. شاید Max Payne 1,2 در کنار Half Life 1,2 بزرگ ترین بازی های بازه 2000-2005 باشن که من انجام ندادم. میتونه یک فرصتی باشه که این عناوین را تجربه کنم.

در ضمن دوتا نسخه را داخل یک بازی قراره ریمیک کنن. احتمالا یک سری تغییرات بزرگ داشته باشه

هر دو نسخه اورجینال همین الانشم کاملا قابل بازی، منحصربفرد و لذت بردنی هستن. :-" (بجز اون مراحل توهمی پازلی که باید از هزارتو راهتو به بیرون پیدا میکردی و من باهاش مشکل داشتم. + مکس پین 2 یه جاهایی یکنواخت میشد.)

تازه توصیه من اینه نسل جدید برن سراغ همون نسخه ها. ولی خُب چون سازنده اصلی پشتش هست. باید صبر کرد و دید. ریمیک مافیا1 که بخوبی اورجینال نبود.

• Like
Reactions: AmirPXP and trainer

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or