Matt Higby :گرافیک PlanetSide2 روی PS4 و روی PC با تنظیمات "Ultra" برابر است

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
article_post_width_PlanetSide_2_PS4.JPG

طی صحبت های کارگردان( Matt Higby )بازی با GameZone معلوم شد که گرافیک ورژن PS4 بازی با گرافیک ورژن PC بازی با تنظیمات "Ultra" تقریبا برابری میکند.

اگر شما PC به روز دارید و میتونید بازی رو روی تنظیمات Ultra اجرا کنید ،دو نسخه PS4 و PC براتون فرقی نخواهد کرد.

پس اگر سیستم به روزی ندارید،بهتره ورژن PS4 رو تهیه کنید.

هم چنین PlanetSide 2 از یه سری امکانات ویژه بر روی PS4 بهره میبره.استفاده از قابلیت touchpad یا استفاده از Remote Play .

با این اوصاف نظر شما چیست؟نسخه ی PC رو ترجیح میدهید یا نسخه PS4 رو ؟

منبع

آخرین ویرایش:
با این اوصاف نظر شما چیست؟نسخه ی PC رو ترجیح میدهید یا نسخه PS4 رو ؟
خب نهایت قدرتش همینه دیگه...نکنه رو PC میخواد very very Ultra باشه..:|واقعا که..بعضی سازندگان چی حرفایی که نمیزنن!!:d

نسل پیش که شروع شد همون اوایل همه حرف از برتری نسخه کنسولی نسبت به PC میزدن و کم کم PC از کنسول ها جلو زد، این نسل که همون اولش حرف از برابری و گاهی هم پایین تر بودن کنسول ها بزنن وای به حال یکی دو سال دیگه!
به نظر میاد اون نمودار انویدیا داره درست از آب در میاد!!

نسل پیش که شروع شد همون اوایل همه حرف از برتری نسخه کنسولی نسبت به PC میزدن و کم کم PC از کنسول ها جلو زد، این نسل که همون اولش حرف از برابری و گاهی هم پایین تر بودن کنسول ها بزنن وای به حال یکی دو سال دیگه!
دِ نشد دیگه آقا مجتبی دقت نکردی، ایشون گفتن گرافیک PS4 با تنظیمات Ultra ـی PC برابری میکنه!!!
بعد شما از کجا فهمیدی که PS4 ضعیفه، این قوی بودن کنسول رو نشون میده:bighug:نه قوی بودن PC رو...که شاید تنظیمات Ultra High هم داشته باشه، اونموقع من حرفت رو قبول دارم ولی ایشون هیچی در این مورد نگفتن!!!؟؟:-/:d

دِ نشد دیگه آقا مجتبی دقت نکردی، ایشون گفتن گرافیک PS4 با تنظیمات Ultra ـی PC برابری میکنه!!!
بعد شما از کجا فهمیدی که PS4 ضعیفه، این قوی بودن کنسول رو نشون میده:bighug:نه قوی بودن PC رو...که شاید تنظیمات Ultra High هم داشته باشه، اونموقع من حرفت رو قبول دارم ولی ایشون هیچی در این مورد نگفتن!!!؟؟:-/:d

خودت اصلا فهمیدی چی گفتی؟؟:-/
این برابر بودن کنسول ها با PC همون سال اول عرضه واسشون بعدا مشکل ساز میشه، بعد این الان نشونه قوی بودن کنسول هست؟؟

فک نمیکنی دلیل اینکه PC چند سال بعد میزنه جلو شاید ارتقاع پذیریش باشه ؟! :دی

خودت اصلا فهمیدی چی گفتی؟؟:-/
این برابر بودن کنسول ها با PC همون سال اول عرضه واسشون بعدا مشکل ساز میشه، بعد این الان نشونه قوی بودن کنسول هست؟؟
خب منظور من همینه دیگه ، وقتی من اصلا گرافیک این بازی رو قبول ندارم،(یه نگاه بنداز، این الان خیلی Ultra هستش به نظر شما؟؟؟نه خدایی خیلی Ultra ـه؟؟؟؟به نظر من همین بازی های لانچ سونی مثل Killzone Shadow fall گرافیک این رو قورت میده، بعد شما میای از این بازی به من میگی؟؟) بعد بیام یه بازی که تازه اومده رو ملاک قرار بدم واسه رقابت بین کنسول و کامپیوتر..آره؟؟؟یعنی این درسته؟؟؟

فک نمیکنی دلیل اینکه PC چند سال بعد میزنه جلو شاید ارتقاع پذیریش باشه ؟! :دی

خب مشخصا به همین علته ولی چه ربطی به حرف من داره!
من میگم الان که اینا برابر باشن چند سال دیگه اختلافشون خیلی بیشتر از چیزی که تو این نسل اتفاق افتاد، میشه!

خب منظور من همینه دیگه ، وقتی من اصلا گرافیک این بازی رو قبول ندارم،(یه نگاه بنداز، این الان خیلی Ultra هستش به نظر شما؟؟؟نه خدایی خیلی Ultra ـه؟؟؟؟به نظر من همین بازی های لانچ سونی مثل Killzone Shadow fall گرافیک این رو قورت میده، بعد شما میای از این بازی به من میگی؟؟) بعد بیام یه بازی که تازه اومده رو ملاک قرار بدم واسه رقابت بین کنسول و کامپیوتر..آره؟؟؟یعنی این درسته؟؟؟

این بازی فقط یه نمونش هست، الان همه بازی های Third Party رو PC یا با کنسول ها برابره یا خیلی از موارد سرتره!

این بازی فقط یه نمونش هست​
، الان همه بازی های Third Party رو PC یا با کنسول ها برابره یا خیلی از موارد سرتره!
خب نمونه های دیگه هم میشه نام ببرین؟؟؟حتما الان میگی witcher 3 خب معلومه دیگه، اون موتور گرافیکیش به مراتب از این عناوین سرتره، منم همون پست اول ـی که گفتم کل هدفم و منظورم به موتور گرافیکی بودش، وقتی موتور پتانسیل نداشته باشه ، دیگه سازنده ها بگن یا نگن، ملت که خودشون چشم دارن ، میبینن کدوم پیشرفت داشته کدوم نه؟؟؟

- - -ویرایش - - -

خب نهایت
قدرتش همینه دیگه...نکنه رو PC میخواد very very Ultra باشه..:|واقعا که..بعضی سازندگان چی حرفایی که نمیزنن!!:d
l-)از این حرفم دقیقا موتور گرافیکی منظورم بود، نمیدونم حالا شما گرفتین یا نه؟؟؟

خوبه خودتم اشاره کردی. تو نسل قبلی تنظیمات Ultra ـیِ یه بازی تو PC از نسخه کنسولیش پایین تر بود. ولی الان همین اول نسلی بازی های کنسولی اکثرا برابر و یا حتی در بیشتر موارد پایین تر نسخه PC هستند.
چه بخوای چه نخوای کنسول های این نسل موقع عرضه ضعیف تر از کنسول های نسل قبل اون زمان در مقایسه با PC بودند.

خیلی ها انتظار داشتند این نسل بازی ها حداقل همین اولِ نسلی روی رزولوشون 1080P و 60فریم ثابت باشه ولی متاسفانه میبینیم اکثرشون یا رزولوشون پایین تر از 1080P دارند یا اگه نداشته باشند با 30فریم اجرا میشند.

نسلِ قبلی بازی ها اوایل اکثرا همه روی 60فریم ثابت اجرا میشدند ولی اواسط نسل کم کم از 60 فریم به 30 فریم رسیدند برای اینکه جزئیات بیشتری رو بتونند به نمایش بگذارند اما این نسل متاسفانه قضیه یه مقدار نا امید کننده هست. XBOX One که اکثر بازی هاش زیر 1080P هستند و PS4 هم که سخت افزار قوی تری داره و به طبع انتظار بیشتری ازش میره اما میبینیم نمیتونه روی 60 فریم ثابت بازی ها رو اجرا کنه.

البته گاهی استثناعاتی هم پیدا میشه مثل Forza V یا ... ولی خوب در کل انتظار بیشتری ازش میرفت. خصوصا اینکه خیلی ها خیلی ها تا چند ماه پیش صحبت از رزولوشن 4K اونم نه 2K اونم به صورت Native روی کنسول های این نسل میکردند.

خب مشخصا به همین علته ولی چه ربطی به حرف من داره!
من میگم الان که اینا برابر باشن چند سال دیگه اختلافشون خیلی بیشتر از چیزی که تو این نسل اتفاق افتاد، میشه!
فلسفه کنسول و PC رو نباید بر اساس میزان قدرت سخت افزاری و پهنای باند و ... سنجید . چون خیلی غیر منطقی هست که یه PC که کارت گرافیکش به اندازه 4 تا کنسول قیمت داره رو با کنسول مقایسه کنی و خوشحال باشی که PC قوی تره . مقایسه کنسول و PC کلا اینجوری نیست و اگه سالانه انتخابای بهترین گرافیک سال رو ببینی متوجه میشی که سخت افزار PC که هر روز یه مدل جدید میاد زیاد مهم نیست .

منظور اینایی هم که میگن گرافیک PS4 با PC Ultra برابر هست میدونن که موقتی هست این امر ولی موضوع بحث این افراد این است که در طی 10 سال آینده همچنان بهترین گرافیک سال بازیای کنسولی خواهند بود :دی

خب نمونه های دیگه هم میشه نام ببرین؟؟؟حتما الان میگی witcher 3 خب معلومه دیگه، اون موتور گرافیکیش به مراتب از این عناوین سرتره، منم همون پست اول ـی که گفتم کل هدفم و منظورم به موتور گرافیکی بودش، وقتی موتور پتانسیل نداشته باشه ، دیگه سازنده ها بگن یا نگن، ملت که خودشون چشم دارن ، میبینن کدوم پیشرفت داشته کدوم نه؟؟؟

l-)از این حرفم دقیقا موتور گرافیکی منظورم بود، نمیدونم حالا شما گرفتین یا نه؟؟؟

متاسفانه شما خودت هم نگرفتی چی می گی و منظورت چی هست!!!

فلسفه کنسول و PC رو نباید بر اساس میزان قدرت سخت افزاری و پهنای باند و ... سنجید . چون خیلی غیر منطقی هست که یه PC که کارت گرافیکش به اندازه 4 تا کنسول قیمت داره رو با کنسول مقایسه کنی و خوشحال باشی که PC قوی تره . مقایسه کنسول و PC کلا اینجوری نیست و اگه سالانه انتخابای بهترین گرافیک سال رو ببینی متوجه میشی که سخت افزار PC که هر روز یه مدل جدید میاد زیاد مهم نیست .

منظور اینایی هم که میگن گرافیک PS4 با PC Ultra برابر هست میدونن که موقتی هست این امر ولی موضوع بحث این افراد این است که در طی 10 سال آینده همچنان بهترین گرافیک سال بازیای کنسولی خواهند بود
biggrin1.gif

یکم پست ها رو بخونین متوجه میشین مقایسه هم بر اساس قدرت سخت افزاری و این حرفا نبود بلکه منظور خروجیشون تو بازی ها بود!
تو جوایز آخر سال به خصوص VGA تقریبا همیشه نسخه های PC رو اصلا به حساب نمیارن و تو بهترین گرافیک ها جوایز رو به عناوین کنسولی میدن، همین نسل اخیر هم تو چند سال آخر هیچ کدوم از عناوین کنسولی نتونستن به گرافیک بازی های PC نزدیک بشن بعد شما میگی طی سال های بعد گرافیک PS4 از PC بالا میزنه؟؟

yahoo_22.gif
اولا بگم من اصلا جروبحث با شما رو ندارم اینو مطمئن باش، خوبم میدونم چی میگم!!!
yahoo_22.gif
لطفا از روی هوا نگید که این بهتره اون بهتره...
برای بار آخر میگم، شما اصلا به حرف من دقت نکردی بعدش میای میگی فلانه(وقتی جواب نداری یاد گرفتی بگی آره نمیفهمه ...)!!!!این اولین پستم بود توی این تاپیک خوب دقت کن!!!

گفتم بعضی سازندگان مثلا سازنده همین بازی منظورم بود، نه اینکه شما بخوای برا من از عناوین دیگه ای که هست نام ببری ، بنده خودم از همه اون قضایا خبر دارم لازم نیست کسی توضیح بده!!!

بنده اصلا اول جواب شما رو ندادم و کاری هم بهتون ندارم که بخوام جر و بحث کنم، متاسفانه خود شما اول اومدی پست منو نقل قول کردی و خواستی پستی که دخلی به شما نداشت رو جواب بدی!!

بعدشم این همیشه یادت باشه کسی که کنسول بازه با این حرفا (High , Ultra High ) بخواد بیاد PC بخره ، بعدشم اینهمه خرج کارت گرافیک کنه و بعدشم آخر بازی واسه PC با تاخیر میاد + 1000 تا پچ و فیکس و کرک و آپدیت که هزار تا بدبخت ـی میاره واسه آدم!!!
کسی که کنسول باز هستش هیچوفت طرف اینچیزا نمیره!!!

باز هم حرف های تکراری و بی ارزش!!8-|
همیشه تا تو بحثی در رابطه با PC میمونین که چی بگین رو میارین به این حرف ها!

آخرین ویرایش:
متاسفانه شما خودت هم نگرفتی چی می گی و منظورت چی هست!!!

:|اولا بگم من اصلا جروبحث با شما رو ندارم اینو مطمئن باش، خوبم میدونم چی میگم!!!:|لطفا از روی هوا نگید که این بهتره اون بهتره...
برای بار آخر میگم، شما اصلا به حرف من دقت نکردی بعدش میای میگی فلانه(وقتی جواب نداری یاد گرفتی بگی آره نمیفهمه ...)!!!!این اولین پستم بود توی این تاپیک خوب دقت کن!!!
واقعا که..
بعضی سازندگان​
چی حرفایی که نمیزنن!!
گفتم بعضی سازندگان مثلا سازنده همین بازی منظورم بود، نه اینکه شما بخوای برا من از عناوین دیگه ای که هست نام ببری ، بنده خودم از همه اون قضایا خبر دارم لازم نیست کسی توضیح بده!!!

- - -ویرایش - - -

بعدشم این همیشه یادتون باشه کسی که کنسول بازه با حرفایی مثل (High , Ultra High ) نمیاد که PC بخره ، بعدشم اینهمه خرج کارت گرافیک کنه و بعدشم آخر بازی واسه PC با تاخیر میاد + 1000 تا پچ و فیکس و کرک و آپدیت که هزار تا بدبخت ـی میاره واسه آدم!!!
کسی که کنسول باز هستش هیچوفت طرف اینچیزا نمیره!!!

یکم پست ها رو بخونین متوجه میشین مقایسه هم بر اساس قدرت سخت افزاری و این حرفا نبود بلکه منظور خروجیشون تو بازی ها بود!
تو جوایز آخر سال به خصوص VGA تقریبا همیشه نسخه های PC رو اصلا به حساب نمیارن و تو بهترین گرافیک ها جوایز رو به عناوین کنسولی میدن، همین نسل اخیر هم تو چند سال آخر هیچ کدوم از عناوین کنسولی نتونستن به گرافیک بازی های PC نزدیک بشن بعد شما میگی طی سال های بعد گرافیک PS4 از PC بالا میزنه؟؟
عه ! به من میگی پستو به دقت بخون بعد خودت این حرفو میزنی ؟!
من کی گفتم کنسول در سالای آینده جلو میزنه ؟؟ الان هر سال نه تنها VGA بلکه سایتای دیگه بهترین گرافیک سال رو میدن به عناوین کنسولی این ینی کنسول از PC جلو زده ؟ من که گفتم مقایسشون اینجوری نیست که ! مثلا ارائه اون گرافیک در کرایسیس رو PC در مقابل کنسول مثل آب خوردن میمونه واسه همین منتقدا کاری با PC ندارن .
همین نسل اخیر هم تو چند سال آخر هیچ کدوم از عناوین کنسولی نتونستن به گرافیک بازی های PC نزدیک بشن
بابا من اصلا حرفم یه چیز دیگست ! دیدی دیدگاهت از مقایسه ی PC و کنسول نادرسته ؟ :دی مگه قرار بود نزدیک بشن ؟ کودوم عقل سلیم میتونه قبول کنه که یه PS3 که قیمتش یک بیستم ـه یه PC ULtra هست بیاد نزدیک بشه بهش .

دوست عزیز میشه یه آماری به ما بدین ببینیم چند درصد ار پی سی گیمرا می تونن این بازی رو ultra بازی کنن ....؟
مسلما درصدش زیاد نیست .....
چرا شما پی سی فن ها هر وقت بحث مقایسه میاد فکرتون میره پیشه سیستم های بالای 10 میلیون تومن.....؟
مسئله ی اصلی اینه که 90 درصد پی سی گیمرا نمی تونن این بازی رو تو ultra بازی کنن ولی کنسول دارا با خرج کردن400 - 500 دلار می تونن ...
خیلیم بعید میدونم پی سی گیمرا حداقل بتونن تا 3 سال یه پی سی زیره 1000 دلار و قدرت ps4 داشته باشند...

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or