Mass Effect

شما به این بازی چه امتیازی می دهید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    222
اقا چرا من هر بازی mass effect میخرم وسط بازی دیگه نمیزاره بازی کنم و از بازی میاد بیرون و میگه دیسک رو پاک کن مشکل از چی هست تا به حال 3 بار خریدم هر 3 بار هم همین بلا سرم امده.

کسی نمیدونه چرا؟ آخه منم همین مشکلو دارم البته با Bioshock !

کسی نمیدونه چرا؟ آخه منم همین مشکلو دارم البته با Bioshock !
Devil_Hunter جان چند احتمال داره. اول بگو ببینم دیسکت استمپری ( مالزی ) یه یا رایتی؟
اگر مالزیه که اصلا از این نوع دیسک استفاده نکن. اگر رایتی که باید توجه کنی ببینی دیسک خام مرغوبی هست یا نه. از یه فروشگاه دیگه بخر ببین چی میشه ;).

Devil_Hunter جان چند احتمال داره. اول بگو ببینم دیسکت استمپری ( مالزی ) یه یا رایتی؟
اگر مالزیه که اصلا از این نوع دیسک استفاده نکن. اگر رایتی که باید توجه کنی ببینی دیسک خام مرغوبی هست یا نه. از یه فروشگاه دیگه بخر ببین چی میشه ;).

اساتید شرمنده تاپیکو یه نمه منحرف میکنما ! فقط همین سوالم بپرسم!

آقا ممنون! ولی تو شهر ما همه دیسک مالزی دارن فقط! شما یه فروشگاه رو نت معرفی
کن که هم قیمتاش مناسب باشه هم کیفیت DVDهاش که من از اونجا بازی بگیرم .

خیلی بازی عالی بود فقط 2 تا مشکل داشت
کوتاه بود
مرتب کردن و بر کردن آیتما خیلی متنی بود
ولی یکی از قشنگترین داستانا رو داشت هر چند به پای Jade Empire نمیرسید.

اساتید شرمنده تاپیکو یه نمه منحرف میکنما ! فقط همین سوالم بپرسم!

آقا ممنون! ولی تو شهر ما همه دیسک مالزی دارن فقط! شما یه فروشگاه رو نت معرفی
کن که هم قیمتاش مناسب باشه هم کیفیت DVDهاش که من از اونجا بازی بگیرم .
شما اگر ميتوني پول پست بدي(هر دفعه).اينجايي كه معرفي ميكنم كاملا مطمئنه و از بهترين ديسك ها استفاده ميكونه/:): www.nextgen.ir

دوستان کسی مثل من مشکل یه نموره افت فریم رو داره.؟ سیدیم playboxe . تازه cache رو هم خالی کردم.
مشکل افت فریم توی Mass Effect زیاد پیش میاد ولی هیچ صدمه خاصی به بازی نمیزنه.

مشکل افت فریم توی Mass Effect زیاد پیش میاد ولی هیچ صدمه خاصی به بازی نمیزنه.
پس چرا من چیز خاصی به چشمم نخورد؟ :confused: .... فقط یه خوده تکسچر ها دیر لود می شدن...
خیلی بازی عالی بود فقط 2 تا مشکل داشت
کوتاه بود
کوتاه بود؟؟؟؟... البته بیراه هم نمی گی هرچی طولانی تر بود باز هم خسته کننده نمی شد :love:

پس چرا من چیز خاصی به چشمم نخورد؟ :confused: .... فقط یه خوده تکسچر ها دیر لود می شدن...
معمولآ بچه های اینجا مشکل فریم و دیرلود شدن texture ها رو ندارن برعکس همه جای جهان ! حالا خوبه شما مشکل دومی رو داری !

بهترین RPG !

10 برازندش هست!

گرافیک و گیم پلی خوب!

دیالوگ های بسیار متنوع!

داستان غنی دقت کنید انسانها زیاد توش آدم محسوب نمیشن! :دی

ممنون
میلاد

بهترین RPG !
Mass effect در مجموع بازیه خوبی بود ولی نه بعنوان یه RPG. المانهای RPG بازی خیلی ابتدایی بودن. من در حین بازی بیستر حس میکردم دارم یه اکشن صرف بازی میکنم تا یه RPG .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or