Multi Platform Mass Effect

سازنده
Bioware
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

The-Next-Mass-Effect---Official-Teaser-Trailer.mp4_20211108_022637.583.jpg
...Mass Effect Will Continue

PlatformsTBA
DevelopersBioWare
PublishersElectronic Arts
Release DateTBA

در انتهای مراسم The Game Awards، یک تیزر پخش شد که با جمله‌ی “Mass Effect ادامه خواهد داشت” به پایان رسید و بعد از آن صفحه رسمی استودیو Bioware در توییتر اعلام کرد که قسمت جدید این سری در حال سپری‌کردن مراحل اولیه تولید است. در این تیزر شاهد چندین سیاره و ستاره در طول کهکشان بودیم و حتی صدای Reaperها هم شنیده شد. سپس شاهد کوهنوردی یک شخصیت کلاه دار در آب و هوای برفی بودیم که تیکه‌ای از زره N7 را پیدا کرد. این شخصیت از نژاد Asari است و شباهت زیادی به Liara دارد. مایکل گمبل، کارگردان پروژه‌های Bioware، با انتشار توییتی به طرفداران گفته است که رازهای زیادی در این تیزر نهفته است و باید به آن با دقت گوش بدهند ادامه...

تیزر معرفی :

آخرین ویرایش:
از ترس شایعات بعد خرید شدن EA توسط عربستان سعودی بایور لطف کرد ـه و بعد 5 سال که از تیزر رونمایی بازی می گذرـه تایید کرد که بازی همچنان در حال ساخت ـه !!! یک سری اطلاعات جدید در مورد سریال هم منتشر کردن :

N7 DAY 2025

مایک گمبل، تهیه‌کننده اجرایی Mass Effect، روز N7 را تبریک گفت و از حمایت و همراهی جامعه طرفداران تشکر کرد. او به شایعات مربوط به بازی بعدی Mass Effect اشاره کرد و تایید کرد که بازی در حال توسعه است و EA و BioWare همچنان به روایت داستان‌های بیشتری در این دنیا متعهد هستند. تیم سازنده در حال حاضر تمام تمرکز خود را روی Mass Effect گذاشته و در حال ساخت ویژگی‌ها و روابط عاشقانه‌ی جدید است. همچنین، گمبل از همکاری با آمازون برای ساخت یک سریال تلویزیونی بر اساس Mass Effect خبر داد که داستان جدیدی را در بازه زمانی این دنیا روایت می‌کند و پس از سه‌گانه‌ی اصلی اتفاق می‌افتد. او تاکید کرد که این سریال بازگویی داستان Commander Shepard نخواهد بود. در پایان، او از طرفداران خواست تا برای جشن‌های بیشتر روز N7، کانال‌های اجتماعی Mass Effect را دنبال کنند.

آخرین ویرایش:
از ترس شایعات بعد خریده شدن EA توسط عربستان سعودی بایور لطف کرد و بعد 5 سال که از تیزر رونمایی بازی می گذرـه تایید کرد که بازی همچنان در حال ساخت ـه !!! یک سری اطلاعات جدید در مورد سریال هم منتشر کردن :

N7 DAY 2025
خیلی ممنون بعد شاهکار دراگون ایج دیگه چیزی نمیخوایم

خوب اینم از اولین سرنخ داستانی بازی :

Civil War

در آینده نچندان دور بعد حوادث تریلوژی جنگ داخلی ایده جالبی به نظر میاد :-?:-?

View attachment 399603

کیفیت بالا :

https://media.contentapi.ea.com/content/dam/masseffect/common/mass-effect-krogan-civil-war.jpg
والا خیلی امیدوارم این سری برگرده دوباره به همون حال و هوای ۳ گانه ولی خب واقعا این بایوور تیم خیلی مطمئنی نیست.

خیلی خیلی بیشتر از این هایپ Exudas هستم، بسیار درونمایه sci fi و حس و حال مس افکتی بیشتری داره به نظرم.

بایوور یه مسیری رو رفته که اگه نسخه بعدی مس افکت نهایتا یه چیزی در حد آندرومدا هم که باشه باید کلاهمون رو بندازیم بالا.
بعد این انتشارهای پشت به پشت افتضاح دیگه هیچ امیدی به این استودیو ندارم.
بایوور یه تیم رهبری درست و حسابی میخواد که بتونن با تهیه کننده های کم شعور و بالادستی EA بجنگن و مسیر برگشت استودیو به اوج رو دوباره هموار کنن.
من الان کسی رو تو استودیو نمیبینم که همچین روحیه ای رو داشته باشه.

اینهایی که هستن همون قبلیهان که فجایع قبلی رو هم درش مسئولیت داشتن.
با همه اینها خیلی امیدوارم که سورپرایز بشم چون اگه بگم با دیدن تریلر بعدی بایوور ذوق نمیکنم حتما دروغ گفتم.
اونقدر بازیهای خفنی ساختن که همچنان بعد از این گندهایی که زدن بشه برای بازی بعدیشون هیجان زده شد.

آخرین ویرایش:
EA واقعا کثافت کاری زیاد کرده از بدو پیدایشش تا الان ولی واقعا دمشون گرم با هتریک افتضاحات بایوور هنوز درشو تخته نکرده :D در اصل من فکر میکردم سر عنتم تعطیلش کنن که هرجوری شد دووم آوردن که آشغال بعدی رو بدن بیرون که ویلگارد بود.

به هر حال امیدوارم آخرین شانسشونو از دست ندن و یه کامبک اساسی بزنن. اگه بخوام تو نسل 7 پنج تا بازی بگم که وحشتناک بهم چسبید یکیش مس افکت 2 بود. حیف واقعا.

بایوور یه مسیری رو رفته که اگه نسخه بعدی مس افکت نهایتا یه چیزی در حد آندرومدا هم که باشه باید کلاهمون رو بندازیم بالا.
بعد این انتشارهای پشت به پشت افتضاح دیگه هیچ امیدی به این استودیو ندارم.
بایوور یه تیم رهبری درست و حسابی میخواد که بتونن با تهیه کننده های کم شعور و بالادستی EA بجنگن و مسیر برگشت استودیو به اوج رو دوباره هموار کنن.
من الان کسی رو تو استودیو نمیبینم که همچین روحیه ای رو داشته باشه.

اینهایی که هستن همون قبلیهان که فجایع قبلی رو هم درش مسئولیت داشتن.
با همه اینها خیلی امیدوارم که سورپرایز بشم چون اگه بگم با دیدن تریلر بعدی بایوور ذوق نمیکنم حتما دروغ گفتم.
اونقدر بازیهای خفنی ساختن که همچنان بعد از این گندهایی که زدن بشه برای بازی بعدیشون هیجان زده شد.
دوره‌ی بایوور گذشته متاسفانه.
ویل گارد هم نشون داد نه تنها بهتر نمیشن که نمی خوان هم بهتر بشن!
به نظرم باید به استودیوهای جدید دل بست. از لاریان بگیر تا سی دی پروجکت و وارهورس و سندفال.
به بتسدا هم فقط یه شانس دیگه می دیم برای TES :دی

• Like
Reactions: Dante _Sparda
دوره‌ی بایوور گذشته متاسفانه.
ویل گارد هم نشون داد نه تنها بهتر نمیشن که نمی خوان هم بهتر بشن!
به نظرم باید به استودیوهای جدید دل بست. از لاریان بگیر تا سی دی پروجکت و وارهورس و سندفال.
به بتسدا هم فقط یه شانس دیگه می دیم برای TES :دی
من اصولا 99 درصد مواقع همینطور فکر میکنم ولی نمیدونم چرا باز با دیدن تریلر و اخبار بازی جدیدشون زود گول میخورم. :))
به این فکر میکنم که اگه یه استودیوی نوپا میتونه یه بازی عالی بسازه پس چرا بایوور نباید بتونه با یه مسیر درست اون بازی رو که باید بسازه؟
همین EA که اینقدر فحشش میدم اخیرا BF6 رو داده خب ، پس نشدنی نیست.
بایوور برای من حکم استقلال/پرسپولیس رو داره ، دسته سه یا چهار هم که برن ولی چون باهاشون سالها خاطره داریم نمیشه نادیدشون گرفت.

این میشه که در عین حال که ازشون دل کندم و برام حکم یه استودیوی ضعیف تا متوسط رو دارن ولی با اخبار جدیدی که ازشون میاد خیلی سریع هم گول میخورم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or