Mass Effect - PC Thread

خب دیدم برای این بازی مهم کسی تاپیک نزده گفتم من تاپیکو بزنم و یه سری اطلاعات براتون بزارم
همون طور که میدونید تو ساخت این نسخه Demiurge Studio هم به BioWare کمک میکنه و ساخت نسخه PC تقریبا از اواخر تکمیل نسخه 360 شروع شده
این دو شرکت سعی دارند که بازی را با خصوصیات PC مطابقت دهند به طوریکه تجربه اصلی آن را حفظ کنند.

Mass Effect نسخه PC دارای : third command برای دسترسی داشتن به اعضای تیم به طور جداگانه , سیستم inventory جدید , کنترل های قابل تغییر و minigame جدید خواهد بود.
2z53y8k.jpg

masseffect_pc_02_172x129.jpg
masseffect_pc_03_172x129.jpg
masseffect_pc_04_172x129.jpg
masseffect_pc_06_172x129.jpg
masseffect_pc_07_172x129.jpg
masseffect_pc_01_172x129.jpg

مثل اینکه چندتا شرکت باریشو تازه امروز زدند.Regardless کل حرفهایی که گفتی ولی هنوز کزک مشکل داره ....
صحبت های این تاپیک رو خوندم. بیشتر منظورم نحوه برخورد فروشنده ها و بقیه مسائل بود. (البته هیچ کدومشون هم کوچکترین اشاره ای به مسئله کرک بازی نداشتن.)
در هر حال ما هم دست به دامن شرکت ها هستیم، تا ببینیم چی میشه.

من هر جا که گشتم صحبت سره مشکل دار بودن کرک بازی هست و هنوزم مسه اینکه درست نشده.
ولی به قول جواتی سورسشو بگیریم کرکش پیدا میشه:cheesygri

خو مثل اینکه یه خبر هایی هست Game copy world اون دو تا کرک رو برداشته و اینو نوشته
This game does not require the DVD to be present after the game has been activated with a valid/legal serial. So a Fixed EXE is not needed!
بعد زیرش یه لینک داده
من صفحه اول این لینک رو خوندم یه چیز هایی دستگیرم شد
1.Mass Effect از SecuROM استفاده میکنه
2.برای اولین باری که بازی رو اجرا میکنید یه online activation نیاز داره
3.DVD بازی فقط برای نصب بازی لازم هست وبعد از بازی دیگه نیازی به DVD نیستش
4.بعد از اولین activation دوباره SecuROM نیاز داره به چک کردن مجدد
5.بعد از 10 روز که بازی رو اجرا کردید بازی دوباره به صورت Online سریال رو چک میکنه
6.اگه بعد از 10 روز نتونست Connect بشه بازی اجرا نمیشه مگر بعد از اینکه بازی به صورت online چک بشه

خو مثل اینکه یه خبر هایی هست Game copy world اون دو تا کرک رو برداشته و اینو نوشته بعد زیرش یه لینک داده
من صفحه اول این لینک رو خوندم یه چیز هایی دستگیرم شد
1.Mass Effect از SecuROM استفاده میکنه
2.برای اولین باری که بازی رو اجرا میکنید یه online activation نیاز داره
3.DVD بازی فقط برای نصب بازی لازم هست وبعد از بازی دیگه نیازی به DVD نیستش
4.بعد از اولین activation دوباره SecuROM نیاز داره به چک کردن مجدد
5.بعد از 10 روز که بازی رو اجرا کردید بازی دوباره به صورت Online سریال رو چک میکنه
6.اگه بعد از 10 روز نتونست Connect بشه بازی اجرا نمیشه مگر بعد از اینکه بازی به صورت online چک بشه
خب حالا امیدی هست یا شده قضیه Bioshock؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or