Mass Effect - PC Thread

خب دیدم برای این بازی مهم کسی تاپیک نزده گفتم من تاپیکو بزنم و یه سری اطلاعات براتون بزارم
همون طور که میدونید تو ساخت این نسخه Demiurge Studio هم به BioWare کمک میکنه و ساخت نسخه PC تقریبا از اواخر تکمیل نسخه 360 شروع شده
این دو شرکت سعی دارند که بازی را با خصوصیات PC مطابقت دهند به طوریکه تجربه اصلی آن را حفظ کنند.

Mass Effect نسخه PC دارای : third command برای دسترسی داشتن به اعضای تیم به طور جداگانه , سیستم inventory جدید , کنترل های قابل تغییر و minigame جدید خواهد بود.
2z53y8k.jpg

masseffect_pc_02_172x129.jpg
masseffect_pc_03_172x129.jpg
masseffect_pc_04_172x129.jpg
masseffect_pc_06_172x129.jpg
masseffect_pc_07_172x129.jpg
masseffect_pc_01_172x129.jpg

سلام . :((

واقعاً جاي بسي تحير و تعجبه كه وزارت ارشاد چطوري فهميده اصلاً Mass Efect چي هست ... تازه از محتوياتشم خبر داره ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! :-":-":-"
كل ملت تمام محسنات بازي رو بي خيال شدن گير دادن به جزئي ترين قسمتش ... خوب سازنده ها خواستن همه چي واقعي واقعي باشه ديگه :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
vahid_ba عزيز ... واقعاً خدا خيرت بده ... خيلي لطف ميكني . پس شماره حساب بده تا خلاصه ما هم فيضي ببريم ... من شخصاً خيلي منتظر اين بازي بودم .
راستي اگه كارت شتاب داشته باشي خيلي بهتره ... كار ما خيلي راحت تر ميشه :biggrin1:
پس همه چي OK ؟ /:)

بابا واقعا شما خیال میکنید این بازی ممنوعه ؟ :دی آره تو فروشگاه های معتبر ممنوعه ولی برو این مغازه هایی که Dvd 100 تومن میفروشن 50 تا بهت میده!! این همه ملت از کجا GTA IV خریدن پَ ؟

پ.ن: من قراره یکی از پارتی هام واسم بیاره :دی

دوستان اینجور که معلومه کرک بازی حالا حالا ها نمیاد
در ضم یعنی چی وزارت ارشاد گیر داده
همه جا میتونید بازی رو تهیه کنید بابا
فقط بزارین کرکش بیاد بعد 3 ثانیه در دسترس همه قرار میدم

سلام . :((

واقعاً جاي بسي تحير و تعجبه كه وزارت ارشاد چطوري فهميده اصلاً Mass Efect چي هست ... تازه از محتوياتشم خبر داره ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! :-":-":-"
كل ملت تمام محسنات بازي رو بي خيال شدن گير دادن به جزئي ترين قسمتش ... خوب سازنده ها خواستن همه چي واقعي واقعي باشه ديگه :biggrin1::biggrin1::biggrin1:
vahid_ba عزيز ... واقعاً خدا خيرت بده ... خيلي لطف ميكني . پس شماره حساب بده تا خلاصه ما هم فيضي ببريم ... من شخصاً خيلي منتظر اين بازي بودم .
راستي اگه كارت شتاب داشته باشي خيلي بهتره ... كار ما خيلي راحت تر ميشه :biggrin1:
پس همه چي OK ؟ /:)

دوست عزیز گفتم خرید پستی

یعنی ادرس میدی بازی رو که تحویل گرفتی پولشو به مامور پست میدی

علت اینکه گیر میدن و جلوشو میگیرن اون صحنه ها نیست.علت امور فضایی و ماورایی داره.اصلا چه معنا داره آدم با آدم فضایی آره... دین و مذهب وایمون به باد میره:)

علت اینکه گیر میدن و جلوشو میگیرن اون صحنه ها نیست.علت امور فضایی و ماورایی داره.اصلا چه معنا داره آدم با آدم فضایی آره... دین و مذهب وایمون به باد میره:)

به به عجب نظر کارشناسانه ای شما دادی شما باید اینو میرفتی به سازنده های بازی میگفتی:biggrin1: که بازی واسه ما غیر قانونی نشه :laughing:

سلام . :cheesygri

دوست عزیز گفتم خرید پستی

بله ... ببخشيد ، توجه نكردم !!! :biggrin1:

دوستان بالاخره چي شد ؟؟؟ كركش كار ميكنه ؟ همه چيش OKـيه ؟
راستي يه نفر لطف كنه سيستم مورد نياز بازي رو بنويسه ... خواهشاً‌ هم حداقل رو بنويسد و هم پيشنهادي !

ممنون .

سلام . :cheesygri

دوست عزیز گفتم خرید پستی

بله ... ببخشيد ، توجه نكردم !!! :biggrin1:

دوستان بالاخره چي شد ؟؟؟ كركش كار ميكنه ؟ همه چيش OKـيه ؟
راستي يه نفر لطف كنه سيستم مورد نياز بازي رو بنويسه ... خواهشاً‌ هم حداقل رو بنويسد و هم پيشنهادي !

ممنون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or