Mass Effect - PC Thread

خب دیدم برای این بازی مهم کسی تاپیک نزده گفتم من تاپیکو بزنم و یه سری اطلاعات براتون بزارم
همون طور که میدونید تو ساخت این نسخه Demiurge Studio هم به BioWare کمک میکنه و ساخت نسخه PC تقریبا از اواخر تکمیل نسخه 360 شروع شده
این دو شرکت سعی دارند که بازی را با خصوصیات PC مطابقت دهند به طوریکه تجربه اصلی آن را حفظ کنند.

Mass Effect نسخه PC دارای : third command برای دسترسی داشتن به اعضای تیم به طور جداگانه , سیستم inventory جدید , کنترل های قابل تغییر و minigame جدید خواهد بود.
2z53y8k.jpg

masseffect_pc_02_172x129.jpg
masseffect_pc_03_172x129.jpg
masseffect_pc_04_172x129.jpg
masseffect_pc_06_172x129.jpg
masseffect_pc_07_172x129.jpg
masseffect_pc_01_172x129.jpg

کسی بازی رو نگرفته یعنی اصلا هنوز جایی نیاورده تا بدونی ok هست یا نه !

در مورد سیستم هم که صفحه های قبل رو نگاه کنی بد نیست اینقدر اینجا پست تکراری زده نشه! حالا خوبه 5 صفحه بیشتر نیست.

آخرین ویرایش:
:happy::happy::happy:
:thanks:

Gamespot Score 9.0

Streamlined combat and numerous minor improvements make this great game even better.

All the things that made Mass Effect great on the 360--the story, the conversations, the galaxy, the combat, the soundtrack, and the characters--are still great on the PC. The changes that have been implemented don't radically alter the game in any way, but they have enough of a positive impact to make it easy to recommend the PC version over the 360 version. On top of that, BioWare is offering the downloadable expansion "Bring Down the Sky" free to PC players

[LTR]
Other Reviews

Game Informer 9.5 / 10 Jul 1, 2008
AtomicGamer 92 / 100 May 30, 2008
GameSpy 5 / 5 May 28, 2008
VideoGamer 10 / 10 May 27, 2008
Eurogamer 8 / 10 May 27, 2008
PC Zone UK 92 / 100 May 27, 2008
IGN 9.2 / 10 May 27, 2008
GameDaily 9 / 10 May 27, 2008
GamePro 4.5 / 5 May 27, 2008
[/LTR]

:love:

راستی بازی فعلا کرک نشده ، این کرکی که هست بعد از یه ساعت بازی که به galaxy map میرسیم دیگه کار نمیکنه . باید منتظر بود . البته این چیزیه که علما گفتن خودم نمیدونم

۞۩ محمد ۩۞

راستی بازی فعلا کرک نشده ، این کرکی که هست بعد از یه ساعت بازی که به galaxy map میرسیم دیگه کار نمیکنه . باید منتظر بود . البته این چیزیه که علما گفتن خودم نمیدونم
کی گفته کرکش مشکل داره دوست عزیز؟

یعنی با گرافیک 8400 256mb GS می آد؟
میاد ولی نه روی High setting

Minimum System Requirements for Mass Effect on the PC

Operating System:
Windows XP or Vista

Processor:
2.4+GHZ Intel or 2.0+GHZ AMD

Memory:
1 Gigabyte Ram (XP)
2 Gigabyte Ram (Vista)

Video Card:
NVIDIA GeForce 6 series(6800GT or better)
ATI 1300XT or better (X1550, X1600 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)

Hard Drive Space:
12 Gigabytes

Sound Card:
DirectX 9.0c compatible sound card and drivers
----------

Recommended System Requirements for Mass Effect on the PC

Operating System:
Windows XP or Vista

Processor:
2.6+GHZ Intel or 2.4+GHZ AMD

Memory:
2 Gigabyte Ram

Video Card:
NVIDIA GeForce 7900 GTX or higher.
ATI X1800 XL series or higher

Hard Drive Space:
12 Gigabytes

Sound Card:
DirectX 9.0c compatible sound card and drivers – 5.1 sound card recommended

شما تو اون پست های اول گفتید اولین بازی ه می شه مرد و زن بودن رو انتخاب کرد ولی بازی VEGAS 2 هم می شه!!!
من که ننوشتم اولین بازی نوشتم
ول بازی که میتونید مرد یا زن بودنش رو انتخاب کنید
این یعنی وقتی بازی رو شروع میکنید میتونید جنسیت کاراکتر رو انتخاب کنید

دوستانی که بازی رو DL کردن بگن این کرک کاملا درسته یا نه

خب الان یه چیزی دیدم سایت Gamecopyworld دو تا کرک گذاشته برای بازی ولی زیرش اینو نوشته
Most likely this Fixed EXE also works as a No-DVD and for other languages, but this has not been confirmed yet!
خب این یعنی این که هنوز کاملا این دو تا کرک تایید نشدن
لینک

[LTR]

Well, you will be able to play the game for about 1 hour, until you get to a part where you are given a ship, once on the ship you need to access the galaxy map.

With both cracks this is not possible, and you cannot progress past this point, becuase you need to use to galaxy map in order to select a destination to travel to.

Well the Galaxy map dose'nt work with Reloaded crack same with Detonation crack.

And clicking the right mouse button fast when you load Galaxy map dose fix the map for 1st part in the game, but when you get to your destination in the galaxy, you have to pick planet where to land and that part is broken, tryed many things and its a no go...

Guess we need to wait longer for a better crack...

Tested on 8600GT 256 with 175.16_geforce_winxp_32bit_english_whql Drivers

[/LTR]

[LTR]
We are working on it.

Maybe tuesday...????

To fix the galaxy-****......

[/LTR]

۞۩ محمد ۩۞

خو همین کارا رو میکنن که همه میرن طرفه کنسول...اینم مثه assassin's creed شد.:(

توی AC اورشلیم مشکل بود....این جا galaxy map......:mad:

حالا خوبه که اگه رایت کلیک کنیم بخش اول رو میتونیم رد کنیم:laughing:

خو همین کارا رو میکنن که همه میرن طرفه کنسول...اینم مثه assassin's creed شد.:(
توی AC اورشلیم مشکل بود....این جا galaxy map......:mad:
حالا خوبه که اگه رایت کلیک کنیم بخش اول رو میتونیم رد کنیم:laughing:

ببخشید .. میشه برای ما توضیح بدید که "چه کسانی همین کارا رو میکنن که همه میرن طرف کنسول" ؟ Cracker ها ؟

در مورد AS که هنوز بازی منتشر نشده بود و توی ایران همه از نسخه دزدی ناقص استفاده می کردند (در بقیه موارد دزدی:دی) . در این مورد هم دو روز دیگه یا کرک درست حسابیش میاد یا نسخه درست حسابیش .. شما اگه انقدر با این قضیه مشکل دارید سریعاً یک کنسول 360 خریداری کنید .. ماشاا.. با زیر 400 تومن هم میشه خرید که ارزونتر از یک کارت گرافیک High-End ـه و والسلام.;)

من امروز تمام ولیعصر رو بالا پایین کردم برای این بازی. نبود که نبود.
اون هایی که اصلا می دونستن این بازی چیه (یا بهتره بگیم که می تونستن کلمه Mass Effect رو بفهمن!) می گفتن که این بازی نمیاد، سوژه داره! :laughing:
در هر حال من نمی فهمم که یک دقیقه این بازی بیشتر مشکل داره یا بازی Witcher :laughing: (یا GTA). آخه چقدر ... دیگه.
البته همه این مسائل هم زیر سر اون احمقی بود که اون ور این مسائل رو شروع کرد و بعدم کار کشید به Fox News و بعد هم آقایون دیدن و این شد که در این بازی سوژه پیدا شد. (:laughing: همه مملکت رو ... برداشته بعد ... :laughing:).

من امروز تمام ولیعصر رو بالا پایین کردم برای این بازی. نبود که نبود.
اون هایی که اصلا می دونستن این بازی چیه (یا بهتره بگیم که می تونستن کلمه Mass Effect رو بفهمن!) می گفتن که این بازی نمیاد، سوژه داره! :laughing:
در هر حال من نمی فهمم که یک دقیقه این بازی بیشتر مشکل داره یا بازی Witcher :laughing: (یا GTA). آخه چقدر ... دیگه.
البته همه این مسائل هم زیر سر اون احمقی بود که اون ور این مسائل رو شروع کرد و بعدم کار کشید به Fox News و بعد هم آقایون دیدن و این شد که در این بازی سوژه پیدا شد. (:laughing: همه مملکت رو ... برداشته بعد ... :laughing:).
مثل اینکه چندتا شرکت باریشو تازه امروز زدند.Regardless کل حرفهایی که گفتی ولی هنوز کزک مشکل داره ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or