Mass Effect 3 | PC (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

me3.jpg

Developer : Bioware
Publisher : EA Games
Genre : RPG
Release Date : Holiday 2011​

“Two million dead by the first day. Another 7 million by the end of the first week.”

بازگشت فرمانده شپرد به زمین !!!

دیشب در یکی از به یاد ماندنی ترین لحظات VGA 2010 سوکین قسمت از عنوان بی نظیر شرکت فوق العاده ی Bioware یعنی MASS EFFECT 3 معرفی شد.

طبق اطلاعات اندک فعلی بازی در زمین و در لندن جریان خواهد داشت زیرا Reaper ها با پیدا کردن زمین هدفی جز نابودی آن ندارند...

با توجه به سبک بازی و داستان محور بودن سری بازی های Mass Effect، هر گونه صحبت، سوال، جواب و ... در مورد داستان و مراحل بازی، حتما داخل اسپویلر قرار داده شود. با افرادی که این قانون را رعایت نکنند به شدت برخورد خواهد شد.

Last edited by a moderator:
سلام
هر چیزیه که برای دانلود نیاز دارید لینکش تو "مشکلات" هست
یکی هست توضیح بده :
آخرش چه تغییر کرد من از مرحله حمله به سربرس به بعد ادامه دادم ولی به جزء چند تغییر جزی یه یه ذره توضیحات بیشتر در آخر چیزی ندیدم

سلام دوستان
کسی از دوستان ترینری داره که توش بشه این Pargon (اگه درست نوشته باشمش) و اون یکی دیگه رو بشه افزایش داد ممنون میشم معرفی کنه.
آخه هر چی گشتم ترینری که بشه این دوتا رو افزایش داد پیدا نکردم.:(
ممنون.

خیلیا تموم کردن خوب، کرک شده :دی، البتهDLC بزرگ که نیست، یه پنج شش دقیقه چیز اضافه می‌کنه :دی
خودت روی همین PC تموم کردی؟! یه مشکلی واسم پیش اومده:

دوستان این فایل های DLC دقیقال کجا باید ریخته شه؟! من DLC رو دانلود کردم رو محل نصب بازی پوشه Binaries کپی کردم ولی تغییری مشاهده نکردم!
الکی این همه دوباره نشستم بازی کردم آخرش هم هیچی...
فایل ها دقیقا کجا باید کپی شه؟!

بچه ها دو تا سوال
من بازیو خریدم با اینکه دوبار رو Xbox تمومش کردم ولی خوب با کامپیوتر یه چیز دیگست!
1-چرا فریم من رو 60 قفل شده؟میتونه مشکل از کرک باشه؟
2-بازی من حجمش 10 گیگه میتونم DLC رو رو این نسخه نصب کنم؟

بچه ها دو تا سوال
من بازیو خریدم با اینکه دوبار رو Xbox تمومش کردم ولی خوب با کامپیوتر یه چیز دیگست!
1-چرا فریم من رو 60 قفل شده؟میتونه مشکل از کرک باشه؟
2-بازی من حجمش 10 گیگه میتونم DLC رو رو این نسخه نصب کنم؟
1-الان مشکلی‌ داری با این؟:دی، 60 فریم با 500 فریم که فرقی‌ ندارن.
2-yes

منم دیروز با extended cut تموم کردم . از نظر من me 2 امتیاز 9.25 و me 3 امتیاز 8.75 .

در کل سری me یکی از زیباترین بازیهای چند دهه میشه .

Bioware is No 1 :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or