Mass Effect 3 | PC (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

me3.jpg

Developer : Bioware
Publisher : EA Games
Genre : RPG
Release Date : Holiday 2011​

“Two million dead by the first day. Another 7 million by the end of the first week.”

بازگشت فرمانده شپرد به زمین !!!

دیشب در یکی از به یاد ماندنی ترین لحظات VGA 2010 سوکین قسمت از عنوان بی نظیر شرکت فوق العاده ی Bioware یعنی MASS EFFECT 3 معرفی شد.

طبق اطلاعات اندک فعلی بازی در زمین و در لندن جریان خواهد داشت زیرا Reaper ها با پیدا کردن زمین هدفی جز نابودی آن ندارند...

با توجه به سبک بازی و داستان محور بودن سری بازی های Mass Effect، هر گونه صحبت، سوال، جواب و ... در مورد داستان و مراحل بازی، حتما داخل اسپویلر قرار داده شود. با افرادی که این قانون را رعایت نکنند به شدت برخورد خواهد شد.

Last edited by a moderator:
الان ME Wikia رو چک کردم دلیلش دقیقا همینه.
منم این دفعه مارس از دستم در رفت.اگه من الان با EMS بالای 5000 برم, و اندرسون بمیره, بازم می تونم شپرد رو زنده نگه دارم؟

الان ME Wikia رو چک کردم دلیلش دقیقا همینه.
منم این دفعه مارس از دستم در رفت.اگه من الان با EMS بالای 5000 برم, و اندرسون بمیره, بازم می تونم شپرد رو زنده نگه دارم؟
Yep,فقط تو اونDestruction می‌شه زنده نگهش داشت البته،EMS بالا فقط‌Cinematic های آخر بازی رو تغییر میده لول.

منم.تموم کردم.برای من هم شپرد مرد ،‌هم اندرسون.بعد اون گزینه آبی ،قرمز واسه من غیر فعال تو اخرین دیالوگ بازی ،‌وقتی که TIM با شپرد حرف میزینه میگه هر کاری کردم تو خرابش کردی.تو همه ی دیالوگا آبی، قرمز بود.فقط تو همین یکی نبود.بد شانسم من.حوصله هم ندارم بشینم دوباره بازی کنم.
آخرش اون پسره میاد.میاد میگه می تونی ما رو کنترل کنی.پس این TIM بنده خدا راست میگفت.میشد ریپرهارو کنترل کرد.
بعد این آخر بازی که تموم شد.سازنده های بازی رو نشون میده.بعد از یه صحنه برفی نشون میده که یه پیرمرده دست یه بچه رو نگه داشته واسش قصه ی فرمانده شپرد رو تعریف میکنه.این همه داشتیم بازی میکردیم قصه بود.

آخرین ویرایش:
منم.تموم کردم.برای من هم شپرد مرد ،‌هم اندرسون.بعد اون گزینه آبی ،قرمز واسه من غیر فعال تو اخرین دیالوگ بازی ،‌وقتی که TIM با شپرد حرف میزینه میگه هر کاری کردم تو خرابش کردی.تو همه ی دیالوگا آبی، قرمز بود.فقط تو همین یکی نبود.بد شانسم من.حوصله هم ندارم بشینم دوباره بازی کنم.
آخرش اون پسره میاد.میاد میگه می تونی ما رو کنترل کنی.پس این TIM بنده خدا راست میگفت.میشد ریپرهارو کنترل کرد.
بعد این آخر بازی که تموم شد.سازنده های بازی رو نشون میده.بعد از یه صحنه برفی نشون میده که یه پیرمرده دست یه بچه رو نگه داشته واسش قصه ی فرمانده شپرد رو تعریف میکنه.این همه داشتیم بازی میکردیم قصه بود.

آخر بازی که داره تعریف میکنه منظورش نیست که کل بازی یه داستان بوده, زمان آیندست که داره قصه و کارایی که شپرد کرده رو واسه نوه اش تعریف میکنه!!
افسانه شپرد!!:(:d

دوستان من تموم کرده بودم
فقط یه چیزو نمیفهمم
من تمام مراحل جانبی رو با داستان اصلی به اتمام رسوندم
ولی کلا 16 ساعت بازی کردم
در حالی که بعضی ها میگفتن 25 ساعت بازی کردن
می خواستم ببینم کسی مثل من هست

آخر بازی که داره تعریف میکنه منظورش نیست که کل بازی یه داستان بوده, زمان آیندست که داره قصه و کارایی که شپرد کرده رو واسه نوه اش تعریف میکنه!!
افسانه شپرد!!:(:d
از اینا بعید نیست.بیان بگن این چیزایی که شما تا حالا بازی کردین داستان این پیرمرده بوده واسه نوش.واسه همین پایانش مزخرف بود.

کلا من هر لحظه فکر میکردم الانه شپرد از خواب بیدار بشه.بفهمیم هر چی بازی کردیم خواب بوده.

کلا بایوور میخواست به همه آموزش بده که چجوری میشه پایان یه بازی رو read .بقیه این کارو نکنن.

---------- نوشته در 11:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:28 AM ارسال شده بود ----------

دوستان من تموم کرده بودم
فقط یه چیزو نمیفهمم
من تمام مراحل جانبی رو با داستان اصلی به اتمام رسوندم
ولی کلا 16 ساعت بازی کردم
در حالی که بعضی ها میگفتن 25 ساعت بازی کردن
می خواستم ببینم کسی مثل من هست
مطمئنی همه مراحل جانبی رو رفتی؟ تمام سیاره ها رو هم اسکن کردی؟

---------- نوشته در 11:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:30 AM ارسال شده بود ----------

اینم یدونه عکس.دوستانیکه بازی رو تموم کردن بازی رو ببیند.
این عکس از فیلمهای پایانیه بازیه که دورشونو قرمز کردم.از اسماشون معلومه چیه قضیه دیگه.کلا 13 تا پایان رنگی رنگی داره.بعد یه نرم افزار کم حجم هم هست که میتونید این فیلمارو ببنید که با پسوند BIK هستند.

از اینا بعید نیست.بیان بگن این چیزایی که شما تا حالا بازی کردین داستان این پیرمرده بوده واسه نوش.واسه همین پایانش مزخرف بود.

کلا من هر لحظه فکر میکردم الانه شپرد از خواب بیدار بشه.بفهمیم هر چی بازی کردیم خواب بوده.

کلا بایوور میخواست به همه آموزش بده که چجوری میشه پایان یه بازی رو read .بقیه این کارو نکنن.

---------- نوشته در 11:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:28 AM ارسال شده بود ----------

مطمئنی همه مراحل جانبی رو رفتی؟ تمام سیاره ها رو هم اسکن کردی؟

---------- نوشته در 11:44 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:30 AM ارسال شده بود ----------

اینم یدونه عکس.دوستانیکه بازی رو تموم کردن بازی رو ببیند.
این عکس از فیلمهای پایانیه بازیه که دورشونو قرمز کردم.از اسماشون معلومه چیه قضیه دیگه.کلا 13 تا پایان رنگی رنگی داره.بعد یه نرم افزار کم حجم هم هست که میتونید این فیلمارو ببنید که با پسوند BIK هستند.
اون فرق‌های کوچیک رو حساب کنیم (مثل نابود شدن یا نشدن زمین،زنده موندن هم تیمی هاETC) بازی جمع 17 پایان داره :دی البته زیاد هم مهم نیستن اون فرق‌های کوچیک.

اون فرق‌های کوچیک رو حساب کنیم (مثل نابود شدن یا نشدن زمین،زنده موندن هم تیمی هاETC) بازی جمع 17 پایان داره :دی البته زیاد هم مهم نیستن اون فرق‌های کوچیک.

اونا دیگه فک کنم realtime ساخته میشه.مثلا یارامون از نورماندی پیاده میشن.(برا من EDI و Joker ,Liara نورماندی پیاده شدن توی یه جنگل .من نمیدونم اینا چجوری زنده موندن .فکر کردم رفتن بهشت با اون لبخندشون.) تازه اون زنده موندنه شپرد رو یادم رفت دورش خط بکشم.اونجوری بخوایم حساب کنیم تا 20 تا پایان داره بازی با احتساب اینکه شپرد زن باشه یا مرد.

اون پسره آخرش نفهمیدیم چی بود.VI بود؟ رنگش آبی بود چرا؟

این Asari ها را چی ر"یدن؟ مگر نه اینکه چندین سال رو کاتالیست کار کرده بودن؟(‌همون صحنه که میریم تسیا تو معبد.لیارا میفهمه مادرش رو prothean ها تحقیق میکنه.اینا ، Asari ها نمیدونستن قراره ریپرها بیان؟ چرا هیچ کاری نکردن زودتر؟ ( می دونم منم اون قسمتو دیدم که اون Asari میاد تو اتاق Udina با شپرد صحبت مبکنه.میگه نمی خواستیم توازن بهم نخوره هیچی نگفتیم درباره کاتالیست.) منظورم اینه زودتر چرا اقدامی نکردن تا تسیا نایود نشه؟

اونا دیگه فک کنم realtime ساخته میشه.مثلا یارامون از نورماندی پیاده میشن.(برا من EDI و Joker ,Liara نورماندی پیاده شدن توی یه جنگل .من نمیدونم اینا چجوری زنده موندن .فکر کردم رفتن بهشت با اون لبخندشون.) تازه اون زنده موندنه شپرد رو یادم رفت دورش خط بکشم.اونجوری بخوایم حساب کنیم تا 20 تا پایان داره بازی با احتساب اینکه شپرد زن باشه یا مرد.

اون پسره آخرش نفهمیدیم چی بود.VI بود؟ رنگش آبی بود چرا؟

این Asari ها را چی ر"یدن؟ مگر نه اینکه چندین سال رو کاتالیست کار کرده بودن؟(‌همون صحنه که میریم تسیا تو معبد.لیارا میفهمه مادرش رو prothean ها تحقیق میکنه.اینا ، Asari ها نمیدونستن قراره ریپرها بیان؟ چرا هیچ کاری نکردن زودتر؟ ( می دونم منم اون قسمتو دیدم که اون Asari میاد تو اتاق Udina با شپرد صحبت مبکنه.میگه نمی خواستیم توازن بهم نخوره هیچی نگفتیم درباره کاتالیست.) منظورم اینه زودتر چرا اقدامی نکردن تا تسیا نایود نشه؟
اون پسر یه قسمتی‌ از Catalyst بود :دی‌Reaperها تحت کنترل اون بودن.[ با وصل شدن crucible بهش بهShepard که تنها موجودی بود که تا اون موقع اونجا اومده بود اون امکان رو میده که ریپر هارو کنترل نابود یا باOrganics مخلوط :دی کنه.
Asari هم در موردCatalyst تحقیق نمیکردن، قبل داشتن نقشه اصلا نمیدونستنCatalyst چی‌ هست،فقط یهVI از Prothean داشتن که دانشمندا داشتن روش کار میکردن و جز درجه بالا‌های دولتAsari کسی‌ ازش خبر نداشت موقع‌ای که Counselor فهمید Crucible مربوط بهprothean هست و فهمید شانسی بدون Crucible ندارن گفت که شاید اون چیزی دربارهCatalyst بدونه. کهShepard البته خیلی‌ دیر رسید.Shepard خودش از سه سال قبل میدونستReaper قراره بیان :دی‌Asariها هم میدونستن، ولی‌ نمیخواستن باور کنن و دانشProthean رو فقط واسه خودشون نگه داشته بودن, در ضمن جلو نابودی Thessia رو نمیتونستن بگیرن،حتا اونو قبل تر هم میدادن بهShepard بازم سلاح هنوز آماده نبود.

من تازه بازی رو نصب کردم اون ماموریت که باید بریم یک گروه از کماندوهای آساری رو پیدا کنیم قسمت آخرش که باید از بمب در تالار بزرگ دفاع کنیم چطور باید اون دوتا هیولا بزرگ رو بکشیم ؟ من هر کاری کردم در بهترین حالت یکی شونو تونستم بکشم و دومی من رو می کشت ممنون

اون پسر یه قسمتی‌ از Catalyst بود :دی‌Reaperها تحت کنترل اون بودن.[ با وصل شدن crucible بهش بهShepard که تنها موجودی بود که تا اون موقع اونجا اومده بود اون امکان رو میده که ریپر هارو کنترل نابود یا باOrganics مخلوط :دی کنه.
Asari هم در موردCatalyst تحقیق نمیکردن، قبل داشتن نقشه اصلا نمیدونستنCatalyst چی‌ هست،فقط یهVI از Prothean داشتن که دانشمندا داشتن روش کار میکردن و جز درجه بالا‌های دولتAsari کسی‌ ازش خبر نداشت موقع‌ای که Counselor فهمید Crucible مربوط بهprothean هست و فهمید شانسی بدون Crucible ندارن گفت که شاید اون چیزی دربارهCatalyst بدونه. کهShepard البته خیلی‌ دیر رسید.Shepard خودش از سه سال قبل میدونستReaper قراره بیان :دی‌Asariها هم میدونستن، ولی‌ نمیخواستن باور کنن و دانشProthean رو فقط واسه خودشون نگه داشته بودن, در ضمن جلو نابودی Thessia رو نمیتونستن بگیرن،حتا اونو قبل تر هم میدادن بهShepard بازم سلاح هنوز آماده نبود.

خوده کاتالیسته یا قستمی از اون؟ بابا ،‌این شپرد خودش میدونست این ریپر ها واقعین ولی کسی بحرفش گوش نمیداد.

Shepard: Who are you

Child: I am the Catalyst
من الان شب مب خوابم .خواب مس افکت میبینم.آخرش نفهمیدیم چی شد (یه سر برم مس افکت ویکی ببینم کی به کیه)
.

---------- نوشته در 01:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:17 PM ارسال شده بود ----------

اینم عکس Liara واقعی.از رو این بازیگر ساختنش.لینک عکس.

راستی خارج از بحث Color Mixer و اینا. میدونستید یک فایل صوتی از جوکر درون محتویات بازی هست که در داخل بازی اصلاً استفاده نشده؟

توی فایل صوتی میگه:

این فایل صوتی هنگامی که بازیکن باید به طرف Conduit شروع به دویدن کنه، پخش بشه.

I'm late to the party but the girls are coming home with me. That was for cortez.

لینک خود فایل صوتی در یوتیوب : Joker's hidden dialogue during Conduit push. - YouTube

راستی خارج از بحث Color Mixer و اینا. میدونستید یک فایل صوتی از جوکر درون محتویات بازی هست که در داخل بازی اصلاً استفاده نشده؟

توی فایل صوتی میگه:

این فایل صوتی هنگامی که بازیکن باید به طرف Conduit شروع به دویدن کنه، پخش بشه.

I'm late to the party but the girls are coming home with me. That was for cortez.

لینک خود فایل صوتی در یوتیوب : Joker's hidden dialogue during Conduit push. - YouTube

حالا منظورش چیه از این دیالوگ؟
یکی کامنت گذاشته تو یوتیوب.
So wait, so It's Implied that Joker distracts Harbinger for enough time for Shepard to get to the Conduit? Man what did Bioware do??

آخرین ویرایش:
حالا منظورش چیه از این دیالوگ؟
البته یه جمله دیگه هم اولش داره تو یه ویدیو دیگه هست. قبل از این جمله میگه: I wouldn't want you guys to take all the credits

یعنی توی اون صحنه Conduit Rush جوکر با نورمندی یا خودش پیاده میاد میگه، فکر کردین میذارم همش رو به نام خودتون بزنین؟ درسته دیر به مهمونی رسیدم اما دخترا با من برمیگردن خونه. این برای تو بود، کورتز (تیکه انداختن).

از اونجایی که جوکر درست نمیتونه راه بره احتمالاً با نورمندی اومده بوده و بعدش اون صحنه ی فرار می تونه یه جورایی معنی پیدا کنه که یارامون سوار نورمندی هستن. (با اینکه بازم اون صحنه کاملاً مذخرفه و هیچوقت جف و یارامون ما رو ول نمی کردن برن.)

البته یه جمله دیگه هم اولش داره تو یه ویدیو دیگه هست. قبل از این جمله میگه: I wouldn't want you guys to take all the credits

یعنی توی اون صحنه Conduit Rush جوکر با نورمندی یا خودش پیاده میاد میگه، فکر کردین میذارم همش رو به نام خودتون بزنین؟ درسته دیر به مهمونی رسیدم اما دخترا با من برمیگردن خونه. این برای تو بود، کورتز (تیکه انداختن).

از اونجایی که جوکر درست نمیتونه راه بره احتمالاً با نورمندی اومده بوده و بعدش اون صحنه ی فرار می تونه یه جورایی معنی پیدا کنه که یارامون سوار نورمندی هستن. (با اینکه بازم اون صحنه کاملاً مذخرفه و هیچوقت جف و یارامون ما رو ول نمی کردن برن.)

آره.درست میگی.این خارجیا هم اومدن تو یوتیوب کامنت گذاشتن فهمیدم منظوره جوکرو.پس اون صحنه اخر بازی که یارامون فرار میکنن بعد تو یه جایی مثل جنگل پیاده میشن.شبیه جنگل امازونه.من موندم پس چرا حذفش کردن این دیالوگو؟؟
کاملا مشخصه از قبل برنامه داشتن واسه DLC .الان دیدن همه عصبانی شدن چیزی نمیگن. من موندم چرا به این Elcor ها آخر بازی اشاره ای نشد.یه صحنه هم ازشون نشون ندادن.شپرد بهشون میگفت شما چه جوری میجنگین.اون سفیر Elcor میگفت ما پشتمون تیربار سوار میکنیم.یکی(فکرکنم گفت VI دقیق یادم نیست) میشینه شلیک میکنه. این خارجیا بدجور فحش میدن به بایوور.

---------- نوشته در 02:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:32 PM ارسال شده بود ----------

آقایون اینم ببینید.

So basically if Shepard was actually indoctrinated, and is now alive back in London, then that means the reapers are also still alive. Cos it was all in his head?

So that means the final fight against the reapers is yet to be fought. But Bioware have already said that ME is finished as we know it. So that means, the end battle will be DLC.
In other words, we all just paid full price for something that the producers knew was incomplete and withheld this info from us. Is that not illegal?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or