Mass Effect 3 | PC (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

me3.jpg

Developer : Bioware
Publisher : EA Games
Genre : RPG
Release Date : Holiday 2011​

“Two million dead by the first day. Another 7 million by the end of the first week.”

بازگشت فرمانده شپرد به زمین !!!

دیشب در یکی از به یاد ماندنی ترین لحظات VGA 2010 سوکین قسمت از عنوان بی نظیر شرکت فوق العاده ی Bioware یعنی MASS EFFECT 3 معرفی شد.

طبق اطلاعات اندک فعلی بازی در زمین و در لندن جریان خواهد داشت زیرا Reaper ها با پیدا کردن زمین هدفی جز نابودی آن ندارند...

با توجه به سبک بازی و داستان محور بودن سری بازی های Mass Effect، هر گونه صحبت، سوال، جواب و ... در مورد داستان و مراحل بازی، حتما داخل اسپویلر قرار داده شود. با افرادی که این قانون را رعایت نکنند به شدت برخورد خواهد شد.

Last edited by a moderator:
بچه ها کسی اول بازی گزینه اکشن انتخاب کرده ببینه بازی چه جوریه یعنی صرفا فقط با انتخاب این گزینه بزن و بکش داریم لطفا یه نفر توضیح مختصری بده؟
دقیقاً اونجوری می‌شه :دی همهٔ دیالوگ‌های بازی میپرن،یه داستان پیش فرض رو میری کلا.

بچه ها کسی اول بازی گزینه اکشن انتخاب کرده ببینه بازی چه جوریه یعنی صرفا فقط با انتخاب این گزینه بزن و بکش داریم لطفا یه نفر توضیح مختصری بده؟

من رو حالت اکشن هم تموم کردم فرقش اینه که دیگه شما صحبت نمیکنی خودش میکنه یعنی گزینه ای برای انتخاب نداری ولی در حالت هایی که مثلا تصمیم میگیری که این رو بکشی یا نه رو داره
فکر کنم همین بود تنها فرقش

توی اون قسمت طراحی چهره یه سری کُدها اون پایین مینویسه. راهی نیست که بتونی کُد چهره 2 رو پیدا کنی و توی 3 بنویسی ؟! :دی
آریا رو دلم دوباره داغ گذاشتی؟ :((
مهم این هست که من نمی دونم چطوری کد چهره تو ME2 رو باید بدست بیارم.

منم بازی رو تموم کردم فقط میشه همه پایان ها رد برام بگید ........ممنون
1- با آزاد کردن انرژیCatalyst بر روی Crucible همهٔ موجودات رباتیک نابود میشن(Reaper,Geth,Edi,Etc) و Reaper cycle دوباره تکرار می‌شه
2-با آزاد کردن انرژیCatalyst بر رویCrucible موجودات ارگانیک با ساختار موجودات Robotic قاطی‌ می‌شه موجودات جدیدی که نصفشون ربات نصفشون ارگانیک هست به وجود میان.Reaper cycle به طور کلی‌ از بین میره
3-با آزاد کردن انرژیCatalyst بر روی Shepard,Crucible کنترل Reapers رو میگیره می‌برتشون به جایی‌ که اومدن دستشون به ارگانیک‌ها نرسه. Reaper cycle دوباره تکرار می‌شه
به طور خلاصه بود این البته :دی همانطور که مسعود جان گفت صفحات قبلی‌ کامل توضیح داده شده

درباره آخر بازی :
بابا اینا رسما readan ...!!! این دیگه چی بود ...!!! حالا شپرد بمیره فئقش اشکمون درمیاد لی اینجور پایان اونجای ادم میسوزه...!!! نه توضیحی نه چیزی ...!!!!
من اصلا نه جک رو دیدم نه thane رو ...!!!! ولی ظاهرا بودن تو بازی و ما بی خبر...!!!! :d این اشلی و گروس و... چی شدن ؟ تو صحنه فرود نرماندی تو اون جنگله لیارا و جوکرو اون مرد آهنینه ( وگا ) :d بودن ...!!! بقیه چی شدن ؟
بابا خداوکیلی با این mess ـی که بایوویر زد دیگه حالی به ادم نمیمونه که ending ها رو بره ...!!! والا...!!!!

درباره آخر بازی :
بابا اینا رسما readan ...!!! این دیگه چی بود ...!!! حالا شپرد بمیره فئقش اشکمون درمیاد لی اینجور پایان اونجای ادم میسوزه...!!! نه توضیحی نه چیزی ...!!!!
من اصلا نه جک رو دیدم نه thane رو ...!!!! ولی ظاهرا بودن تو بازی و ما بی خبر...!!!! :d این اشلی و گروس و... چی شدن ؟ تو صحنه فرود نرماندی تو اون جنگله لیارا و جوکرو اون مرد آهنینه ( وگا ) :d بودن ...!!! بقیه چی شدن ؟
بابا خداوکیلی با این mess ـی که بایوویر زد دیگه حالی به ادم نمیمونه که ending ها رو بره ...!!! والا...!!!!
اگه سیو رو لود نکرده باشی‌ نمی‌شه دیدشون :دی در مورد اون صحنه آخر هم تیم آخرت بیرون میاد فقط +Joker,Edi
دوستان هیچ راهی نداره این بازی رو با دسته 360 بازی کنیم،من بدون دسته نمیتونم بازی کنم:(
بازی کلا دسته روSupport نمی‌کنه :دی

اگه سیو رو لود نکرده باشی‌ نمی‌شه دیدشون :دی در مورد اون صحنه آخر هم تیم آخرت بیرون میاد فقط +Joker,Edi

بازی کلا دسته روSupport نمی‌کنه :دی
به جون خودم برای من جوکر و لیارا و اون ترمیناتوره اومدن بیرون...!!!!عجب فیلمی دراوورده بایو ویر ...! هرکس یه جور پایان داشته...!:d
یه چیزی برای من اخر بازی تو تا حق انتخاب بود ... درحالی که سه تا بوده ...!!!! آخه چراااااااااااااا...!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به جون خودم برای من جوکر و لیارا و اون ترمیناتوره اومدن بیرون...!!!!عجب فیلمی دراوورده بایو ویر ...! هرکس یه جور پایان داشته...!:d
یه چیزی برای من اخر بازی تو تا حق انتخاب بود ... درحالی که سه تا بوده ...!!!! آخه چراااااااااااااا...!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لول،چک کردم ظاهراً کلا Random هست اون تیم آخر :دی
در مورد اون انتخابات هم احتمالا EMS شما پایین بود سومی باز نشده، به اندازه کافی‌ بالا باشه سومی‌ هم باز می‌شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or