Mass Effect 3 | PC (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

me3.jpg

Developer : Bioware
Publisher : EA Games
Genre : RPG
Release Date : Holiday 2011​

“Two million dead by the first day. Another 7 million by the end of the first week.”

بازگشت فرمانده شپرد به زمین !!!

دیشب در یکی از به یاد ماندنی ترین لحظات VGA 2010 سوکین قسمت از عنوان بی نظیر شرکت فوق العاده ی Bioware یعنی MASS EFFECT 3 معرفی شد.

طبق اطلاعات اندک فعلی بازی در زمین و در لندن جریان خواهد داشت زیرا Reaper ها با پیدا کردن زمین هدفی جز نابودی آن ندارند...

با توجه به سبک بازی و داستان محور بودن سری بازی های Mass Effect، هر گونه صحبت، سوال، جواب و ... در مورد داستان و مراحل بازی، حتما داخل اسپویلر قرار داده شود. با افرادی که این قانون را رعایت نکنند به شدت برخورد خواهد شد.

Last edited by a moderator:
DONT OPEN IT

اصلا سوپرایز نشدم ... پایان از این افتضاح تر ....

باز نظریه Introduction رو که دیدم یکم اروم شدم ... اما چه فایده ... ای کاش خود Bioware مثل این تئوری توضیح میداد .

مارو احمق فرض کرد ...

Genophage به درد *** نخورد تو بازی ... ملکه رکنای سر مارو شیره مالید . اصلا ربطی به پایان نداشت .

این همه تلاش کردیم Allies جمع کردیم اخرش به این شکل ....

از چیزای باحال اونجا بود که میری تو سرور Geth ها ... سوپرایز شدم ...

عشقم Mordin ... خیلی دلم سوخت براش ...

در هر حال اگه بخوام نمره بدم ..
ME 1 : 8.5
ME 2 : 9.5
ME 3 : 8

تمام این مدت دنبال Illusive man ّبودم ... Bioware میگه Reapere ... نظریه میگه ... Reapera یه کپی ازش ساختن ... چه وضعشه ....

دوستان چطوری میتونم با ashly رابطه برقرار کنم؟ آخه قبلا با miranda بودم
از ME2 سیوهاتو import کردی دیگه؟
اگه آره اول باید با Miranda بهم بزنی و بهش بگی دیگه همه چی تمومه (توی Citadel باید پیداش کنی، چون خودم import نکرده بودم نمیدونم دقیقا کجا ولی همون اول باید باهاش بهم بزنی).
بعدش اواسط بازی (دقیقا یادم نیست ولی میدونم بعد از تموم کردن جنگ بین Geth ها و Quarian ها بود، یه جا که فرمانده ی Asari ها ازت میخواد تا بری Citadel و باهاش ملاقات کنی، وقتی رفتی Citadel برو Presidium Commons برو، توی نقشه محل Ash رو گذاشته پیداش کن شروع کن صحبت کردن، اون قسمتی که میگه چند وقته یه چیزی میخوام بهت بگم، این رو که میخوای رابطت رو باهاش بیشتر کنی انتخاب کن.
عواقب بعدیش (نمیدونم چیه ولی مطمئنا داره) به خودتون البته من هم با Ash دوست شدم.

آخرین ویرایش:
یک سوال عجیب
از کجا ببینم EMS چقدره؟:d

باید war terminal اگه درست نوشته باشم.اونجا می تونی ببینی.توی نورماندی اون قسمتی که نقشه ی کهکشان اینا هست.اون خانمه هست traynor منشی.دست چپت یه اتاق هست.اونجا.بازم اگه پیدا نکردی.از رو نقشه فکر کنم نشون بده.دکمه v رو بزن.نقشه میاد بالا.:d

از ME2 سیوهاتو import کردی دیگه؟
اگه آره اول باید با Miranda بهم بزنی و بهش بگی دیگه همه چی تمومه (توی Citadel باید پیداش کنی، چون خودم import نکرده بودم نمیدونم دقیقا کجا ولی همون اول باید باهاش بهم بزنی).
بعدش اواسط بازی (دقیقا یادم نیست ولی میدونم بعد از تموم کردن جنگ بین Geth ها و Quarian ها بود، یه جا که فرمانده ی Asari ها ازت میخواد تا بری Citadel و باهاش ملاقات کنی، وقتی رفتی Citadel برو Presidium Commons برو، توی نقشه محل Ash رو گذاشته پیداش کن شروع کن صحبت کردن، اون قسمتی که میگه چند وقته یه چیزی میخوام بهت بگم، این رو که میخوای رابطت رو باهاش بیشتر کنی انتخاب کن.
عواقب بعدیش (نمیدونم چیه ولی مطمئنا داره) به خودتون البته من هم با Ash دوست شدم.

کیانوش جون همه کارایی که گفتی کردم ولی وقتی به میراندا گفتم نمیتونم بات باشم زد زیر گریه بعد دلم سوخت. دوباره از سیو قبلی اومدم و بهش گفتم میخوامت D:
خلاصه درگیر شدیم با این موضوع ولی منم ash رو میپسندم

کیانوش جون همه کارایی که گفتی کردم ولی وقتی به میراندا گفتم نمیتونم بات باشم زد زیر گریه بعد دلم سوخت. دوباره از سیو قبلی اومدم و بهش گفتم میخوامت D:
خلاصه درگیر شدیم با این موضوع ولی منم ash رو میپسندم

اگه اونجا دلش رو نشکنی باز هم میشه بری سراغ یکی دیگه!!!
فقط وقتی بار بعدی که میراندا دعوتت میکنه که تو یکی اتاقهای سیتیدال ببینیش یا اصلا نرو پیشش یا اگه میری یه جور دیالوگها رو انتخاب کن که کار به جاهای باریک نکشه!!:d

عجب وضعیتی شد!
تموم شد لیارا و Javik و Joker از سفینه اومدن بیرون... بقیه چی شدن؟
ریپر هارو نیز نابودیدیم :دی
AShley ام کشتم نژادپرست بود! :دی
Kaiden هم پرت کردم بیرون از Normandy :دی (رو اعصاب بود)
rachni هم که سره کاری بود! گفته بود We Will assist you که!
خلاصه بسی ناراحت شدم، کاش آخرش کسایی که مرده بودنم نشون میداد... تو کله بازی فقط از مرگ Thane خیلی خیلی ناراحت شدم

یه ترینری چیزی بدید؛ ما پاراگون بگیریم این مرتیکه خر رو راضیش کنیم دست از خریت ور داره! :دی

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآی ایها الناس! به داد من برسید بــــــــــــــــــــابا!

آخرین ویرایش:
عجب وضعیتی شد!
تموم شد لیارا و Javik و Joker از سفینه اومدن بیرون... بقیه چی شدن؟
ریپر هارو نیز نابودیدیم :دی
AShley ام کشتم نژادپرست بود! :دی
Kaiden هم پرت کردم بیرون از Normandy :دی (رو اعصاب بود)
rachni هم که سره کاری بود! گفته بود We Will assist you که!
خلاصه بسی ناراحت شدم، کاش آخرش کسایی که مرده بودنم نشون میداد... تو کله بازی فقط از مرگ Thane خیلی خیلی ناراحت شدم
EMS به اندازه کافی‌ بالا باشه همه زنده میمونن،سه نفر رو نشون میده ولی‌ :dRachni queen رو اگه از ME 1 نجات داده باشی‌ یه ارتش میفرسته کمکت :دی اگه ملکه جدید باشه کمکت نمی‌کنه :دی

Ashley,Kaiden هر دو زنده مونده بودن واسه تو؟:دی

EMS به اندازه کافی‌ بالا باشه همه زنده میمونن،سه نفر رو نشون میده ولی‌ :dRachni queen رو اگه از ME 1 نجات داده باشی‌ یه ارتش میفرسته کمکت :دی اگه ملکه جدید باشه کمکت نمی‌کنه :دی

Ashley,Kaiden هر دو زنده مونده بودن واسه تو؟:دی
آهان، تو War Asset یادم نمیاد دیده باشمش ولی (تو 1 نکشتمش) انتظار داشتم مثله Mother Of All Thresh Maws ببینمشون
نه اشلی رو همون یک نجات ندادم، کایدن هم تو 3 از Normandy انداختم بیرون.
راستی واسه اونایی که به Illusive man اعتماد نکردن Collector's base رو ترکوندن بگم 300 War asset از دست دادن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or