Mass Effect 3 | PC (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

me3.jpg

Developer : Bioware
Publisher : EA Games
Genre : RPG
Release Date : Holiday 2011​

“Two million dead by the first day. Another 7 million by the end of the first week.”

بازگشت فرمانده شپرد به زمین !!!

دیشب در یکی از به یاد ماندنی ترین لحظات VGA 2010 سوکین قسمت از عنوان بی نظیر شرکت فوق العاده ی Bioware یعنی MASS EFFECT 3 معرفی شد.

طبق اطلاعات اندک فعلی بازی در زمین و در لندن جریان خواهد داشت زیرا Reaper ها با پیدا کردن زمین هدفی جز نابودی آن ندارند...

با توجه به سبک بازی و داستان محور بودن سری بازی های Mass Effect، هر گونه صحبت، سوال، جواب و ... در مورد داستان و مراحل بازی، حتما داخل اسپویلر قرار داده شود. با افرادی که این قانون را رعایت نکنند به شدت برخورد خواهد شد.

Last edited by a moderator:
شما وقتی به عیادت اشلی میروید, میتوانید از آنجا براش گل وشکلات و کتاب شعر و ... بخرید.

آهان چون من تو نسخه اول کیدن رو نگه داشته بودم به جا کتاب مشروب بود که واسشش خریدم و بردم!!:d
دوستان یه نکته توی گزینه های رومنس بازی Thane هم هست یا نه؟؟؟

آهان چون من تو نسخه اول کیدن رو نگه داشته بودم به جا کتاب مشروب بود که واسشش خریدم و بردم!!:d
دوستان یه نکته توی گزینه های رومنس بازی Thane هم هست یا نه؟؟؟
نه نیست،حتا اگه توME 2 هم Romance داشته باشی‌ باهاش اینجا نمی‌شه :دی

اگه به Grissom academy به موقع کمک برسونی زنده میمونه،احتمالا دیر رسیدیCerberus گرفتتش.:دی
تو همون آکادمی اون پسره رودریگز رو نمیشه نجات داد.من دوبار بازی کردم هر دوبار مرد.

من فقط تعجبم از این بود که کتاب مولانا اونجا چیکار میکنه!
اینم عکسش.
53042947729194176551.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان دیگه دارین در مورد آخر بازی خیلی سخت گیری میکنید بازی بصورت طبیعی تموم شد و میخواست بگه گروه ما و بقیه ی مردمان باهم از نظر قدرت فرقی نداریم و همه سر انجام میمیریم
و نشون داد که شپرد جون خودش رو برای همه فدا کرد
ولی این شپرد چه سگ جونی بودا :d
بنظر من بهترین بازی 2012 باید تا اینجا بشه

دوستان دیگه دارین در مورد آخر بازی خیلی سخت گیری میکنید بازی بصورت طبیعی تموم شد و میخواست بگه گروه ما و بقیه ی مردمان باهم از نظر قدرت فرقی نداریم و همه سر انجام میمیریم
و نشون داد که شپرد جون خودش رو برای همه فدا کرد
ولی این شپرد چه سگ جونی بودا :d
بنظر من بهترین بازی 2012 باید تا اینجا بشه
کجای آخر بازی طبیعی بود؟
کسی با مردن شپرد مشکل نداره. مشکل خود پایان بازی هست. هیچکدوم از تصمیماتتون از شماره اول تا سوم در پایان بازی تاثیری نداره. پایان بازی دارای Plot Hole (مشکلات نوشتار داستانی) های خیلی خیلی زیادی هست.
پایان بازی به شدت آبکی و ماست مالی شده هست.

این دختره اشلی رو میشه کاری کرد که زنده میموند؟
من شماره اول زنده نگه اش داشتم. Loverـم هم بود. توی شماره دوم با کسی Romance نکردم نگه داشتم واسه اشلی. توی شماره سوم هم با هم بودیم. تا آخر بازی و حتی صحنه پایانی بازی هم زنده موند. واسه شما کجا مرد؟

پ.ن: دوستان حالا که فعلاً تا آپریل خبری نیست برید کمیک های Mass Effect رو بخونید که واقعاً جذاب هستن. هیچ کدوم رو نخوندید، کمیک Mass Effect Evolution رو حتماً بخونید. داستان از قبل از ME1 شروع میشه و درباره ی The Illusive Man هست و اینکه چی شد تبدیل به TiM شد، کی بوده و چیکاره بوده. به شخصه به شدت از TiM خوشم اومد. آدم بعد از خوندن این کمیک میمونه Paragon بوده یا Renegade. همچنین Saren هم نقش مهمی در این کمیک داره. زمان انتشار کمیک هم قبل از شماره سوم بازی هست. 4 بخشی هست و روی هم رفته 25 مگ میشه.

پ.پ.ن:
چند نفر Ashley رو زنده نگه داشتن و کیا Kaiden؟ کلاً از انتخابتون راضی بودید؟
من خودم اشلی رو زنده نگه داشتم و Romance Interestـم بود توی کل سه شماره.

میدونم آریا کیدن رو زنده نگه داشته و نظرشو دربارش نمیدونم :دی

من شماره اول زنده نگه اش داشتم. Loverـم هم بود. توی شماره دوم با کسی Romance نکردم نگه داشتم واسه اشلی. توی شماره سوم هم با هم بودیم. تا آخر بازی و حتی صحنه پایانی بازی هم زنده موند. واسه شما کجا مرد؟
دقیق یادم نیست یه جایی بود بعد از اونجایی که همون یارو ژاپنیه یه نفر کشت بعد همه فکر کردن ما کشتیمش که اسلحه گرفته بود به طرفم

دقیق یادم نیست یه جایی بود بعد از اونجایی که همون یارو ژاپنیه یه نفر کشت بعد همه فکر کردن ما کشتیمش که اسلحه گرفته بود به طرفم
آهان داری قسمت Udina رو میگی که اشلی داره ازش مراقبت میکنه. اونجا باید Paragon یا Renegadeـت به قدر کافی بالا باشه که با دیالوگ اونا باعث بشی اودینا بقیه رو بزنه کنار، بره جلو یه کنسول، بعد اشلی بهش شلیک کنه.

کجای آخر بازی طبیعی بود؟
کسی با مردن شپرد مشکل نداره. مشکل خود پایان بازی هست. هیچکدوم از تصمیماتتون از شماره اول تا سوم در پایان بازی تاثیری نداره. پایان بازی دارای Plot Hole (مشکلات نوشتار داستانی) های خیلی خیلی زیادی هست.
پایان بازی به شدت آبکی و ماست مالی شده هست.
البته اگه اون نظریه که Shepard خودش indoctrinated شده بود و داشت با کنترل‌Reaper ها میجنگید درست باشه پایانش خوب بود. اونجوری نباید زیاد هم طبیعی میشد. ولی‌ بازم اینکه انتخاب‌ها تو پایان بازی تاثیر نداشتن خودش یه ایراد بزرگ هست.
اون آخرش وقتی‌ که می‌خواهی Illusive man رو راضی‌ کنی‌ خودشو بکشه Paragon کی‌ باز می‌شه؟Level رو هم کردیم60 بازم این حرف خودش رو می‌زنه نمیخواد گوش بده :دی Rep و paragon هم تا آخر پرن.

@hunter387
اون آخرش وقتی‌ که می‌خواهی Illusive man رو راضی‌ کنی‌ خودشو بکشه Paragon کی‌ باز می‌شه؟Level رو هم کردیم60 بازم این حرف خودش رو می‌زنه نمیخواد گوش بده :biggrin1: Rep و paragon هم تا آخر پرن.
من همون دور اول که می رفتم باز بود:d پاراگون پر بود لول هم 56 بود:dنمی دونم برای شما چطوری فعال نشده.

البته اگه اون نظریه که Shepard خودش indoctrinated شده بود و داشت با کنترل‌Reaper ها میجنگید درست باشه پایانش خوب بود. اونجوری نباید زیاد هم طبیعی میشد. ولی‌ بازم اینکه انتخاب‌ها تو پایان بازی تاثیر نداشتن خودش یه ایراد بزرگ هست.
اون آخرش وقتی‌ که می‌خواهی Illusive man رو راضی‌ کنی‌ خودشو بکشه Paragon کی‌ باز می‌شه؟Level رو هم کردیم60 بازم این حرف خودش رو می‌زنه نمیخواد گوش بده :دی Rep و paragon هم تا آخر پرن.
تئوری Indoc رو بعد از تموم کردن بازی توی خود فوروم Bioware خوندم (تاپیک مرجعش). بعد فیلماش هم دیدم. تئوری خیلی جالبی هست ولی چیزی که هست اینه که خود بازیکنا این تئوری رو درآوردن. یعنی اینقدر براشون پایان تلخ بود که سعی کردن از یه چیز چرت، یه چیز خوب بکشن بیرون. به نظر من از اول قصد نویسنده ها این Indoc نبوده. مگر اینکه حالا سو استفاده کنن و توی ماه آپریل بگن آره همین بوده منظور ما. کمیک های ME رو بخون. شپرد دقیقاً عین TiM هست. با این تفاوت که TiM با اینکه خیرخواهی انسان ها رو در نظر داشت، به خاطر نژاد پرستیش بیشتر طرف Renegade دیده میشه اما شپرد رو چون بیشترا Paragon تموم کردن، نقطه ی عکس TiM میدونن.
حالا اینکه TiM به تسخیر ریپرها در اومده بوده یا نه رو نمیشه دقیق گفت. هر دوی TiM و شپرد دارای قطعات مکانیکی بودن و با وسایل Reaper ها در ارتباط بودن پس هر دو آلوده به ریپرها و پتانسیل تسخیر شدن رو داشتن. اینی که ما آخرش TiM رو میبینم و باعث میشیم دقیقاً عین شماره Saren خودکشی کنه ممکنه توهمی بیش نباشه. چون اگه Indoc درست باشه ما از لحظه ی بهوش اومدن زیر توهم و تسخیر ریپرها بودیم. ریپرها به ما TiM آلوده نشون میدم. مغز شپرد هم به نزدیک ترین چیزی که از همچین چیزی یادشه (یعنی Saren) اون رو تشابه میکنه و صورتش رو مثل اون می بینه. صحنه ی خودکشیش هم دقیقاً مثل اون میشه. (قضیه نزدیکترین چیزی که یادشه رو مغز تشبیه میکنه، Legion توی مرحله ی که وارد سیستم Geth ها میشید میگه)
خلاصه خیلی چیزها Indoc رو ثابت میکنه. چیزهایی هم هستن که ردش میکنن.
فرض کنیم درست هم باشه پایان باحالی میشه ولی بازم پایانی که می خواییم نمیشه. چون تصمیماتمون در طول 3 شماره یک اپسیلون تاثیر نداشت. نمی فهمیم یارایی که جمع کردیم چی شدن. صحنه ی Normandy و کلاً فرارش فوق افتضاح و غیر عقلانی بود.
با منفجر شدن تمامی Mass Relay ها کل گالاکسی که جمع کردیم توی Earth باقی میمونن و جایی نمی تونن برن، آخر سر همه از بی غذایی و کم بودن منابع میمیرن.

من Para و Repـم تا آخر پر. لولم هم 58 - 59 بود. ولی داشتم گزینه ها رو. احتمالاً باگ بوده. از سیو قبلتری چیزی داری لود کن دوباره برو.

تئوری Indoc رو بعد از تموم کردن بازی توی خود فوروم Bioware خوندم (تاپیک مرجعش). بعد فیلماش هم دیدم. تئوری خیلی جالبی هست ولی چیزی که هست اینه که خود بازیکنا این تئوری رو درآوردن. یعنی اینقدر براشون پایان تلخ بود که سعی کردن از یه چیز چرت، یه چیز خوب بکشن بیرون. به نظر من از اول قصد نویسنده ها این Indoc نبوده. مگر اینکه حالا سو استفاده کنن و توی ماه آپریل بگن آره همین بوده منظور ما. کمیک های ME رو بخون. شپرد دقیقاً عین TiM هست. با این تفاوت که TiM با اینکه خیرخواهی انسان ها رو در نظر داشت، به خاطر نژاد پرستیش بیشتر طرف Renegade دیده میشه اما شپرد رو چون بیشترا Paragon تموم کردن، نقطه ی عکس TiM میدونن.
حالا اینکه TiM به تسخیر ریپرها در اومده بوده یا نه رو نمیشه دقیق گفت. هر دوی TiM و شپرد دارای قطعات مکانیکی بودن و با وسایل Reaper ها در ارتباط بودن پس هر دو آلوده به ریپرها و پتانسیل تسخیر شدن رو داشتن. اینی که ما آخرش TiM رو میبینم و باعث میشیم دقیقاً عین شماره Saren خودکشی کنه ممکنه توهمی بیش نباشه. چون اگه Indoc درست باشه ما از لحظه ی بهوش اومدن زیر توهم و تسخیر ریپرها بودیم. ریپرها به ما TiM آلوده نشون میدم. مغز شپرد هم به نزدیک ترین چیزی که از همچین چیزی یادشه (یعنی Saren) اون رو تشابه میکنه و صورتش رو مثل اون می بینه. صحنه ی خودکشیش هم دقیقاً مثل اون میشه. (قضیه نزدیکترین چیزی که یادشه رو مغز تشبیه میکنه، Legion توی مرحله ی که وارد سیستم Geth ها میشید میگه)
خلاصه خیلی چیزها Indoc رو ثابت میکنه. چیزهایی هم هستن که ردش میکنن.
فرض کنیم درست هم باشه پایان باحالی میشه ولی بازم پایانی که می خواییم نمیشه. چون تصمیماتمون در طول 3 شماره یک اپسیلون تاثیر نداشت. نمی فهمیم یارایی که جمع کردیم چی شدن. صحنه ی Normandy و کلاً فرارش فوق افتضاح و غیر عقلانی بود.
با منفجر شدن تمامی Mass Relay ها کل گالاکسی که جمع کردیم توی Earth باقی میمونن و جایی نمی تونن برن، آخر سر همه از بی غذایی و کم بودن منابع میمیرن.
البته به نظر منم همینطوری میشه که دوستمون گفت چون اخر بازی بعد ار اون انفجار چطوری شپرد زنده میمونه (اگه بتونین زنده نگهش دارین) و اینکه اون توی فضاست چطوری میتونه نفس بکشه بعد از انفجار

@hunter387
یه چیزی الان یادم اومد, قبل از ماموریت اخر, هر جایی که TIM رو دیدی, (Mars و thessia) از گزینه ی های ابی/قرمز استفاده کردی؟
حالا مجبور به خودکشی کردن TIM, دقیقا چه تاثیری می ذاره و چه تفاوتی ایجاد می شه؟بار اول که بازی می کردم خودکشی کرد.ولی این بار احتمالا نتونم راضیش کنم.اگه وضع خیلی خراب می شه که از اول برم:d

البته به نظر منم همینطوری میشه که دوستمون گفت چون اخر بازی بعد ار اون انفجار چطوری شپرد زنده میمونه (اگه بتونین زنده نگهش دارین) و اینکه اون توی فضاست چطوری میتونه نفس بکشه بعد از انفجار
البته اون دلیل نمیشه ! :دی میتونه توی خرابه های Citadel افتاده باشه.
کلآ من هرچقدر اون اوایل با نظریه Indoctrination موافق بودم ، هرچی بیشتر گذشت بیشتر مخالفش شدم و الآن یه جورایی فکر میکنم اگه BioWare بیاد بگه ما قصدمون همین بوده ، از نظرات ملت سوءاستفاده کرده !

@hunter387
یه چیزی الان یادم اومد, قبل از ماموریت اخر, هر جایی که TIM رو دیدی, (Mars و thessia) از گزینه ی های ابی/قرمز استفاده کردی؟
حالا مجبور به خودکشی کردن TIM, دقیقا چه تاثیری می ذاره و چه تفاوتی ایجاد می شه؟بار اول که بازی می کردم خودکشی کرد.ولی این بار احتمالا نتونم راضیش کنم.اگه وضع خیلی خراب می شه که از اول برم:d
توMars نکرده بودم :دی همین الان یادم افتاد :دی تنها فرقی‌ که می‌کنه این هست که اگه بذاری Anderson رو بکشه وEMS بین4000 و 5000 باشه. آخرش تو اون Ending نابودی ریپر‌ها خودShepard هم میمیره. زیر4000 یا بالا 5000 باشه فرقی‌ نمی‌کنه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or