Mass Effect 3 | PC (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

me3.jpg

Developer : Bioware
Publisher : EA Games
Genre : RPG
Release Date : Holiday 2011​

“Two million dead by the first day. Another 7 million by the end of the first week.”

بازگشت فرمانده شپرد به زمین !!!

دیشب در یکی از به یاد ماندنی ترین لحظات VGA 2010 سوکین قسمت از عنوان بی نظیر شرکت فوق العاده ی Bioware یعنی MASS EFFECT 3 معرفی شد.

طبق اطلاعات اندک فعلی بازی در زمین و در لندن جریان خواهد داشت زیرا Reaper ها با پیدا کردن زمین هدفی جز نابودی آن ندارند...

با توجه به سبک بازی و داستان محور بودن سری بازی های Mass Effect، هر گونه صحبت، سوال، جواب و ... در مورد داستان و مراحل بازی، حتما داخل اسپویلر قرار داده شود. با افرادی که این قانون را رعایت نکنند به شدت برخورد خواهد شد.

Last edited by a moderator:
من اونقدری مشکل با پایانش نداشتم که با همین قضیه مشکل داشتم که نهایتا تصمیم ها بی تاثیرن، تنها تاثیرش اینه که اگه آنلاین بازی کنی یه اپسیلون فرق میکنه!!
حداقل یه انمیشن از Elcor ها هم کاش نشون میدادن:دی
مسئله اینه که مس افکت همیشه یه حالت اتمسفریکی داشت و این حالت که فضای بازی خیلی زندس ولی آخرش این قضیه رو کلا ول کرد.
این که مثلا میخواستن نشون بدن خوب و بد مطلق تو داستان نبوده خوب بود، ولی حداقلش یه تاثیری کاش داشت تصمیم هامون

دوستانی که بازی رو تموم کردن این ویدئو رو ببینند

تئوری خیلی جالبیه و شاید واقعا همین اتفاق افتاده باشه

====================================

ویرایش : Holy Sh!t همه چیز رو کامل توضیح داد !!!! کسانی که بازی رو تموم کردن حتما این ویدئو رو ببینند ( همه چیز رو کامل توضیح میده ) اگه واقعا Bioware همین منظور رو داشته ( که اینطوری که توی این ویدئو نشون داد به احتمال 90% همینطور بوده ) یکی از جذابترین و پرجزیایت ترین پایان هاییه که تا الان توی دنیایی گیم ساخته شده

حتما ببینیدش

دوستانی که بازی رو تموم کردن این ویدئو رو ببینند

تئوری خیلی جالبیه و شاید واقعا همین اتفاق افتاده باشه

====================================

ویرایش : Holy Sh!t همه چیز رو کامل توضیح داد !!!! کسانی که بازی رو تموم کردن حتما این ویدئو رو ببینند ( همه چیز رو کامل توضیح میده ) اگه واقعا Bioware همین منظور رو داشته ( که اینطوری که توی این ویدئو نشون داد به احتمال 90% همینطور بوده ) یکی از جذابترین و پرجزیایت ترین پایان هاییه که تا الان توی دنیایی گیم ساخته شده

حتما ببینیدش
ویدئو رو دیدم،همهٔ بخش‌های غیر منطقی‌ بازی رو با توضیح کامل ثابت کرده بود.
ولی‌ اگه واقعا منظور این بوده باشه و پایان بازی در این حد غنی باشه بازم مشکل از خودBioware هست :دی آخه واسه فهمیدن این پایان باید حداقل پنج بار هر شماره رو با تجزیه داستان تموم کنی‌.:دی

الان بهترین پایان بازی نابود کردنReaper بوده؟هر چی‌ اون پسر میگه از بازی‌هایReaper هست؟ چه با حال :دی مخصوصا اینکه تو این بهReality برمیگرده تو اون تو ذهن خودش نابود می‌شه.
ولی‌ بازم اینکه انتخابات تو پایان اصلی‌ زیاد تاثیر ندارن هست :دی تو ذهن خودش هم باید یه تلنگر‌ای باید می‌زدن :دی
ظاهراً Ending جدید هم دارن میسازن

من همچنان گریانم بی انکه پاسخی داشته باشم
اینکه شراقتی هست و با مردن آن به زیر خاک نمی رود
دلاوری ادامه خواهد داشت و با مرگ از بین نمی رود
................................................................................................
من هنوز از پایان این بازی شوکه هستم

راستش من از بازی خیلی لذت بردم
به نظرم بهترین بازی سال 2012 تا به الان بوده
ولی یه مشکل تو بازی وجود داره واونم اینه که
تصمیمات شما در بازی به اندازه پشم تو پایان تاثیر نداره:d

آخرین ویرایش:
تو خود بازی، این‌turret ها چرا نابود نمیشن؟ تو نسخه کنسولی راحت میزدمشون الان رو پی‌ سی‌ نیم ساعت هست دارم رو یکی‌ تیر میریزم چیزیش نمی‌شه. اصلا یه خط از Shield اش هم نمیره. :|
یکی بیاد بگه این ویدئو قضیش چی بوده:dیا حداقل جای دیگه اپلود کنه:d
به طور خلاصه میگه کهShepard ،هم تحت تاثیرReaper Indoctrination قرار گرفته (همون که‌Reaperها آلوده می‌کنن مغز طرفو تبدیل می‌شه به یه چیزی مثل ماشین) و یه طرف از مغزش هنوز داره میجنگه باهاشون و سعی‌ می‌کنهReaper رو بندازه بیرون،خیلی‌ بلنده :دی باید ببینی‌ خودت.

سلام منم الان بازی را تموم کردن و بد نیود ولی یکمی شکه شدم:-s
فقط من نفهمیدیم اخر کار زدیم زمین و زمون را نابود کردیم چی شد ؟ مگه کسی هم زنده موند ؟ پس اون دو فردی که اخر نشون داد از کجا سر و کلشون پیدا شد
اون ویدیو را هم دیدم چیزای جالبی توضیح داده بود ولی کلا میخواست بگه در هر صورت همه نابود میشن :d
کلا من با همین قضیه مشکل داشتم یعنی تمام تصمیماتمون تو بازی بوق بودن:|
وبرایش:
با توجه به گقته های دوستان قهمیدم قضیه چی شد جالبه مال من اصلا نشون نداد کیا از سفینه پیاده میشن!!!!؟
و یه نکته ی دیگه اینکه چرا اخر کار یه راه برای من میزاره اونم فقط نابود کردن منبع انرژی بود؟
و اینکه اونجا که با ایلویس حرف میزنیم یه سری گزینهاش غیر فعال هست؟

آخرین ویرایش:
سلام منم الان بازی را تموم کردن و بد نیود ولی یکمی شکه شدم:-s
فقط من نفهمیدیم اخر کار زدیم زمین و زمون را نابود کردیم چی شد ؟ مگه کسی هم زنده موند ؟ پس اون دو فردی که اخر نشون داد از کجا سر و کلشون پیدا شد
اون ویدیو را هم دیدم چیزای جالبی توضیح داده بود ولی کلا میخواست بگه در هر صورت همه نابود میشن :d
کلا من با همین قضیه مشکل داشتم یعنی تمام تصمیماتمون تو بازی بوق بودن:|
وبرایش:
با توجه به گقته های دوستان قهمیدم قضیه چی شد جالبه مال من اصلا نشون نداد کیا از سفینه پیاده میشن!!!!؟
و یه نکته ی دیگه اینکه چرا اخر کار یه راه برای من میزاره اونم فقط نابود کردن منبع انرژی بود؟
و اینکه اونجا که با ایلویس حرف میزنیم یه سری گزینهاش غیر فعال هست؟
اون آخر کار گزینه‌هایی‌ که فعال هستن ارتباط دارن با میزانEMS وparagon,Renegade ،یعنی‌ مثلا بیشترEMS داشته باشی‌‌Endingهای بیشتر باز میشن.

بچه ها من الان اون مرحله هستم که به Citidal حمله میشه.

آیا راهی هست که هم اشلی زنده بمونه و هم Udina ؟!
اگهParagon یا Reneagde به اندازه کافی‌ داشته باشینAshley رو میتونین به طرف خودتون بیارین،و بعدش موقع‌ای کهUdina می‌خواد بهSalari Counselor شلیک کنه نکشینش هر دو تا زنده میمونن،فقطSalari counselor میمیره وSalari Fleet نداری دیگه. فک کنم :دی.(تا حالا کسی‌ رو ندیدم بخواد اون موجودUdina زنده بمونه :دی)

اگهParagon یا Reneagde به اندازه کافی‌ داشته باشینAshley رو میتونین به طرف خودتون بیارین،و بعدش موقع‌ای کهUdina می‌خواد بهSalari Counselor شلیک کنه نکشینش هر دو تا زنده میمونن،فقطSalari counselor میمیره وSalari Fleet نداری دیگه. فک کنم :دی.(تا حالا کسی‌ رو ندیدم بخواد اون موجودUdina زنده بمونه :دی)

کی گفته؟!! Udina در هر صورت می‌میره! اگه نکشیش اشلی می‌کشتش! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or