Mass Effect 3 | PC (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

me3.jpg

Developer : Bioware
Publisher : EA Games
Genre : RPG
Release Date : Holiday 2011​

“Two million dead by the first day. Another 7 million by the end of the first week.”

بازگشت فرمانده شپرد به زمین !!!

دیشب در یکی از به یاد ماندنی ترین لحظات VGA 2010 سوکین قسمت از عنوان بی نظیر شرکت فوق العاده ی Bioware یعنی MASS EFFECT 3 معرفی شد.

طبق اطلاعات اندک فعلی بازی در زمین و در لندن جریان خواهد داشت زیرا Reaper ها با پیدا کردن زمین هدفی جز نابودی آن ندارند...

با توجه به سبک بازی و داستان محور بودن سری بازی های Mass Effect، هر گونه صحبت، سوال، جواب و ... در مورد داستان و مراحل بازی، حتما داخل اسپویلر قرار داده شود. با افرادی که این قانون را رعایت نکنند به شدت برخورد خواهد شد.

Last edited by a moderator:
آدم میترسه بیاد تو این تاپیک ...!!! همش شده اسپویلر ...!!! یه خدا...!!!
:d
آقا ما اخر هم نتونستیم این From Ashes رو فعال کنیم...!!!! یکی کامل بگه ما چه کنیم؟؟؟؟ از اول بسم الله اش توضیح بدبد لطفا . با سپاس.

اسکن رو بزن پیدا کنه ! بعد برو برش دار ! Land و اینا کلا نداره

اسکن کلا نداره! چجوری اسکنش کنم؟!
اسکن کردنش مگه با نسخه های قبلی فرق میکنه ؟!
البته تو همین نسخه سوم هم:
همون مرحله ای که Mordin میمیره
باید میرفتی تو سیاره نقطه مورد نظر مشخص بود پیداش میکردی روش کلیک میکردی و مرحله رو میرفتی... ولی این یکی رو نمیدونم باید چیکار کنم.

اسکن کلا نداره! چجوری اسکنش کنم؟!
اسکن کردنش مگه با نسخه های قبلی فرق میکنه ؟!
البته تو همین نسخه سوم هم:
همون مرحله ای که Mordin میمیره
باید میرفتی تو سیاره نقطه مورد نظر مشخص بود پیداش میکردی روش کلیک میکردی و مرحله رو میرفتی... ولی این یکی رو نمیدونم باید چیکار کنم.
آره فرق داره. نباید وارد مدار سیاره بشی همینجوری که میگردی اون پایین نوشته کدوم دکمه واسه اسکنه (من تو 360 رفتم) اونو میزنی پیدا میکنه

من یه صجنه جالب دیدم تو بازیونمیدونم قبلا کسی گفته یا نه.توی سیتادل یه مغازه هست کتاب مولانا رو میفروخت.نوشته بود رومی ،رومی همون مولانا خودمونه دیگه نه؟

من یه صجنه جالب دیدم تو بازیونمیدونم قبلا کسی گفته یا نه.توی سیتادل یه مغازه هست کتاب مولانا رو میفروخت.نوشته بود رومی ،رومی همون مولانا خودمونه دیگه نه؟

کتاب میفروشه؟؟؟؟؟؟
مگه کتاب تو بازی داریم!!:-/

هـــــــــــاین؟! از چی صحبت می‌کنی؟!!

آقا آخرین مرحله که داستان تموم میشه؛ چیه اسمش؟!

کتاب میفروشه؟؟؟؟؟؟
مگه کتاب تو بازی داریم!!:-/

هـــــــــــاین؟! از چی صحبت می‌کنی؟!!

آقا آخرین مرحله که داستان تموم میشه؛ چیه اسمش؟!

آره،‌کتاب هم داره.ندیدی شما؟؟ ایندفعه عکس میگیرم میزارم ببینید.

خودت خواستی میتونی بری ببینی.
قبل از اینکه به سیتادل حمله بشه.اون مغازه ای که تو بیمارستان هست کتاب میفروشه.

آره،‌کتاب هم داره.ندیدی شما؟؟ ایندفعه عکس میگیرم میزارم ببینید.

خودت خواستی میتونی بری ببینی.
قبل از اینکه به سیتادل حمله بشه.اون مغازه ای که تو بیمارستان هست کتاب میفروشه.

من تقریبا بعد هر ماموریت مغازه ها رو چک میکردم ولی همچین چیزی ندیدم!!
حالا به چه کاری میاد این کتاب؟؟

نخونید اگه بازی رو تموم نکردید...

هیچ راهی برای نجات جک نبود؟!
چه قدر هم کمرنگ بود بچه‌م توی این قسمت؛ فقط یه تیکه اومد، زودم کشتمش. فقط هم 3 یا 4 خط راجع به بهش حرف زده شد!:( چرا آخه؟! این چه وضعشـــــــــــــه ؟!!! :(( :(

نخونید اگه بازی رو تموم نکردید...

هیچ راهی برای نجات جک نبود؟!
چه قدر هم کمرنگ بود بچه‌م توی این قسمت؛ فقط یه تیکه اومد، زودم کشتمش. فقط هم 3 یا 4 خط راجع به بهش حرف زده شد!:( چرا آخه؟! این چه وضعشـــــــــــــه ؟!!! :(( :(
اگه به Grissom academy به موقع کمک برسونی زنده میمونه،احتمالا دیر رسیدیCerberus گرفتتش.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or