Mass Effect 3 | PC (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

me3.jpg

Developer : Bioware
Publisher : EA Games
Genre : RPG
Release Date : Holiday 2011​

“Two million dead by the first day. Another 7 million by the end of the first week.”

بازگشت فرمانده شپرد به زمین !!!

دیشب در یکی از به یاد ماندنی ترین لحظات VGA 2010 سوکین قسمت از عنوان بی نظیر شرکت فوق العاده ی Bioware یعنی MASS EFFECT 3 معرفی شد.

طبق اطلاعات اندک فعلی بازی در زمین و در لندن جریان خواهد داشت زیرا Reaper ها با پیدا کردن زمین هدفی جز نابودی آن ندارند...

با توجه به سبک بازی و داستان محور بودن سری بازی های Mass Effect، هر گونه صحبت، سوال، جواب و ... در مورد داستان و مراحل بازی، حتما داخل اسپویلر قرار داده شود. با افرادی که این قانون را رعایت نکنند به شدت برخورد خواهد شد.

Last edited by a moderator:
من نسخه ی دوم رو بازی کردم اما همون اول پاکش کردم راستش اون موقع نمیفهمیدم بازی چیه اما االان میدونم بازی شاهکاری خواهد بود
زیاد از گیم پلیش خوشم نیومد توی نسخه دوم خیلی خسته کننده بود پاکش کردم نمیدونم واقعا بود یا نه؟!!!!:دی
این دفعه قضیه فرق داره
شما بزرگترین اشتباه زندگیت رو انجام دادی...!!!! سریع برو دوباره نسحه 2 رو بازی کن تا کامندر ببخشدت...!!!!:d

من فقط الان منتظرم که بیاد و این مغازه هه sms اش رو بده من به کله برم بگیرم...!!! سر کلاس باشم یا امتحان هم هیچ فرقی نداره...!!!! با مغز میرم تو کارش...!!!:d

قابل توجه دوستان ! که میخوان دانلود کنن !
من نسخه ای رو دارم مستقیم میکنم که کامل ترین نسخه ی موجود میباشد ! با حجم 13 گیگو 300 مگابایت که داری mULTI 6 و dlc میباشد اسم این نسخه
Mass.Effect.3.-.N7.Collector's.Edition-ALL DLC's Included.Multi-6
هست !
4 تا لینک دیگه مونده که مستقیم بشه و الان دسترسی به لیچر ندارم باید ساعت 6 به بعد برم خونه این 4 تا لینک باقی مونده رو لیچ کنم یا به عبارتی مستقیم کنم !
خب اگه تا اون موقع لینکها پاک نشدن ! میام اینجا اعلام میکنم که چی به چی هست ! و میگم چه طوری بهتون لینک میدم !
خلاصه عجله نکنید !

من نسخه ای رو دارم مستقیم میکنم که کامل ترین نسخه ی موجود میباشد ! با حجم 13 گیگو 300 مگابایت که داری mULTI 6 و dlc میباشد اسم این نسخه
هست !
4 تا لینک دیگه مونده که مستقیم بشه و الان دسترسی به لیچر ندارم باید ساعت 6 به بعد برم خونه این 4 تا لینک باقی مونده رو لیچ کنم یا به عبارتی مستقیم کنم !
خب اگه تا اون موقع لینکها پاک نشدن ! میام اینجا اعلام میکنم که چی به چی هست ! و میگم چه طوری بهتون لینک میدم !
خلاصه عجله نکنید !

منظور از DLC همین DLC مربوط به این یارو prothean هست؟؟
تو این نسخه موجوده؟؟

من شماره 1 رو بازی نکردم ...2 رو بازی کردم اما نفهمیدم چجوریه گیج میشدم.
میشه بگید چجوریه؟چیکارباید کرد؟ماموریت میدن؟
تنها چیزی که یادم مونده اینه که خدمه پیدا میکردیم.

بابا بسه به خدا خسته شدم از بس پاک کردم ! :-b یکم به خودتون بیاید ! هرکس برای خودش نظری داره و همه باید به نظرات هم احترام بگذاریم !
به قول دوستان هرکی دوس داره بازی کنه هرکی هم دوست نداره بازی کنه ! کسی هم که خوشش نمیاد از بازی نباید بریم یقشو بگیریم بگیم فلان و بهمان .. !

منم خوشم نمیاد از بازی :d ( البته از نسخه ی دو ) ولی دارم این 3 رو میگیر ببینم چی از آب درومده !

یه نفر با بازی اکشن حال میکنه یه نفر RPg یه نفر Open World و نفرات دیگه و سبکهای دیگه ! گرافیک و داستان و نمیدونم نورپردازیو از این جور حرفها !
اینجا فرمه نه میدون جنگ ! لطفا رعایت کنید !

هرکی هم نظر داد از بازی که خوشش نیومده شما مجبور نیستی پستش رو نقل قول کنی ! بشین بازیتو بکن و لذت ببر !

حرف شما متین ولی یه نفر وقتی تا بازی رو بازی نکرده که نمیتونه بیاد دربارش نظر بده و بکوبتش!!
بیخیال اصلا,از امتیازاش معلومه انتظارات رو برآورده کرده و هایپاش بی دلیل نبوده!!:d

توجه کردین همه تو این نسخه چقدر خوشکلتر شدن مخصوصا جک!!:d

خیلی ممنون از ناظم با فهم و کمالات و منصف !;;) بله من از بازی خوشم نیومد ( نظر شخصی و قابل احترام ) :d

من بهش نمره 7 رو میدم ! فقط به خاطر با کیفیت بودن دمو CG های وسط بازی =))

هست !
خلاصه عجله نکنید !

آقا پس چی شد این لینک ها! 8-|

آقا پس چی شد این لینک ها! 8-|

متاسفانه اون لینکهایی که خواستم مستقیم کنم پاک شدن !
از نوعزدم مستقیم از جایی دیگه ! یه 5 تا لینک دیگه مونده که باید ساعت 12 به بعد فردا مستقیم بشن چون محدودیت دارم ! (روزانه هفت گیگ بازی هم 13 گیگ هست ) پس اگر میخوایید دانلود کنید باید 24 ساعت دیگه صبر کنید ! البته اگه عجله ندارید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or