Mass Effect 3 | PC (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

me3.jpg

Developer : Bioware
Publisher : EA Games
Genre : RPG
Release Date : Holiday 2011​

“Two million dead by the first day. Another 7 million by the end of the first week.”

بازگشت فرمانده شپرد به زمین !!!

دیشب در یکی از به یاد ماندنی ترین لحظات VGA 2010 سوکین قسمت از عنوان بی نظیر شرکت فوق العاده ی Bioware یعنی MASS EFFECT 3 معرفی شد.

طبق اطلاعات اندک فعلی بازی در زمین و در لندن جریان خواهد داشت زیرا Reaper ها با پیدا کردن زمین هدفی جز نابودی آن ندارند...

با توجه به سبک بازی و داستان محور بودن سری بازی های Mass Effect، هر گونه صحبت، سوال، جواب و ... در مورد داستان و مراحل بازی، حتما داخل اسپویلر قرار داده شود. با افرادی که این قانون را رعایت نکنند به شدت برخورد خواهد شد.

Last edited by a moderator:
فکر کنم به درد امثال من میخوره که زبانشون اصلا خوب نیست‌ :دی :))

میگم رفقا این دمو مولتی تا کی هست ؟ من الان گذاشتم برای دانلود تا کی محدودیت داره ؟

خب بنده خدا همین موجب میشه بری سراغ معنی و کم کم ناخواسته قوی بشی تو زبان :دی

من از هر دو نسخه 60 فریم راحت تو بالاترین تنظیمات و کلی انگولک کردن nvidia control panel گرفتم
پس با هر سیستمی که نسخه ی 2 رو بازی کردید اینم راحت بازی می کنید

اره خیلی خفن per ش بهینه شده بود به شکل عجیبی حتی تو سنگین ترین شرایط هم 60 تا کم تر نمیداد

خب بنده خدا همین موجب میشه بری سراغ معنی و کم کم ناخواسته قوی بشی تو زبان :دی

آره راست میگی :دی
از این ترم اسمم رو کلاس زبان نوشتم دیگه میخوام این مشکل رو حل کنم
کلا زبان ندونستن خیلی بده واسه یکی مثل من که عاشق دنیای گیمه :دی

درود
کسی این بازی را آنلاین بازی می کند ؟ لطفا من را هم به دوستانتان بیفزایید .
KATOR-MASOUD = ID
از یک شب میام چون آنلاینش اینترنت را قورت می دهد .

نسخه دمو از اولش که شروع میشه تا وقتی تموم میشه البته دموهاشو بزنی بره نبینی حدودا 25 دقیقه میشه گیم پلی روونی داره میشه اولش بگی ار پی جی باشه یا اکشن یا تلفیقی در کل گرافیکش زیاد جالب نیس همه اون قدیمیها تو اینم هستن منظورم تیم قبلی جک جونورهاس که همراه شفرد میرفتن جلو مولتی بازی زیاد حال نمیده تنظیمات گرافیکی هم که نداره به اون صورت فکر نکنم زیاد جالب باشه در کل فک نکنم به پای نسخه قبلیش برسه خیلی آبکیه از هر نظر

vtnyttfzq9q0gj5l361u.jpg

HD SD

تریلر فوق العاده ای بود، همین اضافه شدن عنصر دفاع از Homeland و هم نژاد ها کلی بار دراماتیک داستان رو بالا میبره و اگه Bioware بتونه حداقل همون استاندارد های ME2 رو در ME3 تکرار کنه بازهم با یه شاهکار طرفیم .

دوستان من دوتا سوال داشتم
یکی اینکه من دمو رو دانلود کردم (PC) .. این دمو مولتیه یا سینگل هم میشه بازی کرد ؟

دوم هم اینکه من بازی رو که میخوام اجرا کنم ارور اورجین میده .. میگه اورجین باید نصب کنی .. اورجین رو دارم دانلود میکنم فقط یکی توضیح بده بعدش چیکار کنم ؟

ممنون اگه یکی کمک کنه !

[TD="class: font-small, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]
25-02-2012[/TD]
[TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]
25-02-2012[/TD]
25-02-2012[/TD]
25-02-2012[/TD]

25-02-2012[/TD]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند