Mass Effect 3 | PC (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

me3.jpg

Developer : Bioware
Publisher : EA Games
Genre : RPG
Release Date : Holiday 2011​

“Two million dead by the first day. Another 7 million by the end of the first week.”

بازگشت فرمانده شپرد به زمین !!!

دیشب در یکی از به یاد ماندنی ترین لحظات VGA 2010 سوکین قسمت از عنوان بی نظیر شرکت فوق العاده ی Bioware یعنی MASS EFFECT 3 معرفی شد.

طبق اطلاعات اندک فعلی بازی در زمین و در لندن جریان خواهد داشت زیرا Reaper ها با پیدا کردن زمین هدفی جز نابودی آن ندارند...

با توجه به سبک بازی و داستان محور بودن سری بازی های Mass Effect، هر گونه صحبت، سوال، جواب و ... در مورد داستان و مراحل بازی، حتما داخل اسپویلر قرار داده شود. با افرادی که این قانون را رعایت نکنند به شدت برخورد خواهد شد.

Last edited by a moderator:
یه قابلیت جدید به بازی اضافه شده که بیشتر بدرد اکشن بازا میخوره به این صورت که ابتدای بازی با انتخاب نوع اکشن دیگه نیاز به انتخاب گزینه برای سوال و جواب وجود نداره و خود بازی این کارو انجام میده در کل سیستم تصمیم گیری رو از بازی حذف میکنه
یعنی واقعا کسی هست از این قابلیت بی خود استفاده کنه؟

البته تو آپشن بازی هم میشه این قابلیت رو فعال یا غیر فعال کرد

من دمو رو روی بخش Action رفتم.دیدم انتخاب دیالوگ نداره خشکم زد.تا اون اپشن رو پیدا کردم و مجددا فعالش کردم.
تا بازی اصلی نمی شه نظر قاطع داد کدوم گزینه بهتره.ولی اگه شوتینگ بازی در حالت RPG هم مثل حالت action باشه, من یکی قطعا رو حالت RPG می رم
بخش مالتی بازی هم واقعا عالی بود.حتما دوستان تست کنندش.کسی هم اگه هاست خوبی هست می تونه بازی بسازه و بقیه رو اینوایت کنه
کسانی که early access دارن و می تونن مالتی بازی کنند add کنند در اریجین تا بازی کنیم.کسانی هم که early Access ندارند باز هم Add کنند:d
MasterPou

No gamepad support for Mass Effect 3 PC, says BioWare | VG247

این EA چه پدرکشتگی داره با این 360 کنترلر. همه بازی های امروزی ساپورت می کنن الا بازی های EA
مثلا میخواد بگه که این بازی مخصوص PC ساخته شده و پورت نیست

من شخصاً نسخه قبلی ها رو با موس کیبورد رفتم. حالا ساپورت کنه یا نه خیلی مهم نیست برام.

عزیزان با همون سیستمی که شماره 2 اجرا شد و بدون مشکل بازی کردم با همون میتونم دوباره این کار را بکنم ؟ سوالام زیادی تکراریه :دی
با تشکر :x

من از هر دو نسخه 60 فریم راحت تو بالاترین تنظیمات و کلی انگولک کردن nvidia control panel گرفتم
پس با هر سیستمی که نسخه ی 2 رو بازی کردید اینم راحت بازی می کنید

حرف شما درست ولی TV اینچ بالا و یه سینمای دالبی که صداش باعث میشه حس کنی تیر از بغله گوشت رد میشه کجا و یه مانیتور اینچ پایین و یه هدست استریو کجا؟ :دی
از طرفی چون شوتر های کنونی نیاز به دقت نشونه گیری زیادی نداره و اگه کنار سر هم شلیک کنی هدشات می کنه همین آنالوگ های نرم و روون امروزی کفایت می کنه و به خوبی جواب میده. در ضمن ویژگی رامبلی که توی کنترلر های هست خودش کلی به تجربه بازی اضافه می کنه و آدم رو بیشتر تو جوه نبرد ها میبره
خیلیا هستن که الان PC رو با TV میرن. جدا هم دیدنی میشه . رزولوشن Full HD و کنتراست بالای LED TV تجربه بازی کردن رو چند برابر لذت بخش تر می کنه
توی TV به دلیل بزرگ بودن پیکسل ها جزییات به شکل واضح تری نمایش داده میشه و این باعث میشه که کوچیک ترین طراحی ها و ریزه کاری های گرافیکی به چشم بیاد و زیبایی های گرافیکی بازی هایی مثل Batman رو بهتر درک کنی و ازش بیشتر لذت ببری
من حتی چندین باره میرم تو فکر خرید یه میز متحرک که سیستم رو روش بزارم و جلوی TV ببرم و FPS و RTS رو با موس و کیبرد روی TV و با صدای دالبی تجربه کنم ولی افسوس که فضای یه میز اضافی رو ندارم :( :دی

آخرین ویرایش:
یه قابلیت جدید به بازی اضافه شده که بیشتر بدرد اکشن بازا میخوره به این صورت که ابتدای بازی با انتخاب نوع اکشن دیگه نیاز به انتخاب گزینه برای سوال و جواب وجود نداره و خود بازی این کارو انجام میده در کل سیستم تصمیم گیری رو از بازی حذف میکنه
یعنی واقعا کسی هست از این قابلیت بی خود استفاده کنه؟

البته تو آپشن بازی هم میشه این قابلیت رو فعال یا غیر فعال کرد

فکر کنم به درد امثال من میخوره که زبانشون اصلا خوب نیست‌ :دی :))

میگم رفقا این دمو مولتی تا کی هست ؟ من الان گذاشتم برای دانلود تا کی محدودیت داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or