Mass Effect 3 | PC (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

me3.jpg

Developer : Bioware
Publisher : EA Games
Genre : RPG
Release Date : Holiday 2011​

“Two million dead by the first day. Another 7 million by the end of the first week.”

بازگشت فرمانده شپرد به زمین !!!

دیشب در یکی از به یاد ماندنی ترین لحظات VGA 2010 سوکین قسمت از عنوان بی نظیر شرکت فوق العاده ی Bioware یعنی MASS EFFECT 3 معرفی شد.

طبق اطلاعات اندک فعلی بازی در زمین و در لندن جریان خواهد داشت زیرا Reaper ها با پیدا کردن زمین هدفی جز نابودی آن ندارند...

با توجه به سبک بازی و داستان محور بودن سری بازی های Mass Effect، هر گونه صحبت، سوال، جواب و ... در مورد داستان و مراحل بازی، حتما داخل اسپویلر قرار داده شود. با افرادی که این قانون را رعایت نکنند به شدت برخورد خواهد شد.

Last edited by a moderator:
آقا یه سوال:
من کل DLC های مس افکت 2 خرید اینترنتی کردم، چون هیچ کدومش رو بازی نکردم. سیو مس افکت 2 رو هم دارم که همه اعضای تیمم زنده هستن. حالا من اگه با همون سیو مس افکت 2 همه DLC ها رو بازی کنم، اتفاقات اون DLC ها هم تو مس افکت 3 تاثیر داره یا نه؟

آقا یه سوال:
من کل DLC های مس افکت 2 خرید اینترنتی کردم، چون هیچ کدومش رو بازی نکردم. سیو مس افکت 2 رو هم دارم که همه اعضای تیمم زنده هستن. حالا من اگه با همون سیو مس افکت 2 همه DLC ها رو بازی کنم، اتفاقات اون DLC ها هم تو مس افکت 3 تاثیر داره یا نه؟
بله اگه سیو‌هایی‌ که کاراکتر‌هایDLC توش هست رو منتقل کنی‌ تو Me 3 اثر میذارن.

اگهDLCs رو نداشته باشین یا Import نکنین فقط یه اشاره کوچکی به کاراکتر‌هایDLC می‌شه تو Me3

من سیو بازی مس افکت 2 رو تا جایی که میرن توی سفینه ی کالکترها و اخرش فکر کنم اخرین عضو گروه اون تک تیراندازرو پیدا میکنند رفتم
بعدش سیوام همه پرید الانم حوصله ندارم از اول برم بازیو کسی از سیو اونجاشو نداره بده بهم ؟
میدونم ربطی به مس افکت 3 نداره ولی کسی اونجا سر نمیزنه دیگه خواهشا کمک کنید

RPG بودن یا نبودنش زیاد مهم نیست چون به غیر از دست و پا گیر شدن استفاده از المان های RPG تو بازی خاصیت دیگه ای نداره .

هر چی از نسخه اول بازی فاصله گرفتیم شاهد کاهش RPG و افزایش اکشن بازی بودیم که امیدواریم تو این شماره هم RPG کم رنگ تر و اکشن بیشتر بشه

RPG بودن یا نبودنش زیاد مهم نیست چون به غیر از دست و پا گیر شدن استفاده از المان های RPG تو بازی خاصیت دیگه ای نداره .

هر چی از نسخه اول بازی فاصله گرفتیم شاهد کاهش RPG و افزایش اکشن بازی بودیم که امیدواریم تو این شماره هم RPG کم رنگ تر و اکشن بیشتر بشه
همه میگن بیشتر شه شما میگین کمتر شه؟:دی
یعنی‌ بازی‌ای که عنوان RPG رو یدک می‌شه باید یه اکشن خالص باشه؟ یه چیزی مثل Cod در فضا؟
biggrin1.gif

به نظر من بکننش مثل Me 1 و همزمان اکشنشو از اون حالت خشک بودن شماره اول در بیارن و روان تر کنن خیلی‌ عالی‌ می‌شه.هر دو طرف رو راضی‌ می‌کنه.
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:
به نظر من تکلیف بازی با خودش معلوم باشه بهتره . نه مثه ME1 که معلوم نبود می خواد چی باشه بازی . نه مثه ME2 که زدن بازی رو اکشن کردن کاملا . باید یه تعادلی بین اکشن و RPG برقرار کنن .

هر چی اکشن تر، بهتر
biggrin1.gif
تقلای بیخود نکن فرهود
biggrin1.gif

:|

آخرین ویرایش:
این ME2 و DAII مثل این که برا بعضی ها خیلی شیرین بوده احساس هم میکنن با تموم کردن این دو تا RPG باز شدن!:d
ME3 از نظر RPG بودن به احتمال خیلی زیاد زیر ME2 قرار میگیره!

من سیو بازی مس افکت 2 رو تا جایی که میرن توی سفینه ی کالکترها و اخرش فکر کنم اخرین عضو گروه اون تک تیراندازرو پیدا میکنند رفتم
بعدش سیوام همه پرید الانم حوصله ندارم از اول برم بازیو کسی از سیو اونجاشو نداره بده بهم ؟
میدونم ربطی به مس افکت 3 نداره ولی کسی اونجا سر نمیزنه دیگه خواهشا کمک کنید
جواب بدین دیگه گیرم خوب

الان 1سال میام تو این تاپیک و چیزی نمیگم این بازی بهترین Arpg بود که تا حالا زدم از شماره 1 که گریمون درومد تا کرک galaxy fix براش اومد تا این 2رو چندین بار بازی کردم با وجود اکشن بالاتر که البته من همیشه ترفدار اکشنم و میتونم به جرات بگم از نظر من خیلی خفن تر از GOW های مایکرو سافت هست و با این که جایی خوندم تو بازی حدود30000 حالت انتخاب های متعدد هست بازهم به نظرم ME1 بهتر بود این ME3 از نظر ااکشن خیلی قویتر شده مخصوصا این حالت سینماتیک برای درگیریهای تن به تن گذاشتند هیجان بازی چند برابر هست کلا زمانی که میری تو دل 1نفر خوب خیلی خفنتره تا سنگر بگیری پشت دیوار مخصوصا اگه حالت سینماتیکم داشته باشه 1ازدلایلی که باعث شد rogue warior که 1بازی درجه 10بود رو تموم کنم همین حالت بود من این بازی رو به عنوان 1اکشن میبینم نه رول که EA خفنتر از MS کار میکنه....
;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or