Mass Effect 3 | PC (پست اول تاپیک حتما خوانده شود)

me3.jpg

Developer : Bioware
Publisher : EA Games
Genre : RPG
Release Date : Holiday 2011​

“Two million dead by the first day. Another 7 million by the end of the first week.”

بازگشت فرمانده شپرد به زمین !!!

دیشب در یکی از به یاد ماندنی ترین لحظات VGA 2010 سوکین قسمت از عنوان بی نظیر شرکت فوق العاده ی Bioware یعنی MASS EFFECT 3 معرفی شد.

طبق اطلاعات اندک فعلی بازی در زمین و در لندن جریان خواهد داشت زیرا Reaper ها با پیدا کردن زمین هدفی جز نابودی آن ندارند...

با توجه به سبک بازی و داستان محور بودن سری بازی های Mass Effect، هر گونه صحبت، سوال، جواب و ... در مورد داستان و مراحل بازی، حتما داخل اسپویلر قرار داده شود. با افرادی که این قانون را رعایت نکنند به شدت برخورد خواهد شد.

Last edited by a moderator:
لطفاً هر پستی که اسپول داشت رو با زدن کلید "آگاه کردن مدیریت از تخلف" گزارش بدید تا در کمترین زمان رسیدگی بشه.

حالا ما نفهمیدیم اسپویلر بزاریم یا نه ؟ :-/

خطر اسپویل شدن داستان شدید , اصلا نزدیک نشین جز کسایی که بازی رو تموم کردن :‌
رفتم سراغ سربروس , میراندا هم مثل اینکه زود تر از من رسیده بود و دنبال خواهرش میگشت آخرش رسیدم بهش دیدم باباش اینو زهرآلود کرده خواهرشو آزاد کردم و میراندا هم باباشو فرستاد به درک . آخرش تو دستام جون داد ! من نخوام این بمیره باید چیکار کنم ؟‌

اسپویلر نزارید، به مکانی رویایی واقع در بنستان هدایت می کنمتون!:d این در صوریته که یکی اسپویلر نزاشت، شما گزارش بدید تا ارشاد کنیم!

رفتم سراغ سربروس , میراندا هم مثل اینکه زود تر از من رسیده بود و دنبال خواهرش میگشت آخرش رسیدم بهش دیدم باباش اینو زهرآلود کرده خواهرشو آزاد کردم و میراندا هم باباشو فرستاد به درک . آخرش تو دستام جون داد ! من نخوام این بمیره باید چیکار کنم ؟‌

جالبه نمیدونم من چه کار کردم ولی ماله من نمرد:d شاید به کارهایی که تو شماره دوم کردیم مربوطه؟

سلام
دوستان من نسخه های قبلی این گیم رو بازی نکردم (وای بر من :دی)
اگر فقط همین سری رو نصب کنم و بازی کنم چیزی می فهمم یا نه حتما باید 2 سری پیشین رو هم نصب کنم؟

ممنون

سلام
دوستان من نسخه های قبلی این گیم رو بازی نکردم (وای بر من :دی)
اگر فقط همین سری رو نصب کنم و بازی کنم چیزی می فهمم یا نه حتما باید 2 سری پیشین رو هم نصب کنم؟

ممنون
همین الان برو بازی کن :دی نمیدونی‌ چی‌ از دست دادی
داستان کلی‌ رو می‌فهمی ولی‌ واسه فهمیدن همهٔ جزئیات باید شماره‌های قبل رو بازی کرده باشی‌

بايد توي ME 2 با هاش romance داشته باشي

بايد توي ME 2 با هاش romance داشته باشي

نه این نیست چون من تو 2 اصلا طرف این دختره نرفتم ولی برای من زنده موند.
من اینو تو یه سایت خارجی پیدا کردم الان یادم اومد منم این کارو کردم تا زنده موند.

After you first get attacked by Kai Leng (Cerberus assassin) you have to warn her about it so she doesn't get injured in battle
دیگه زحمت ترجمشو خودتون بکشید.

آخرین ویرایش:

میگم شما که
میرانداتون مرد این اساسین گروهتون تین چی شد زندست یا اونم مرد کلا کیا را از گروهتون از دست دادید

یعنی
من الان باید برگردم عقب و نجاتش بدم ؟‌ شِت !

---------- نوشته در 01:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:06 AM ارسال شده بود ----------

S@EET جان :
یه چند جا گشتم میگن باید تو ME2 باید باهاش رابطه عشقولانه داشته باشی که دوستمون میگه برای من زنده موند بدون اینکار ! خوب شما چیکار کردین که زنده موند ؟ قبلا تو دفتر SPECTRE باید در مورد Kei Leng اگر اشتباه نگفته باشم اسم رو بهش هشدار بدم که من فکر میکنم دربارش بهش گفتم ولی میدونم به اندرسون گفتم :d ! اونجا هم یه بار دیگه تو Citadel باهاش ملاقات داشتم گفت من درسترسی به اطلاعات Aliance میخوام بازم گفتم باشه . اونجا که رسیدم بهش و پدرش خواهرش رو گروگان گرفته بود من من اون گزینه اضافه سفید رنگ رو انتخاب کردم و خواهرو ول کرد مراندا هم یه شارژ کرد و با بایوتیک پاور از اون بالا پرتش کرد پایین و خودش افتاد و تو دستم جون داد :crying1: . اگر به جای اون گزینه من خودم پدرشو میکشتم مثلا و اون این همه زحمت نمیکشید زنده میموند ؟ :-/

من دقیقا به خاطر تجربه ای که دارم همیشه سیو میکنم اونم در نقاط حساس ! الان به سیو دارم پشت همون در که میرسم به میراندا و خواهرشو و پدرش . هر 3 گزینه رو هم انتخاب کردم ولی میراندا باز هم مرد . دوستانی که میگم میراندا زنده مونده :‌من موقعی که میرسم اونجا میراندا یه کم صورتش زخمی شده و مثل اینکه پدرش میگه سمی هم شده . آخرشم یه بایوتیک شارژ میزنه باباشو از پنجره میندازه بیرون و بعدش میفته رو زمین و میمیره . شما چیکار کردین زنده مونده ؟‌ اصلا موقعی رسیدین وضعیتش چطور بوده ؟‌ یکی بگه دیگه #:-s

من دقیقا به خاطر تجربه ای که دارم همیشه سیو میکنم اونم در نقاط حساس ! الان به سیو دارم پشت همون در که میرسم به میراندا و خواهرشو و پدرش . هر 3 گزینه رو هم انتخاب کردم ولی میراندا باز هم مرد . دوستانی که میگم میراندا زنده مونده :‌من موقعی که میرسم اونجا میراندا یه کم صورتش زخمی شده و مثل اینکه پدرش میگه سمی هم شده . آخرشم یه بایوتیک شارژ میزنه باباشو از پنجره میندازه بیرون و بعدش میفته رو زمین و میمیره . شما چیکار کردین زنده مونده ؟‌ اصلا موقعی رسیدین وضعیتش چطور بوده ؟‌ یکی بگه دیگه #:-s

اینو تو فروم بایوور پیدا کردم امیدوارم به کارت بیاد

The Miranda Lawson ME3 Survival Guide (corrections welcome)
1. She must be loyal. Leng will mortally wound her otherwise, regardless of other actions taken.
2. If you don't take the first meeting, she is killed by Cerberus troopers. I presume this is during the coup.
3. Warn her about Leng and give her the Alliance data. I presume failing to do so gets you the extended death scene.
4. If romanced, do not break up with her.
5. Pass the rep check or take the Renegade interrupt. Failing to do so will get Miranda shot and a short death scene. If you want her dead, take this option. Her death is sad, but the other version is soul-crushing

اینو تو فروم بایوور پیدا کردم امیدوارم به کارت بیاد

The Miranda Lawson ME3 Survival Guide (corrections welcome)
1. She must be loyal. Leng will mortally wound her otherwise, regardless of other actions taken.
2. If you don't take the first meeting, she is killed by Cerberus troopers. I presume this is during the coup.
3. Warn her about Leng and give her the Alliance data. I presume failing to do so gets you the extended death scene.
4. If romanced, do not break up with her.
5. Pass the rep check or take the Renegade interrupt. Failing to do so will get Miranda shot and a short death scene. If you want her dead, take this option. Her death is sad, but the other version is soul-crushing

الان به یه نتیجه رسیدم . Tali Zora بعد از مرگ میراندا تو بار نورماندی نشسته بود رفتم پیشش یه چیزی گفت :‌ فاک دت سربروس چیرلیدر :> !‌ بدون اون ادامه میدم دنیا که به آخر نمیرسه :d فروم بایوور رو هم گشتم مثل اینکه باید از قبل درباره Kei Leng بهش میگفتم تو دومین ملاقاتم و تو سومین ملاقات اجازه دسترسی به اطلاعات Aliance . بعدش اگر تو از Me2 کاراکتر رو وارد کرده باشم و باهاش رابطه داشته باشمو و بهم وفادار (Loyal ) باشه تو 3مین ملاقات که میخواد دسترسی به اطلاعات Aliance داشته باشه میتونم یه بار دیگه ... :d

یه عکس توووپ از میراندا پیدا کردم , ادالت , اگر جنبه داری باز کن : :d
:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or