شایعه Mass Effect 3 و پشتیبانی از Kinect ... ؟!

FrankinG

... Cortana
کاربر فعال
به نام خدا

kinect5.jpg

بنظر میرسه مقصد بعدی Kinect شرکت Bioware و هدفش همکاری با عنوان Mass Effect 3 خواهد بود !

یکی از افراد سایت Neogaf تونسته Boxshot ـی از بازی بدست بیاره که ظاهرا روی EA Store قرار گرفته بوده و به سرعت هم پـاک شده !

20110602me3kinect.jpg

همونطور که میبینید عنوان " Better With Kinect " در بالای عکس به چشم میاد . ممکنه فقط یه کار فتوشاپی باشه اما سایت RPGSite بر این باوره که BoxShot انتشار یافته واقعیه و تا قبل از اون هم مشابه دیگه ای نداشته .

به هر حال مدرکی دال بر واقعی بودن BoxShot یا حتی چیزی که ثابت کنه بــنر کینکت روی عکس بعد انتشارش اضافه نشده نیست ... خب بنظر میرسه موضوع به همین سادگی ها هم حل نمیشه اما انتظار میره در E3 پیش رو پاسخ درستی به وجود یا عدم وجود پشتیبانی Mass Effect 3 از Kinect بده !

و این در حای که Bioware به شدت مشغول کار روی دمویی از سومین فرنچایز Mass Effect بوده به طوری که Casey Hudson طراح ارشد بازی گفته این دمو یکی از سخت ترین دموهایی بوده که تا حالا روش کار کرده .

تـــا E3 ...

LOL!!!
باز شايعه هاي قبلي قابل درك تر بودن.اين ديگه واقعا تركونده!!!!
این شایعه ها روی هم باعث میشه بیشتر شک کنیم که قراره بازیهای ترکیبی با کینکت بیاد ! یعنی بازی با خود کنترلر هست ولی یه جاهایی میشه از کینکت هم استفاده کرد. یه دفعه توی E3 برای Halo , GeoW هم اعلام میکنن !

نمیدونم فکر کنم ایده خوبی باشه چون بازی از سرعت بالایی هم برخوردار نیست که مشکلی ایجاد کنه چقدر تازگی ها شایعه ها در مورد عرضه بازی ها مختلف برای کینکت افزایش یافته :d

نمیدونم فکر کنم ایده خوبی باشه چون بازی از سرعت بالایی هم برخوردار نیست که مشکلی ایجاد کنه چقدر تازگی ها شایعه ها در مورد عرضه بازی ها مختلف برای کینکت افزایش یافته :d
سرعت اکشن ME کمه ؟ عجب !
فک کنم کلمه ی اکشن سریع ME رو نشنیده باشید کلا .

به نظر من اگه فقط در حد Magic هاش و Ability هاش باشه بد نیست . اما همونم باز براش باید سیستم مجیک بازی رو ساده تر کنن . که استقبال نمی شه ازش .

یا خدا !
بازیه RPG و کینکت ؟! بازیش اگه حداقل 15 ساعت باشه بازم دهن ادم سرویس میشه !
من که اصلا دوست ندارم از کینکت پشتیبانی کنه .

سرعت اکشن ME کمه ؟ عجب !
فک کنم کلمه ی اکشن سریع ME رو نشنیده باشید کلا .

به نظر من اگه فقط در حد Magic هاش و Ability هاش باشه بد نیست . اما همونم باز براش باید سیستم مجیک بازی رو ساده تر کنن . که استقبال نمی شه ازش .
شما منظور من نفهمیدی میگم انقدر سرعتش بالا نیست که مشکلی ایجاد کنه مگه هیلو هست که مدام در حال حرکت باشی

بابا قضیه رو پیچیده نکنید

مثل اون جریان Fable 3 بود که مثلا قرار بود یه دختری رو که دزدی کرده بود بیارن پیش پادشاه بعد تو اگه به کینکت بیلاخ نشون میدادی آزادش میکردن اگه برعکس بیلاخ نشون میدادی میکشتنش!

اینم قضیه همونه مثلا انگشت وسط رو میبری بالا یه سیاره رو به .... میدی

• Like
Reactions: TCSCELL
اگه Kinect یه چیزی در کنار دسته باشه و تو بعضی جاها کاربرد داشته باشه خیلی خوبه .

کای به Fake بودنش ندارم ولی عجب BoxShot باحالیه ! مجذوب شدم !:d

من با دوستن موافقم بازيهاي تركيبي خيلي خوب ميتونن خودشون رو نشون بدن .!
از كنفرانس مايكروسافت هميشه خوشم ميومده هيچ وقت به طور كلي لو نميرفته و پر سوپرايز بده.فكر كنم تو كنفرانس مايكروسافت بايد شاهد بازيهاي هاردكور و بزرگ زيادي براي كينكت باشيم.
حالا فرض ميكنيم اين خبر واقعيت داشته باشه كدوم قسمت مس افكت رو ميشه با كينكت بازي كرد؟!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or