شایعه Mass Effect 3 و پشتیبانی از Kinect ... ؟!

FrankinG

... Cortana
کاربر فعال
به نام خدا

kinect5.jpg

بنظر میرسه مقصد بعدی Kinect شرکت Bioware و هدفش همکاری با عنوان Mass Effect 3 خواهد بود !

یکی از افراد سایت Neogaf تونسته Boxshot ـی از بازی بدست بیاره که ظاهرا روی EA Store قرار گرفته بوده و به سرعت هم پـاک شده !

20110602me3kinect.jpg

همونطور که میبینید عنوان " Better With Kinect " در بالای عکس به چشم میاد . ممکنه فقط یه کار فتوشاپی باشه اما سایت RPGSite بر این باوره که BoxShot انتشار یافته واقعیه و تا قبل از اون هم مشابه دیگه ای نداشته .

به هر حال مدرکی دال بر واقعی بودن BoxShot یا حتی چیزی که ثابت کنه بــنر کینکت روی عکس بعد انتشارش اضافه نشده نیست ... خب بنظر میرسه موضوع به همین سادگی ها هم حل نمیشه اما انتظار میره در E3 پیش رو پاسخ درستی به وجود یا عدم وجود پشتیبانی Mass Effect 3 از Kinect بده !

و این در حای که Bioware به شدت مشغول کار روی دمویی از سومین فرنچایز Mass Effect بوده به طوری که Casey Hudson طراح ارشد بازی گفته این دمو یکی از سخت ترین دموهایی بوده که تا حالا روش کار کرده .

تـــا E3 ...

نگاه کنید به جعبه ی بازی ! چی جوری رو جعبه نوشته که از کینکت پشتیابنی میکنه!
یعنی به صورت افقی یه کادر زده بالای جعبه!
اما بازی های دیگه به صورت یه مربع کادر زده روی جعبه !
این نمیتونه دلیل بر شایعه باشه!

نگاه کنید به جعبه ی بازی ! چی جوری رو جعبه نوشته که از کینکت پشتیابنی میکنه!
یعنی به صورت افقی یه کادر زده بالای جعبه!
اما بازی های دیگه به صورت یه مربع کادر زده روی جعبه !
این نمیتونه دلیل بر شایعه باشه!
نه عزیز.بازی هایی که Better with kinect هستند همینجوری اند!

سلام

درسته خبر خوشحال کننده ای است و حتی من منتظرم بیاد ولی نمیدونم چرا زیاد حال نیم کنم

منظورم رو اگر بخوام درست بیان کنم با یک سوال راحت تر است

ایا کنسول wiiبه خاطر بازی های هار کورش وگرافیکش معروف است؟

فکر کنم منظورم رو کاملا فهمیدید حالا چه وجب شده بازی های هارد کور بدند

ایا به نظر شما (اصلا من هیچی نمیدونم) بهتر نیست بازی های خلاقانه ای برای کیکنکت بزنن
اصلا تصور کرده اید ruse رو با کینکت بازی کرد به جای اون صفحه ی لمسی بزرگش

اگه Kinect یه چیزی در کنار دسته باشه و تو بعضی جاها کاربرد داشته باشه خیلی خوبه .

کای به Fake بودنش ندارم ولی عجب BoxShot باحالیه ! مجذوب شدم !:d
منم خیلی جوگیر شدم BoxShotـشو دیدم!:d لامصب چه ابهتی داره شپرد!:d
...........
به نظر من که چیز خوبی باید از اب در بیاد!

ظاهرا مثل این که همچین چیزی قطعا توی سایت EA بوده (همه جا نوشتند این رو)، ولی ممکنه حالا یک اشتباه بوده باشه. سریع هم پاک شده.

به هر حال از هر چیزی که مرتبط با کینکت باشه استقبال می کنیم! :mrgreen:

دوستانی هم که میگن دوست ندارند با کینکت باشه لطفا دقت کنند که Better with Kinect معنی اش اینه که هم با دسته بازی میشه و هم با کینکت. پس بنابراین کسی چیزی از دست نمیده که بخواد مخالفت کنه. :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or