Mass Effect 3 روشنتر و Fun تر از Mass Effect 2

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت

Mass-Effect-2.jpg

Hi Guys :biggrin1:

امروز Casey Hudson از Bioware اعلام کرد : سومین شماره از فرانچایز Bioware یعنی Mass Effect 3 از عنوان قبلی یعنی Mass Effect 2 کمی روشنتر و Fun تر خواهد بود !

او در گفت و گویی با OXM UK این مطلب را اظهار داشت .

" خب ، ما در حال حاضر زیاد در مورد Mass Effect 3 صحبت نمیکنیم ، اما باید بگم داستان شماره ی دوم این تریلوژی کمی تاریک بود ! ما در شماره ی سوم سعی میکنیم کمی حالت Fun و روشنتر به ان اضافه کنیم . این چیزی بود که ما سعی داشتیم در ME 2 ان را به خوبی کارهای Mature انجام دهیم ( Mature Stuff ) ، ما سعی خود را کردیم تا حس شوخ طبعی را نیز به خوبی وارد بازی کنیم و میتوانم بگویم از این کاری کردیم راضی هستیم و اگر این کار را نمیکردیم یک تجربه ی خسته کننده میشد "

" من فکر میکنم ما میتوانیم بازی را با وجود کرکترهایی مثل Joker و EDI باحال تر از پیش کنیم ! ME3 قرار است یک خاتمه ی حماسی باشد ، پس ، شما مقدار زیادی تاریکی میبینید اما با مقدار بیشتری شوخ طبعی !

• Like
Reactions: Frobary
امیدوارم این بلای ساده سازی افراطی بیشتر از این گریبان ME رو نگیره!
البته اگه این دامنه ی FUN مذکور در همون ححد ذکر شده باشه مشکلی نیست فقط گیم پلی ساده تر از این نشه!
گر چه داستان هرچی تلخ تر وتاریک تر بهتر!!!

امیدوارم این یکی هم امتیازاش بترکونه .:love:
این که میگن fun باشه اصلا خوب نیست به نظر من هرچه تاریکتر و بیرحم تر بهتر.

فکر کنم منظور این شازده خانم این بوده که میخوان با کرکتر های Fun ی که دارن میزان Humor رو بیشتر کنند !
وگرنه اصولا نباید فک کنیم ME3 یه Fun Story داره یا Happy Ending خواهد بود !

Thats my game, bros!
هیچ کدومتون حق ندارین هیچ نظری بدین :دی ! همونجوری که به غیر از نیما، من کسیو ندیدم مثل خودم تو نخ عرضه 2 بوده باشه :دی (البته در مورد سهیل یکم باید فکر کنم :-")
ولی در کل اگه بتونن به بازی طنز سیاه اضافه کنن خیلی خوب میشه
در مورد Multiplayer هم چند وقت پیش یسری شایعات بود ولی من دنبالشو نگرفتم ببینم موضوع چیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or