Mass Effect 3 روشنتر و Fun تر از Mass Effect 2

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت

Mass-Effect-2.jpg

Hi Guys :biggrin1:

امروز Casey Hudson از Bioware اعلام کرد : سومین شماره از فرانچایز Bioware یعنی Mass Effect 3 از عنوان قبلی یعنی Mass Effect 2 کمی روشنتر و Fun تر خواهد بود !

او در گفت و گویی با OXM UK این مطلب را اظهار داشت .

" خب ، ما در حال حاضر زیاد در مورد Mass Effect 3 صحبت نمیکنیم ، اما باید بگم داستان شماره ی دوم این تریلوژی کمی تاریک بود ! ما در شماره ی سوم سعی میکنیم کمی حالت Fun و روشنتر به ان اضافه کنیم . این چیزی بود که ما سعی داشتیم در ME 2 ان را به خوبی کارهای Mature انجام دهیم ( Mature Stuff ) ، ما سعی خود را کردیم تا حس شوخ طبعی را نیز به خوبی وارد بازی کنیم و میتوانم بگویم از این کاری کردیم راضی هستیم و اگر این کار را نمیکردیم یک تجربه ی خسته کننده میشد "

" من فکر میکنم ما میتوانیم بازی را با وجود کرکترهایی مثل Joker و EDI باحال تر از پیش کنیم ! ME3 قرار است یک خاتمه ی حماسی باشد ، پس ، شما مقدار زیادی تاریکی میبینید اما با مقدار بیشتری شوخ طبعی !

• Like
Reactions: Frobary
Sounds Like Multiplayer :دی.
چند وقت پیش بایوویر رسما یه آگهی برای استخدام برنامه نویس Multiplayer برای ME داده بود که به اسمبلی SPU هم مسلط باشه.دو تا نکته مشخص میشه. ME3 مولتی پلیر خواهد داشت و مولتی پلتفرم خواهد بود:biggrin1: البته مورد دوم خیلی واضح نیست. شاید برای پروژه های بعدی میخوان

مس افکت 1 و 2 اوج یک بازی هنری بودن. BioWare به نظر من متبحرترین شرکت نقش آفرینی ساز هست.
مس افکت 3 هم می تونه از شماره 2 پیشی بگیره و اگر شماره 3 کیفیت بالایی داشته باشه بدون شک سری Mass Effect می تونه جز سه بازی برتر تاریخ باشه.
از BioWare همه چیز خوب برمیاد.

Thats my game, bros!
هیچ کدومتون حق ندارین هیچ نظری بدین :دی ! همونجوری که به غیر از نیما، من کسیو ندیدم مثل خودم تو نخ عرضه 2 بوده باشه :دی (البته در مورد سهیل یکم باید فکر کنم :-")
ولی در کل اگه بتونن به بازی طنز سیاه اضافه کنن خیلی خوب میشه
در مورد Multiplayer هم چند وقت پیش یسری شایعات بود ولی من دنبالشو نگرفتم ببینم موضوع چیه!

جمع کن کاسه کوزتو !:biggrin1:

لازم به فکر کردن نیست !:biggrin1: شک نکن !:biggrin1:

=========================

حالا تو E3 امسال معرفی میشه ؟

من که نفهمیدم فان تر یعنی چی ؟ یعنی میخوان دلقک بازی رو چاشنی بازی کنن و داستان قشنگ بازی به **** بدن ؟؟؟؟

البته مس افکت فقط داستانش قشنگ بود ( عالی بود ) ... اما بدون رودربایستی باید بگم آبروی هرچی بازی نقش آفرینی هستش رو برده ( مخصوصا ME 2 ) ....

آقایون ناراحت نشینا .... من خودم عاشق بازیم اما نه به عنوان یه Role Playing ( که ژانری هست که بازی باهاش معرفی شد )
Vlaue Exploration بازی تقزیبا صفر هستش .... Leveling بازی ( مخصوصا توی شماره ی 2 ) افتضاحه ....

خدا کنه انقدر که به فکر داستان بازی هستن ...یکم هم به فکر این مشکلات باشن .... اگه همینطوری پیش بره بازی Shooter محض میشه ( که تقریبا شده ....)

بهتره بازی اصل و ذاتش مثل نسخه های قبلی باقی بمونه که حتما میمونه.
mass effect 3 مطمئنا بهترین بازی bioware میشه.
bioware خودش میدونه چبکار باید بکنه.

من که نفهمیدم فان تر یعنی چی ؟ یعنی میخوان دلقک بازی رو چاشنی بازی کنن و داستان قشنگ بازی به **** بدن ؟؟؟؟

البته مس افکت فقط داستانش قشنگ بود ( عالی بود ) ... اما بدون رودربایستی باید بگم آبروی هرچی بازی نقش آفرینی هستش رو برده ( مخصوصا ME 2 ) ....

آقایون ناراحت نشینا .... من خودم عاشق بازیم اما نه به عنوان یه Role Playing ( که ژانری هست که بازی باهاش معرفی شد )
Vlaue Exploration بازی تقزیبا صفر هستش .... Leveling بازی ( مخصوصا توی شماره ی 2 ) افتضاحه ....

خدا کنه انقدر که به فکر داستان بازی هستن ...یکم هم به فکر این مشکلات باشن .... اگه همینطوری پیش بره بازی Shooter محض میشه ( که تقریبا شده ....)
واسه امثال شما ها میان بازی رو اکشن تر و شوتینگ تر میکنن ! همم اینکه بازی بفروش تر بشه:biggrin1:... سیستم level up بازی تو شماره اول یکی از پیشرفته ترین و حرفه ای ترین های تاریخ بازی ها RPG هستش . واسه مایی که تو این بازی حق آب و گل داریم شماره دوم هم بی نهایت لذت بخش بود و بعنوان یه GAME از نسخه قبلیش بهتر...

سیستم level up بازی تو شماره اول یکی از پیشرفته ترین و حرفه ای ترین های تاریخ بازی ها RPG هستش
اتفاقا به نظر من سیستم Level Up تو ME1 یکی از ساده ترین سیستمم های LU تو بازیهای نقش آفرینی بود. پس اگه سیستم LU بازی The Witcher رو ببینی چی می گی؟

اتفاقا به نظر من سیستم Level Up تو ME1 یکی از ساده ترین سیستمم های LU تو بازیهای نقش آفرینی بود. پس اگه سیستم LU بازی The Witcher رو ببینی چی می گی؟
آقا وحید witcher شلوغش کرده بود.من عرض کردم "حرفه ای "و"پیشرفته"...این به اون معنی نیست که هر بازی ای آیتم های بیشتری داشته باشه پس حرفه ای تره , درسته ؟

آقا وحید witcher شلوغش کرده بود.من عرض کردم "حرفه ای "و"پیشرفته"...این به اون معنی نیست که هر بازی ای آیتم های بیشتری داشته باشه پس حرفه ای تره , درسته ؟
شما هم تا حدودی درست میگین.
ولی این رو هم مد نظر داشته باشین بازی مثل The Withcer یه نقش آفرینیه خالص بود در صورتی که ME عنوانی بود که بیشتر تمایل داشت به سبک شوتر.
من خودم از کشته و مرده های ME هستم ولی باید قبول کرد ME به دلیل تمایل زیادش به شوتر بودن کمی از RPG زیاد فاصله گرفت (تو نسخه دوم هویت نقش آفرینی بودن بازی به کلی رفت زیر سوال) که امیدوارم تو نسخه سوم بعضی از ویژگیهای بازی های نقش آفرینی مثل Inventory به بازی اضافه بشه.
در رابطه مثال The Witcher درسته که LU بازی شلوغ بود (بهتره بگی متنوع)، ولی یکی از خصوصیات بازیهای نقش آفرینی در واقع تنوع زیادشون تو Skill ها و غیره هست، در صورتی که در ME حداگثر 10 تا نیرو واسه انتخاب وجود داشت که حقیقتا کم بود.

یکی از دلایلی که باعث میشد mass effect از یه حدی بیشتر نتونه رو عناصر RPGش مانور بده همین شوتر بودنشه...به عقیده ی من اگه بازی RPG شمشیری(بطور کلی سلاح سرد)باشه,میتونه بی نهایت متنوعتر از یه عنوان RPG شوتر باشه...میدونی,یه سری پارامتر دست به دست هم میدن تا ما از یه عنوان RPG به نیکی یاد کنیم یا بالعکس(مشخصا" مراد بنده رو قسمت level upهستش)...به شخصه اعتقاد دارم عنوان Mass Effect 1 در زمینه ی Level Up نمیتونست از ین بهتر عمل کنه.حساب شماره2که بلکل جداست.یه عنوان اکشن که رگه هایی از سبک نقش آفرینی رو به همراه داره...

یکی از دلایلی که باعث میشد mass effect از یه حدی بیشتر نتونه رو عناصر RPGش مانور بده همین شوتر بودنشه...به عقیده ی من اگه بازی RPG شمشیری(بطور کلی سلاح سرد)باشه,میتونه بی نهایت متنوعتر از یه عنوان RPG شوتر باشه...میدونی,یه سری پارامتر دست به دست هم میدن تا ما از یه عنوان RPG به نیکی یاد کنیم یا بالعکس(مشخصا" مراد بنده رو قسمت level upهستش)...به شخصه اعتقاد دارم عنوان Mass Effect 1 در زمینه ی Level Up نمیتونست از ین بهتر عمل کنه.حساب شماره2که بلکل جداست.یه عنوان اکشن که رگه هایی از سبک نقش آفرینی رو به همراه داره...
شما fallout 1,2 رو بازی کردی .... ؟
مس افکت 2 به نظر قربانی گیمر های Casual شد .... ( حیف داستان به این خوبی نبود ؟ )
لولینگ شمالره ی اول قابل تحمل بود ولی مطمئنا یکی از پیشرفته ترین لولینگ ها نبود ...
سیستم XP بازی :
در شماره ی 1 عین شکلات بهتون XP تعلق میگیره ....
در شماره 2 که دیگه قضیه اصلا نقش آفرینی نیست ... بعد از هر مرحله یک مقدار مشخصی XP دریافت میشه که چرت ترین سیستم XP در کل تاریخ RPG هستش ...

آخرین ویرایش:
شما fallout 1,2 رو بازی کردی .... ؟
مس افکت 2 به نظر قربانی گیمر های Casual شد .... ( حیف داستان به این خوبی نبود ؟ )
لولینگ شمالره ی اول قابل تحمل بود ولی مطمئنا یکی از پیشرفته ترین لولینگ ها نبود ...
سیستم XP بازی :
در شماره ی 1 عین شکلات بهتون XP تعلق میگیره ....
در شماره 2 که دیگه قضیه اصلا نقش آفرینی نیست ... بعد از هر مرحله یک مقدار مشخصی XP دریافت میشه که چرت ترین سیستم XP در کل تاریخ RPG هستش ...
نه اون 2تا رو چون ایزومتریک بودن بدم اومد ازشون...کلاس بندی مس افکت اوت بود ؟!:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or