Mass Effect 3 از گیم پد پشتیبانی نمی کند

.:Zangetsu:.

کاربر سایت
هَمی سلام ...

طبق گفته ی BioWare، نسخه ی PC بازیِ Mass Effect 3 از گیم پد پشتیبانی نمیکند .

me31.jpg

Chris Priestly [مدیر ارتباطی]، خبری که در فروم کمپانی بازی، مبنی بر پشتیبانی نشدن از گیم پدها از جمله plugged-in Xbox 360، برای نسخه ی PC این بازی را تائید کرد. در ادامه ی خبر به این مسئله اشاره شده که فقط از keyboard | mouse | gringo میتوان استفاده کرد .

در ادامه گفت: "ممکنه کار کنن .. ممکنه کار نکنن! اما هیچ پشتیبانیی در بازی براشون در نظر نگرفته شده"

....

البته این موضوع اونقدرها هم چیز جدید و عجیبی نیست .... همین اتفاق برای بازی های :
Mass Effect 1,2
Dragon Age: Origins
DAII
Star Wars: The Old Republic.
افتاد .

Mass Effect 3 برای PS3 | Xbox360 | PC در امریکا، ششم مارچ و در انگلستان، نهم منتشر میشود

منبع

خوب نکنه! کی میاد نسخه PC بازی رو بخره با گیم پد بازی کنه؟!
54.gif

البته خوب تا حدی علامت کم اهمیت دادن به نسخه PC هستش، ولی برای بنده شخصا مهم نمی باشد این مساله!
gamer1.gif

خب الان بهترین موقعیت برای تبلیـغ نرم افزار محبوبمه :d
--------------------------------------------------------------------

آیا میخواهید تمام بازیهای منتشر شده و نشده بر روی PC های خود را با تمامی گیم پد های موجود در جهان بازی کنید ؟

آیا میخواهید در هنگام بازی با PC , بر روی مبل راحتی خود لم داده و بازی کنید ؟

آیا میخواهید بازیهای مختلف را بصورت دو نفره با دوستانتان بر روی PC بازی کنید ؟

آیا میخواهید از گیم پد خود بعنوان یک کنترل از راه دور در هنگام تماشای فیـلم بهره ببرید ؟

پس فرصت را از دست نداده و Xpadder را تهیه کنید...

Xpadder همیشه و همه جا با شما :d
کیفیت ساپورت رسمی کجا استفاده از ایکس پدر کجا :دی
به غیر از اینکه رامبل کنترلر رو نداره اصلا اون دقت و کیفیت رو هم توی کنترل نداره حالا هر چقدر هم روی اون پروفایل کار بشه و تنظیم بشه

به غیر از اینکه رامبل کنترلر رو نداره اصلا اون دقت و کیفیت رو هم توی کنترل نداره حالا هر چقدر هم روی اون پروفایل کار بشه و تنظیم بشه

ایجاها هست که یه چیزی مثل دسته ای که توی امضای من هست مشکل رو حل می کنه:d

از اون جایی که داخل بازی حرف زیاد می زنن اکشن بازی هم خیلی سریع و دقیق نیست گذاشتن اپشن برای کنترلر کاملا نیاز می شه

چی میگی باو - خریدار نیستی حالا چرا میزنی تو سر مال ؟ :d

خیلی هم خوب از rumble پشتیبانی میکنه - برو به منبع زیر :

Xpadder - Wikipedia, the free encyclopedia
Xpadder can assign a button to make the
controller rumble/vibrate

دقت و کیفیتش هم خیلی عالیه - اگه فکر میکنی عالی نیست حتما بلد نیستی تنظیم کنی :d

مثلا این لینک, پروفایل مخصوص mass effect 2 هستش

http://s000.tinyupload.com/?file_id=28856110516654073548

بازی که توش اسلحه گرم داشته باشه،از تفنگ آب پاش بگیر تا راکت لانچر،بازی کردنش با گیم پد حَرامَه کلا:d حالا چه میخواد اول شخص باشه چه سوم شخص چه دوم شخص جمع:d

چی میگی باو - خریدار نیستی حالا چرا میزنی تو سر مال ؟ :d

خیلی هم خوب از rumble پشتیبانی میکنه - برو به منبع زیر :

Xpadder - Wikipedia, the free encyclopedia
Xpadder can assign a button to make the
controller rumble/vibrate

دقت و کیفیتش هم خیلی عالیه - اگه فکر میکنی عالی نیست حتما بلد نیستی تنظیم کنی :d

مثلا این لینک, پروفایل مخصوص mass effect 2 هستش

http://s000.tinyupload.com/?file_id=28856110516654073548
رامبلش فکر کردی چه شکلیه؟:دی توی بازی اصلی مثلا زمین می لرزه یا کنارت نارنجک منفجر میشه دسته می لرزه و این مثلا تنظیم کرده که تا دکمه فلانی رو فشار دادی دسته بلرزه بعد مثلا توی منو ها هستی و وقتی میخوای با تریگر بری تب بعدی می بینی دسته می لرزه!:دی . تو خود شلیک هم طوری می لرزه که تا آخر بازی عذابت میده و آخر مجبور میشی بدون رامبل بری . من همه اینا رو چند دور رفتم!:دی

رامبلش فکر کردی چه شکلیه؟:دی توی بازی اصلی مثلا زمین می لرزه یا کنارت نارنجک منفجر میشه دسته می لرزه و این مثلا تنظیم کرده که تا دکمه فلانی رو فشار دادی دسته بلرزه بعد مثلا توی منو ها هستی و وقتی میخوای با تریگر بری تب بعدی می بینی دسته می لرزه!:دی . تو خود شلیک هم طوری می لرزه که تا آخر بازی عذابت میده و آخر مجبور میشی بدون رامبل بری . من همه اینا رو چند دور رفتم!:دی

بابا رامبل میخوای چکار ؟ ;d اصولا چیز خوبی نیست. من خودم همیشه بدون لرزه بازی میکنم. حتی دکترها هم گفتن که رامبل گیم پد ها, باعث میشه که سندرم لرزشی دست بگیری و دچار بیماریهای لاعلاجی بشی :d
باور نداری ؟ برو به منابع زیر:

Game Controllers May Pose Health Hazard | PCWorld

Vibrating Game Controls May Cause Injury - ABC News

بازی که توش اسلحه گرم داشته باشه،از تفنگ آب پاش بگیر تا راکت لانچر،بازی کردنش با گیم پد حَرامَه کلا:d حالا چه میخواد اول شخص باشه چه سوم شخص چه دوم شخص جمع:d[2]
خدایی دلتون میاد RPG رو با گیم پد بازی کنید؟/:)Keyboard=Game=Love:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or