Mass Effect 3 از گیم پد پشتیبانی نمی کند

.:Zangetsu:.

کاربر سایت
هَمی سلام ...

طبق گفته ی BioWare، نسخه ی PC بازیِ Mass Effect 3 از گیم پد پشتیبانی نمیکند .

me31.jpg

Chris Priestly [مدیر ارتباطی]، خبری که در فروم کمپانی بازی، مبنی بر پشتیبانی نشدن از گیم پدها از جمله plugged-in Xbox 360، برای نسخه ی PC این بازی را تائید کرد. در ادامه ی خبر به این مسئله اشاره شده که فقط از keyboard | mouse | gringo میتوان استفاده کرد .

در ادامه گفت: "ممکنه کار کنن .. ممکنه کار نکنن! اما هیچ پشتیبانیی در بازی براشون در نظر نگرفته شده"

....

البته این موضوع اونقدرها هم چیز جدید و عجیبی نیست .... همین اتفاق برای بازی های :
Mass Effect 1,2
Dragon Age: Origins
DAII
Star Wars: The Old Republic.
افتاد .

Mass Effect 3 برای PS3 | Xbox360 | PC در امریکا، ششم مارچ و در انگلستان، نهم منتشر میشود

منبع

خوب دستور دادنها تو pc با کنسول فرق میکنه تو کنسول یه دکمه میگیری لیست دستورات میاد بالا و بازی متوقف میشه ولی تو کامپیوتر با شماره ها هست که هر شماره یه دستور رو اجرا میکنه بدون توقف بازی که اینجوری اصلا نمیشه با دسته بازی کرد کلا باید منوهای بازی رو عوض کنن.بنده خداها حق داره بیکار که نیستن به خاطر یه دسته منوها رو عوض کنن.

اگه سیستم کنترل بازی مثه نسخه ی دوم برای M&K عالی طراحی شده باشه ، 99% ـه افراد بازی با ماوس و کیبورد رو ترجیح میدن
ولی به هرحال باید حق انتخاب رو به گیمر میدادن !

جالبه میگن شماره اول ساپورت نمی کرد با اینکه شماره اول گیم 4 ویندوز بوده و تمامی بازی هایی که از این سیستم پشتیبانی می کنن کنترلر ساپورت هستن و امکان نداره ساپورت نکنه

جالبه میگن شماره اول ساپورت نمی کرد با اینکه شماره اول گیم 4 ویندوز بوده و تمامی بازی هایی که از این سیستم پشتیبانی می کنن کنترلر ساپورت هستن و امکان نداره ساپورت نکنه

نه محمد جان ، شماره ی اول هم گیم پد رو ساپورت نمیکرد.
کلا این که یه بازی نشان Game For Windows داشته باشه الزاما به معنی پشتیبانی از گیم پد 360 نیست (خیلی ها فکر میکنن این طور هست در حالی که اینطور نیست)
نمونه هاش هم هست ، مثه Bioshock 2 و یا همین نسخه ی اول ME

PC گیمرو چش به گیم پید ؟! ;;)

خب من به شخصه ترجیح میدم بازی های سوم شخص مثل ME یا Batman یا AC که مکانیزم گیم پلیش عملا برای کنسول ها هست رو حتی اگر روی کامپیوتر میرم با دسته برم.
چون اصلا وقتی با کیبورد بازی میکنم گاهی گیج میشم اینقدر بی سر و ته هست به نظرم :دی.

خب من به شخصه ترجیح میدم بازی های سوم شخص مثل ME یا Batman یا AC که مکانیزم گیم پلیش عملا برای کنسول ها هست رو حتی اگر روی کامپیوتر میرم با دسته برم.
چون اصلا وقتی با کیبورد بازی میکنم گاهی گیج میشم اینقدر بی سر و ته هست به نظرم :دی.

خب تو بی استعدادی :دی و گرنه هیچ PC Gamer ـی دلش نمیاد عناوین سوم شخص رو حتی با دسته بره :دی فقط برای فوتبال و بعضی عناوین دیگه دسته مورد استفاده قرار می گیره :دی شما هم مجبور نیستی رو PC بازی کنی :دی

فقط برای فوتبال و بعضی عناوین دیگه دسته مورد استفاده قرار می گیره :biggrin1:
البته هیچ PC Gamer عاقلی هم عناوینی مثل DMC و Darksiders رو با ماوس و کیبورد بازی نمیکنه ، مگر آنجایی که گیمپد نداشته باشه :دی !
به علاوه Darksiders با کیبرد راحت بود اتفاقا !
تو با کیبورد بازی کن ! :دی اما عمرا 4 تا چند ضرب بتونی بزنی ... !

آخرین ویرایش:
البته هیچ PC Gamer عاقلی هم عناوینی مثل DMC و Darksiders رو با ماوس و کیبورد بازی نمیکنه ، مگر آنجایی که گیمپد نداشته باشه :دی !

عناوین دیگش رو ذکر کردم تو جملم :دی یعنی برخی عناوین . به علاوه Darksiders با کیبرد راحت بود اتفاقا !
تو با کیبورد بازی کن !
biggrin1.gif
اما عمرا 4 تا چند ضرب بتونی بزنی ... !

از کجا می دونی نمی تونم ؟ :دی ترکیب موس و کیبرد خیلی راحته اتفاقا برای اینجور مواقع :دی

آخرین ویرایش:
اینکه با موس بری یا کی برد بری مهم نیست چون هر کسی سلیقه خاص خودش رو داره
یه صحبتی هم توی تاپیک بازی شد که من حرفم رو اینجا دوباره نقل قول می کنم.
ولی TV اینچ بالا و یه سینمای دالبی که صداش باعث میشه حس کنی تیر از بغله گوشت رد میشه کجا و یه مانیتور اینچ پایین و یه هدست استریو کجا؟
از طرفی چون شوتر های کنونی نیاز به دقت نشونه گیری زیادی نداره و اگه کنار سر هم شلیک کنی هدشات می کنه همین آنالوگ های نرم و روون امروزی کفایت می کنه و به خوبی جواب میده. در ضمن ویژگی رامبلی که توی کنترلر های هست خودش کلی به تجربه بازی اضافه می کنه و آدم رو بیشتر تو جوه نبرد ها میبره
خیلیا هستن که الان PC رو با TV میرن. جدا هم دیدنی میشه . رزولوشن Full HD و کنتراست بالای LED TV تجربه بازی کردن رو چند برابر لذت بخش تر می کنه ( بحث مانیتور های 2600 پیکسلی جداست و چون گیر ماها نمیاد و هنوز رایج نشده و قیمتاش فوق العاده بالاست روش بحث نمی کنیم چرا که کیفیت اونا به دلیل رزولوشن بالاشون واقعا عالیه ولی الان صحبت روی نمایشگر های 1080 هست)
توی TV به دلیل بزرگ بودن پیکسل ها جزییات به شکل واضح تری نمایش داده میشه و این باعث میشه که کوچیک ترین طراحی ها و ریزه کاری های گرافیکی به چشم بیاد و زیبایی های گرافیکی بازی هایی مثل Batman رو بهتر درک کنی و ازش بیشتر لذت ببری
من حتی چندین باره میرم تو فکر خرید یه میز متحرک که سیستم رو روش بزارم و جلوی TV ببرم و FPS و RTS رو با موس و کیبرد روی TV و با صدای دالبی تجربه کنم ولی افسوس که فضای یه میز اضافی رو ندارم :( :biggrin1:
حالا اینکه اینا بازیشون رو بدون ساپورت دسته می سازن یه حماقت محضه و یه جفا در حق کسایی مثل من که براشون این چیزا اهمیت داره و اگه توی فروم ها چرخ بزنید تعداد افرادی که این مدل بازی ها رو با کنترلر میرن کم نیست

من الان 6 ماهه سیستم گیم خریدم ولی هنوز یاد نگرفتم چه جوری با موس و کیبرد بازی کنم :d
MW3 رو میخواستم با کنترلر برم ، ساپورت نمیکرد !
خیلی سخته ، این همه دکمه رو بدون نگاه کردن نمیتونم بزنم واسه همین بازیم ضعیف میشه ، الان رد آلرت 3 روی مدیوم بازی میکنم کلی عقب میفتم از کامپیوتر :d
البته خب شاید سر جمع تو این 6 ماه یک هفته هم بازی نکرده باشم با موس و کیبرد

خب تو بی استعدادی :دی و گرنه هیچ PC Gamer ـی دلش نمیاد عناوین سوم شخص رو حتی با دسته بره :دی فقط برای فوتبال و بعضی عناوین دیگه دسته مورد استفاده قرار می گیره :دی شما هم مجبور نیستی رو PC بازی کنی :دی
نکه حالا تو خیلی استعداد داری :دی.
به شخصه حوصله ندارم وقتی نشستم روی مبل یه کیبورد بگیرم بغلم بازی کنم :دی.

آخرم باید برم نسخه ی X360 بگیرم، کنسول رو هم آپدیت کنم :|

خب الان بهترین موقعیت برای تبلیـغ نرم افزار محبوبمه :d
--------------------------------------------------------------------

آیا میخواهید تمام بازیهای منتشر شده و نشده بر روی PC های خود را با تمامی گیم پد های موجود در جهان بازی کنید ؟

آیا میخواهید در هنگام بازی با PC , بر روی مبل راحتی خود لم داده و بازی کنید ؟

آیا میخواهید بازیهای مختلف را بصورت دو نفره با دوستانتان بر روی PC بازی کنید ؟

آیا میخواهید از گیم پد خود بعنوان یک کنترل از راه دور در هنگام تماشای فیـلم بهره ببرید ؟

پس فرصت را از دست نداده و Xpadder را تهیه کنید...

Xpadder همیشه و همه جا با شما :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or