درودسلام . من تازه این بازی رو گرفتم . فقط 2 تا سوال دارم :
1- این قضیه لویال بودن چیه ؟ من همچین بخشی تو بازی ندیدم
2- وقتی وارد کابین شپرد توی نورماندی میشی ، یه قسمت هست واسه تغییر لباس شپرد . یه سری از گزینه ها توی این بخش کار نمیکنند . چجوری میشه آزادشون کرد ؟
دوست من یه راهکار بده که هیشکی نمیره من همه رو لویال کردم ولی تو ماموریت سامرا فیلد شدم اخر بازی همه مردن بعد ما لژیون رو از جایی که IFF REAPERبود نجات دادم اما تو کشتی ندیدمش اینم بگی ممنون میشم تو دعوای میراندا و جک طرف جک رو گرفتم (جک رو بعد از لویال کردنش یه کارای بدی باهاش کردم!:biggrin1درود
1.یکم که تو بازی پیشروی کنین,افراد گروهتون براشون مسائل شخصی پیش میاد که اگه شما بهشون کمک کنین(در واقع اون ماموریت هارو براشون انجام بدین )اونها لویال میشن!
2.باز هم با پیشروی تو بازی بعضی از این قطعات رو همینجوری گوشه و کنار میتونی پیدا کنی و بعضی از اونها رو هم با هک کردن و ... بدست میاری.
همه مردن!!!دوست من یه راهکار بده که هیشکی نمیره من همه رو لویال کردم ولی تو ماموریت سامرا فیلد شدم اخر بازی همه مردن بعد ما لژیون رو از جایی که IFF REAPERبود نجات دادم اما تو کشتی ندیدمش اینم بگی ممنون میشم تو دعوای میراندا و جک طرف جک رو گرفتم (جک رو بعد از لویال کردنش یه کارای بدی باهاش کردم!:biggrin1چی کار کنم هم خر راضی باشه هم خرما:laughing::laughing:
یک نفر هم زنده نموند!!!؟ 
من گزینه ها دقیق یادم نیست.ولی گزینه های سمت راست رو اصلا کاری نداشته باش.سه تا گزینه ی سمت چپ رو فقط انتخاب کن.هر کدوم هم که انتخاب کردی همون طور که گفتم زیاد رمانتیک باهاش حرف نزن.:biggrin1:سلام من هر کاری میکنم که دختر سامورا رو راضی کنم نمیتونم . میدونم که از خشونت و ترس خوشش میاد اما باز هم نمیتونم راضیش کنم .
کسی میتونه یه راهنمایی کنه .
جفتشونم آخرش زنده موندن.
اگه جک رو لویال کردی برو باهاش به حرف بعد از هم خوششون میاد بعد شپرد با خشونت اسلحه ها رو از رو میز کنار میزنه جک رو رو روش میزاره و با عشق........................:biggrin1: من تو دعواش با میراندا طرف جک رو گرفتم:biggrin1:من بازی رو تموم کردم خیلی وقته ولی شپرد هیچ حالو حولی نه با جک نه میراندا نکردجفتشونم آخرش زنده موندن.
ولی گاروس که مرد خیلی حالم گرفته شد
اون سیاه پوسته(اسمشو یادم نیست)خیلی بد مرد.
بعد 1نکته این شپرد چقدر شبیه جک تو سریال lost هستش

رو گرفتمگزینه های وسطی رو انتخاب کنسلام یه سوال دیگه من هم توی دعوا طرف جک رو گرفتم و میراندا رو که لویال کرده بودم از لویال در اومد . اما از کرده ی خودم پشیمونم حالا چطوری میشه دوباره میراندا رو لویال کرد . ؟ هر دفعه ای هم که میرم سراغش میگه برو با دوست جدیدت جک صحبت کن.
آخه من نمیدونم با چه عقلی میراندا رو ول کردم و طرف جکرو گرفتم
یکی یه توضیح درمورد این دعواها بین یارات بده تاحالا ندیدم باهم دعواکنن یا من متوجه نشدم مثلا دعوای جیکوب و میرندا رو مثال بزنید چجوریه؟
می شه طریقه ی استفاده از قدرت هامون را توضیح بدید.