Mass Effect 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یحتمل بقول خودت باگه !:biggrin1: یکدور از اول با یک کاراکتر جدید بازی کن دیگه باید بده .

یعنی چی باز نیست ؟ تو Inventory نیست ؟ اگه نه که باید بری جلوتر تا آزاد بشه . اگه هستم که یحتمل مواد کم داری تا بخریش .
:biggrin1: اون اولی رو که نمیدونم شاید همون باگ باشه!!
دومی رو هم، هم برام اومده توی Inventory و هم منابع دارم ولی باز نیست که بخرمش!! :biggrin1:

:biggrin1: اون اولی رو که نمیدونم شاید همون باگ باشه!!
دومی رو هم، هم برام اومده توی Inventory و هم منابع دارم ولی باز نیست که بخرمش!! :biggrin1:

بازی رو تموم کردی یا هنوز داری بازی میکنی ؟ آخه من خیلی راحت تونستم بخرمش .

فکر کنم داری نسخه بتا رو بازی میکنی !!!:biggrin1:

همین کار رو باید می کردی:)
2-منظورت میرانداست دیگه؟؟؟شما باید paragon پر داشته باشی تا بتونی از دل جک در بیاری
3-باید لویالش کنی به طور اساسی هر کی لویال نباشه میشه گفت می میره
4- باید یکی از اعضا رو باهاشون می فرستادی
لویال هم یعنی ماموریت شخصی شون رو انجام بدی تا نسبت بهت وفادار بشن
5-اون قسمت بستگی به خودت داره و تو نسخه سوم تاثیراتش معلوم میشه

ایول.. بابا دست درست.. پس باید طرفداری میراندا رو کنم بعدش paragon رو پر کنم تا بتونم از دل جک در بیارم؟؟؟؟ حالا این paragon رو چطور پر کنم؟ من که هر کاره خوبی بود کردم!!!

بازی رو تموم کردی یا هنوز داری بازی میکنی ؟ آخه من خیلی راحت تونستم بخرمش .

فکر کنم داری نسخه بتا رو بازی میکنی !!!:biggrin1:
بابا گیر دادیا !! :biggrin1:
خوب میگم دارم 2 باره میرم یعنی یه بار با شخصیت مردش رفتم حالا دارم با زنش 2 باره میرم!!
نسخه اصلیشم هستش بتا کجا بود ؟؟!! :biggrin1:

سایت Mass Effect 2 Faces لیست جالبی از کاراکترهای ساخته شده توسط بازیکنها براساس شخصیتهای معروف (یا غیر معروف) داره که دیدنش خالی از لطف نیست.

جان لاک :
johnlocke.jpg

وین دیزل :
vindiesel.jpg

باراک اوباما ! :دی
CommanderinChiefShepard.jpg

سایت Mass Effect 2 Faces لیست جالبی از کاراکترهای ساخته شده توسط بازیکنها براساس شخصیتهای معروف (یا غیر معروف) داره که دیدنش خالی از لطف نیست.

جان لاک :
johnlocke.jpg

وین دیزل :
vindiesel.jpg

باراک اوباما ! :دی
CommanderinChiefShepard.jpg
OOOOOOOOOOOO :eek::eek::eek::eek::eek:

Based on:
Bruce Willis - Die Hard

43611916.jpg

آخرین ویرایش:
واقعا این اوباماــه از همه بیشتر شبیه در اومده:دی یادمه قبلا هم به خوشگل ترین شخصیت مونث طراحی شده توسط پلیر ها هم جایزه می دادن، البته تموم شد رفت الان برندارین کرکتر بسازید:دی

یه سوال دارم

جریان این 2 دیسک بازی چیه . ادامه اش هست دیسک 2 ؟؟ دیسک 2 مثل froza باید رو هارد نصب بشه و چیزای اضافه باز میکنه؟؟ من که هارد ندارم تکلیف چیه. یا کلا وقتی دیسک 1 تموم شد پیغام دیسک 2 میده. یه آمار بدین ممنون میشم .

مقدار paragonواز این جور چیزارو کجا میزنه؟
درصد وفاداری بازی کنارو از کجا بفهمیم
شما start رو که میزنی squad رو انتخاب کن بعد زیر قیافه ی خود شپرد 2 تا نیم دایره قرمز ابیه و...

یه سوال دارم

جریان این 2 دیسک بازی چیه . ادامه اش هست دیسک 2 ؟؟ دیسک 2 مثل froza باید رو هارد نصب بشه و چیزای اضافه باز میکنه؟؟ من که هارد ندارم تکلیف چیه. یا کلا وقتی دیسک 1 تموم شد پیغام دیسک 2 میده. یه آمار بدین ممنون میشم .
نه مثل فورزا نیستش، یعنی نباید چیزی رو هارد نسب بشه و در ادامه ی هم هستن دیسک ها لذا اونایی که هارد ندارن هم مشکلی ندارن برای بازی کردن...

منکه نفهمیدیم چجوری باید با او چیزایی که از سیاره ها اسکن میکنیم آپگریت کنم....لطفا یه راهنمایی کامل بکنید.
شما پیش هر کودوم از اعضای گروه بری توی اینوستگیشن یه گزینه ی اپگرید هم وجود داره که میتونی کل اپگرید ها رو انجام بدی جدای اتاق مردین تو طبقه هکف !:دی بعد هر عضو تیم جدیدی هم که بگیرید وقتی در مورد این اپگرید ها ازش سوال کنید یه سری چیزای جدید به لیست کلی اپگرید ها اضافه میشه

حدس میزنم این سوال رو چندین بار پرسیدن already ولی واسه بازی کردن این نسخه، لازمه نسخه اول رو تموم کرده باشم؟ اگه نه، تموم کردن نسخه اول چقدر به فهم نسخه دوم کمک میکنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or