اصلا سوال من رو دیدی؟:confused:حدس میزنم این سوال رو چندین بار پرسیدن already ولی واسه بازی کردن این نسخه، لازمه نسخه اول رو تموم کرده باشم؟ اگه نه، تموم کردن نسخه اول چقدر به فهم نسخه دوم کمک میکنه؟
اصلا سوال من رو دیدی؟:confused:حدس میزنم این سوال رو چندین بار پرسیدن already ولی واسه بازی کردن این نسخه، لازمه نسخه اول رو تموم کرده باشم؟ اگه نه، تموم کردن نسخه اول چقدر به فهم نسخه دوم کمک میکنه؟
در فوروم رسمی BioWare یکی از کاربرا نوشته :ایول.. بابا دست درست.. پس باید طرفداری میراندا رو کنم بعدش paragon رو پر کنم تا بتونم از دل جک در بیارم؟؟؟؟ حالا این paragon رو چطور پر کنم؟ من که هر کاره خوبی بود کردم!!!
من دیگه مآموریتی نمونده بود که انجام نداده باشم ! Paragon ـم هم تا حداکثر جایی که براش طراحی کرده بودن رفته بودفک کنم اینو یه بار گفتم ولی به دوباره گفتنش میرزه ... تو مواردی که دعوا میشه و طرف یه نفرو میگیرین چون پاراگون یا رنگیدتون کمه میتونین بعدا برین دوباره با اون کاراکترا حرف بزنین و از دلشون دربیارین فقط ظاهرا پاراگون یا رنگید بیشتری لازمه که جمع کنین ... که اونم با انجام ماموریتای جانبی خیلی راحت میشه بدست اورد ...
چی عجیبه؟؟؟:biggrin1:خیلی عجیبه ها ! من کلا از اول بازی یبارم توی تاپیک نیومدم که مبادا از چیزی با خبر بشم! به بهترین نحو ممکن رفتم! همرو (از جمله جک) لویال کردم. هیچ کدوم از یارامم نمردنعجیب نیست ؟
![]()
دوستان میگم این Legion کجای سفینه هستش ؟؟!!
هر جا ما گشتی پیداش نکردیم !!:biggrin1:
سلام
کل بازی چند تا مرحله هست؟
رو مخ کدوما میشه کار کرد که چیز کنیم![]()
با آريا موافقم ، همگی راه حل کردن این موضوع رو ميدونيم اما بازی بهمون اجازه نميده از اون راه استفاده کنيم ، اگر اون کامنت های انگليسی هم که دوست ديگمون گزاشته بود رو بخونين متوجه ميشين که این مشکل کاملا فراگير هست و برای همه اتفاق افتاده ، هرکاری ميکنيم این جک وفادار نميشه.فک کنم اینو یه بار گفتم ولی به دوباره گفتنش میرزه ... تو مواردی که دعوا میشه و طرف یه نفرو میگیرین چون پاراگون یا رنگیدتون کمه میتونین بعدا برین دوباره با اون کاراکترا حرف بزنین و از دلشون دربیارین فقط ظاهرا پاراگون یا رنگید بیشتری لازمه که جمع کنین ... که اونم با انجام ماموریتای جانبی خیلی راحت میشه بدست اورد ...
این احيانا در مورد لژيون نبود؟ اشتباه نميکنی؟ هرچی فکر ميکنم يادم نمياد که جک در موقع ورود به سفينه از ما خواسته باشه که به تمام نقاط سفينه دسترسی پيدا کنه!! رفت مثل آدم اون زيره اتاق مهندس هارو پيدا کرد و نشستببینید من هم دقیقا همین مشکلات شما رو داشتم و آخر سر هم نتونستم با جک حرف بزنم و دوباره وفادارش کنم. ولی اگه اوایل بازی بهش اجازه دست رسی کامل رو بدین و بزارید تا وارد سفینه شد به اطلاعات دسترسی پیدا کنه خیلی راحت می تونید آخر بازی حفظش کنید و نزارید بمیره. من هم خودم تو دعوا طرف Miranda رو گرفتم و جک ناراحت شد و رفت و تا آخر هم نتونستم باهاش حرف بزنم ولی آخر بازی نمرد و به خوشی همه برگشتیم تو کشتی:biggrin1:
نه بعد از این که جک رو نجات میدی بهت میگه به سربروس اعتماد نداره و میخواد تمام فایلا رو ببینهاین احيانا در مورد لژيون نبود؟ اشتباه نميکنی؟ هرچی فکر ميکنم يادم نمياد که جک در موقع ورود به سفينه از ما خواسته باشه که به تمام نقاط سفينه دسترسی پيدا کنه!! رفت مثل آدم اون زيره اتاق مهندس هارو پيدا کرد و نشست
فکر کنم اینی که ميگی مربوط به لژيون باشه ، چون لژيون اول که آمد ميخواست به تمام سيستم نورماندی دسترسی پيدا کنه اما EDI با فعال کردن فايروال های قوی جلوش رو ميتونست بگيره مگر اینکه ما دستور بديم غير فعالشون کنه ( که منم همينکارو کردم )
من دفعه دوم کاری نکردم ولی بازم جک مرديکی ديگه از دوستان هم چند صفحه پيش گفته بود اگر آخر کاری با ميراندا کارای بد بد نکنين () جک نميميره ، اما يسری از بچه ها امتحان کردن و بازم طرف نفله شد.!
چجوری برای شما میشه؟؟:biggrin1:ببينيد من طرف ميراندا رو گرفتم ولي آخراي بازي رفتم با جك صحبت كردم (پاراگونم كامل بود. ) و دوباره لويال شد
چجوري برا شما نميشه؟؟؟