Mass Effect 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ایول.. بابا دست درست.. پس باید طرفداری میراندا رو کنم بعدش paragon رو پر کنم تا بتونم از دل جک در بیارم؟؟؟؟ حالا این paragon رو چطور پر کنم؟ من که هر کاره خوبی بود کردم!!!
در فوروم رسمی BioWare یکی از کاربرا نوشته :

I had the same problem and I was about 95 percent paragon and still couldn't get the option to get Miranda's loyalty back...eventually I decided she was a betch and didn't care anymore lol.

یکی دیگه از دوستان در مورد خاکستری شدن گزینه ها گفته :

I got the paragon choice and just finished my 1st.
Either it's a bug or you just don't have enough juice- probably a bug though.
Talking to each beyond the loyalty missions probably helps a lot too I think.

من قبل از این انتخاب سخت بازی رو سیو کردم و واقعاً نمیدونم باید چه کار کرد... دوستان اگر بلدین جواب بدین.

آخرین ویرایش:
واقعا مثل اینکه همه این مشکل رو دارن ، دقيقا مثل من .
البته من فقط تو دعوای ميراندا و جک نتونستم مشکل رو درست حل کنم و طرف ميراندا رو گرفتم.
اما بين لژيون و تالی به قدر کافی پاراگون داشتم که تونستم هر 2 تارو وفادار نگه دارم. در نتيجه در آخر بازی فقط جک رو از دست دادم

فک کنم اینو یه بار گفتم ولی به دوباره گفتنش میرزه ... تو مواردی که دعوا میشه و طرف یه نفرو میگیرین چون پاراگون یا رنگیدتون کمه میتونین بعدا برین دوباره با اون کاراکترا حرف بزنین و از دلشون دربیارین فقط ظاهرا پاراگون یا رنگید بیشتری لازمه که جمع کنین ... که اونم با انجام ماموریتای جانبی خیلی راحت میشه بدست اورد ...

فک کنم اینو یه بار گفتم ولی به دوباره گفتنش میرزه ... تو مواردی که دعوا میشه و طرف یه نفرو میگیرین چون پاراگون یا رنگیدتون کمه میتونین بعدا برین دوباره با اون کاراکترا حرف بزنین و از دلشون دربیارین فقط ظاهرا پاراگون یا رنگید بیشتری لازمه که جمع کنین ... که اونم با انجام ماموریتای جانبی خیلی راحت میشه بدست اورد ...
من دیگه مآموریتی نمونده بود که انجام نداده باشم ! Paragon ـم هم تا حداکثر جایی که براش طراحی کرده بودن رفته بود :دی ولی آخرش هم نتونستم با جک حرف بزنم ! کلآ این مسآله جک پیچیده ترین مسآله ME2 هست که توی همه forum ها راجع بهش 100 تا تاپیک دیدم :دی

خوب دوستان من بهتون راه حل دادم دیگه:biggrin1: البته شاید فقط به آریا گفته باشم دقیق یادم نیست:biggrin1:
ببینید من هم دقیقا همین مشکلات شما رو داشتم و آخر سر هم نتونستم با جک حرف بزنم و دوباره وفادارش کنم. ولی اگه اوایل بازی بهش اجازه دست رسی کامل رو بدین و بزارید تا وارد سفینه شد به اطلاعات دسترسی پیدا کنه خیلی راحت می تونید آخر بازی حفظش کنید و نزارید بمیره. من هم خودم تو دعوا طرف Miranda رو گرفتم و جک ناراحت شد و رفت و تا آخر هم نتونستم باهاش حرف بزنم ولی آخر بازی نمرد و به خوشی همه برگشتیم تو کشتی:biggrin1:

خیلی عجیبه ها ! من کلا از اول بازی یبارم توی تاپیک نیومدم که مبادا از چیزی با خبر بشم! به بهترین نحو ممکن رفتم! همرو (از جمله جک) لویال کردم. هیچ کدوم از یارامم نمردن :دی عجیب نیست ؟ :دی

خیلی عجیبه ها ! من کلا از اول بازی یبارم توی تاپیک نیومدم که مبادا از چیزی با خبر بشم! به بهترین نحو ممکن رفتم! همرو (از جمله جک) لویال کردم. هیچ کدوم از یارامم نمردن :دی عجیب نیست ؟ :دی
چی عجیبه؟؟؟:biggrin1:
این که یارات نمردن یا این که از اول نیومدی تو این تاپیک؟؟؟؟:biggrin1:
منم نتونستم با Paragon کاری بکنم بین جک و میرندا
فکر می کنم باگ باشه احتمالا

دوستان میگم این Legion کجای سفینه هستش ؟؟!!
هر جا ما گشتی پیداش نکردیم !!:biggrin1:

توی اتاق دکتر ( Chambers فکر کنم بود ) تهش یه در داره بازش کن اونجاست .

سلام
کل بازی چند تا مرحله هست؟
رو مخ کدوما میشه کار کرد که چیز کنیم :p

شما تا حالا RPG بازی کردی ؟:biggrin1: تعداد مشخصی نداره .

Miranda - Jack - Tali

با آريا موافقم ، همگی راه حل کردن این موضوع رو ميدونيم اما بازی بهمون اجازه نميده از اون راه استفاده کنيم ، اگر اون کامنت های انگليسی هم که دوست ديگمون گزاشته بود رو بخونين متوجه ميشين که این مشکل کاملا فراگير هست و برای همه اتفاق افتاده ، هرکاری ميکنيم این جک وفادار نميشه.
ببینید من هم دقیقا همین مشکلات شما رو داشتم و آخر سر هم نتونستم با جک حرف بزنم و دوباره وفادارش کنم. ولی اگه اوایل بازی بهش اجازه دست رسی کامل رو بدین و بزارید تا وارد سفینه شد به اطلاعات دسترسی پیدا کنه خیلی راحت می تونید آخر بازی حفظش کنید و نزارید بمیره. من هم خودم تو دعوا طرف Miranda رو گرفتم و جک ناراحت شد و رفت و تا آخر هم نتونستم باهاش حرف بزنم ولی آخر بازی نمرد و به خوشی همه برگشتیم تو کشتی:biggrin1:
این احيانا در مورد لژيون نبود؟ اشتباه نميکنی؟ هرچی فکر ميکنم يادم نمياد که جک در موقع ورود به سفينه از ما خواسته باشه که به تمام نقاط سفينه دسترسی پيدا کنه!! رفت مثل آدم اون زيره اتاق مهندس هارو پيدا کرد و نشست :دی
فکر کنم اینی که ميگی مربوط به لژيون باشه ، چون لژيون اول که آمد ميخواست به تمام سيستم نورماندی دسترسی پيدا کنه اما EDI با فعال کردن فايروال های قوی جلوش رو ميتونست بگيره مگر اینکه ما دستور بديم غير فعالشون کنه ( که منم همينکارو کردم )
----------------------------
يکی ديگه از دوستان هم چند صفحه پيش گفته بود اگر آخر کاری با ميراندا کارای بد بد نکنين ( :دی ) جک نميميره ، اما يسری از بچه ها امتحان کردن و بازم طرف نفله شد.!

دوستان من حجم پهنای باندم چیزی دیگش نمونده برای همین نمیتونم صفحه های قبل رو بخونم !! :biggrin1:
اگع زحمت بکشید یه بار دیگه افراد مرحله سفینه Collectore ها رو برام بگین که نمیرن !!
راستی این Legion رو هم توی اتاق AI Core پیداش نکردم!! کجا میتونه باشه ؟!!
فقط زود جواب بدین تا تموم نشده !! مرسی

این احيانا در مورد لژيون نبود؟ اشتباه نميکنی؟ هرچی فکر ميکنم يادم نمياد که جک در موقع ورود به سفينه از ما خواسته باشه که به تمام نقاط سفينه دسترسی پيدا کنه!! رفت مثل آدم اون زيره اتاق مهندس هارو پيدا کرد و نشست :دی
فکر کنم اینی که ميگی مربوط به لژيون باشه ، چون لژيون اول که آمد ميخواست به تمام سيستم نورماندی دسترسی پيدا کنه اما EDI با فعال کردن فايروال های قوی جلوش رو ميتونست بگيره مگر اینکه ما دستور بديم غير فعالشون کنه ( که منم همينکارو کردم )
نه بعد از این که جک رو نجات میدی بهت میگه به سربروس اعتماد نداره و میخواد تمام فایلا رو ببینه
يکی ديگه از دوستان هم چند صفحه پيش گفته بود اگر آخر کاری با ميراندا کارای بد بد نکنين ( :دی ) جک نميميره ، اما يسری از بچه ها امتحان کردن و بازم طرف نفله شد.!
من دفعه دوم کاری نکردم ولی بازم جک مرد
ببينيد من طرف ميراندا رو گرفتم ولي آخراي بازي رفتم با جك صحبت كردم (پاراگونم كامل بود. ) و دوباره لويال شد
چجوري برا شما نميشه؟؟؟
چجوری برای شما میشه؟؟:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or