Mass Effect 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اسلحه رو فکر میکنم باید از توی خود سفینه آزاد کنی. اون قسمت Search Lab (یا یه همچین چیزی) که توی اتاق Mordin هست. اگه اشتباه نکنم اسلحه رو باید اونجا با دادن مقادیری عناصر کشف شده از سیارات (!) بگیری.
Legion هم مثل بقیه اعضای گروه هست دیگه ! توی نقشه سیاره رو پیدا میکنی و گیرش میاری :دی
در مورد دختر سامارا باید گزینه های دیالوگ رو جوری انتخاب کنی که با روحیه تاریک دختره همخونی داشته باشه. راحت ترین کار اینه که قبلآ از رسیدن به دختره بازی رو save کنی و اگه موفق نشدی دوباره با دیالوگهای دیگه امتحان کنی !
تالی هم کار خاصی نیاز نبود ! فقط باید گزینه های مثبت رو توی دیالوگها انتخاب میکردی تا آبروی باباش نره ! (باباش به خاطر دختر عزیزش یه کاری کرده که به ضرر بقیه تموم شده)
کلآ باید موقع انتخاب گزینه ها به حال و هوای طرف و حتی محل قرار گرفتن گزینه توی اون دایره توجه کنی.
خيلي ممنون از جوابت ولي براي پيدا كردن Legion روي نقشم هيچي نيست و توي ژورنال هم هيچ چيزي از Legion ننوشته !!
اگه ميشه جاي دقيقش كه توي كدوم سياره هستش رو بهم بگين !!

خيلي ممنون از جوابت ولي براي پيدا كردن Legion روي نقشم هيچي نيست و توي ژورنال هم هيچ چيزي از Legion ننوشته !!
اگه ميشه جاي دقيقش كه توي كدوم سياره هستش رو بهم بگين !!
شاید هنوز زمانش نرسیده که توی ژورنال هم نیومده ! فکر میکنم آخرین عضو گروه بود.
الآن رفتم توی IGN , یادم اومد که Legion رو توی مآموریت The Reaper IFF پیدا می کنیم. به این مآموریت که رسیدی , خود Legion هم پیداش میشه :دی
محلش هم توی نقشه به این صورت هست :
Hawking Eta ===> Thorne ===> Derelict Reaper

شاید هنوز زمانش نرسیده که توی ژورنال هم نیومده ! فکر میکنم آخرین عضو گروه بود.
الآن رفتم توی IGN , یادم اومد که Legion رو توی مآموریت The Reaper IFF پیدا می کنیم. به این مآموریت که رسیدی , خود Legion هم پیداش میشه :دی
محلش هم توی نقشه به این صورت هست :
Hawking Eta ===> Thorne ===> Derelict Reaper
آ دستت درد نكنه
هنوز نرفتم اون ماموريت رو دارم به بقيه ميرسم براي لويال !!
دمت گرم !! :biggrin1:

این کار رو هم کردم ولی باز بنده خدا مُرد ! الآن اون مرحله آخر رو کاملآ چشم بسته میتونم بازی کنم و جای تک تک دشمنا رو حفظ شدم :دی
یه بار جک رو گذاشتم اسکورت , به شهادت رسید.
یه بار گذاشتم حباب درست کنه , باعث مرگ Legion بدبخت شد :دی
یه بار با خودم بردمش , زیر آوار تلف شد !
یه بار هم کلآ بهش محل نذاشتم و هیچ جا انتخابش نکردم ولی بازم مُرد !
مثل اینکه بدجوری در حقش جفا کرده بودم که این طوری میشه :دی

عجیبه من بار اولی که بازی کردم همه کاراکترهای بازی رو loyal کردم بین جک و میراندا طرف میراندارو گرفتم ولی چون یه زیگیل بقلم نشسته بود:biggrin1: باهاش کاری نکردم مثل بچه های خوب یه ضرب رفتم آخر بازی جک نمرد!! هیچ کاریم بهش ندادم انجام بده

چي بگم در مورد اين بازي ؟ چي ميتونم بگم ؟ اصلا با چه جملاتي اين بازي رو توصيف كنم ؟ :biggrin1: 10 ساعت بكوب بازي كردم فقط چون احساس كردم چشمام داره در مياد مجبور شدم بلند شم از پاي بازي ! فوق العادست . كمتر بازي هستش كه منو اينجوري جذب كنه . بازي كوچكترين نقصي نداره حداقل من كه چيزي نديدم . بازي 100% نسبت به نسخه ي قبل پيشرفت داشته . تمام چيزاش . همه چيز جذابتر شدن . به هيچ وجه بازي خسته كننده نيست . من بيشتر زمان بازي رو فقط داشتم گشت ميزدم تو بازي و لذت ميبردم . ازون بازي هايي هست كه آدم دلش ميخواد 100% كاملش كنه . خلاصه امروز از خورد و خوراك و همه چيز زديم نشستيم پاي اين بازي .

آقا یه سوال از آچیو ME2 !!
gp-g.jpg
Power Full 15 درباره این سوال داشتم
یکی از قدرتهام رو تا آخر آپ کردم ولی نداد!!
حتی بعدش 2باره 4 تا قدرت آپ کردم و بازم نداد!!
چه جوریه این؟؟!! نکنه باگ داره ؟؟!

سلام همگی....
جان من لطف کنین جواب سوالا من رو بدین چون دارم میمیرم :D
بابا من با خدمم انس گرفته بووودم:d حتی فکرشو نمیکردم این اتفاق بیوفته.. همه مردن:( خدمم که رفت هیچ یارام فرت و فت مردن..
میخوام همه رو زنده کنم... حاضرم یبار دیگه بازی رو تمام کنم فقط لطف کنین بگین اشتباه من کجا بوده این لیست غلط هاییی که کردم:biggrin1::
1. تو محاکمه tali مدارک رو طبق گفته tali رو نکردم در نتیجه پدرش بیگناه شد و خودش گناه کار.
2. جلو جک طرفداری مارینا رو گرفتم همین شد که تا آخر بازی بام حرف نزد... آخرشم تو همون سفینه وقتی وارد omega 4 شدیم... همون مین ها که حمله میکنن به سفینه زدن فرت جک رو کشتن. در ضمن تو همون دمو thane هم کشته شد.. اونم من همیشه باش سازش داشتم همیشه حواشو داشتم...
3.samara رو گذاشتم که همون حلقه محافظتی رو درست کنه تا آخرشم با هام بود اما آوار ریخت روش مرد..در ضمن در ماموریت نجات دخترش ناکام موندم....
4.خدمه رو وقتی نجات دادم هیچکس رو همراشون نفرستادم تا اسکورتشون کنه ... آخر کار بازی که تمام شد دیدم هیشکی نموندهه همکه مردن....
5.غیر از موارد گفته شده همیشه به نفع squad حرف زدم و حواشونو داشتم...
6. این loyal کردن یعنی چه؟؟؟؟ یه توضیح بدین!! در ضمن من غیر از samara که موفق نشدم دخترش رو نجات بدم... به بقیه کمک کردم....
7. منظورتون از masss قرمز چیه؟؟؟ یعنی چه زود برم اونجا!!؟؟؟؟؟ یعنی نمیخواد برم دنبال بقیه پیداشون کنم؟؟؟ توضیح بدین لطفا...
8. آخر بازی اونجا رو منفجر کردم و به حرف الوسفمن گوش ندادم...
آخ که چه کمک بزرگی به من فرمانده شکست خورده:biggrin1: میکنین اگر جواب همه سوالا رو بدین...
مرسی

آخرین ویرایش:
سلام همگی....
جان من لطف کنین جواب سوالا من رو بدین چون دارم میمیرم :D
بابا من با خدمم انس گرفته بووودم:d حتی فکرشو نمیکردم این اتفاق بیوفته.. همه مردن:( خدمم که رفت هیچ یارام فرت و فت مردن..
میخوام همه رو زنده کنم... حاضرم یبار دیگه بازی رو تمام کنم فقط لطف کنین بگین اشتباه من کجا بوده این لیست غلط هاییی که کردم:biggrin1::
1. تو محاکمه tali مدارک رو طبق گفته tali رو نکردم در نتیجه پدرش بیگناه شد و خودش گناه کار.
2. جلو جک طرفداری مارینا رو گرفتم همین شد که تا آخر بازی بام حرف نزد... آخرشم تو همون سفینه وقتی وارد omega 4 شدیم... همون مین ها که حمله میکنن به سفینه زدن فرت جک رو کشتن. در ضمن تو همون دمو thane هم کشته شد.. اونم من همیشه باش سازش داشتم همیشه حواشو داشتم...
3.samara رو گذاشتم که همون حلقه محافظتی رو درست کنه تا آخرشم با هام بود اما آوار ریخت روش مرد..در ضمن در ماموریت نجات دخترش ناکام موندم....
4.خدمه رو وقتی نجات دادم هیچکس رو همراشون نفرستادم تا اسکورتشون کنه ... آخر کار بازی که تمام شد دیدم هیشکی نموندهه همکه مردن....
5.غیر از موارد گفته شده همیشه به نفع squad حرف زدم و حواشونو داشتم...
6. این loyal کردن یعنی چه؟؟؟؟ یه توضیح بدین!! در ضمن من غیر از samara که موفق نشدم دخترش رو نجات بدم... به بقیه کمک کردم....
7. منظورتون از masss قرمز چیه؟؟؟ یعنی چه زود برم اونجا!!؟؟؟؟؟ یعنی نمیخواد برم دنبال بقیه پیداشون کنم؟؟؟ توضیح بدین لطفا...
8. آخر بازی اونجا رو منفجر کردم و به حرف الوسفمن گوش ندادم...
آخ که چه کمک بزرگی به من فرمانده شکست خورده:biggrin1: میکنین اگر جواب همه سوالا رو بدین...
مرسی
همین کار رو باید می کردی:)
2-منظورت میرانداست دیگه؟؟؟شما باید paragon پر داشته باشی تا بتونی از دل جک در بیاری
3-باید لویالش کنی به طور اساسی هر کی لویال نباشه میشه گفت می میره
4- باید یکی از اعضا رو باهاشون می فرستادی
لویال هم یعنی ماموریت شخصی شون رو انجام بدی تا نسبت بهت وفادار بشن
5-اون قسمت بستگی به خودت داره و تو نسخه سوم تاثیراتش معلوم میشه

آخرین ویرایش:
آقا یه سوال از آچیو ME2 !!
gp-g.jpg
Power Full 15 درباره این سوال داشتم
یکی از قدرتهام رو تا آخر آپ کردم ولی نداد!!
حتی بعدش 2باره 4 تا قدرت آپ کردم و بازم نداد!!
چه جوریه این؟؟!! نکنه باگ داره ؟؟!

من که براحتی تونستم بگیرمش .

دوباره از اول بازیو کردی و نشد ؟ یکبار از اول بازیو شروع کن ببین میشه !

سلام خدمت اساتید گرام گیم خور:biggrin1:
اقا من نخسه:biggrin1:شماره یک این بازی رو بازی نکردم ولی میخوام شماره دو رو بگیرم بازی کنم مشکلی از لحاظ فهم داستان و جریانات موجود در بازی پیش نمیاد کهه یه وقت؟
ممنون

سلام خدمت اساتید گرام گیم خور:biggrin1:
اقا من نخسه:biggrin1:شماره یک این بازی رو بازی نکردم ولی میخوام شماره دو رو بگیرم بازی کنم مشکلی از لحاظ فهم داستان و جریانات موجود در بازی پیش نمیاد کهه یه وقت؟
ممنون

سلام معراج جون :biggrin1:

اوایل شماره 2 یک توضیحات کلی از جریانات شماره 1 بهمون میده و بازیباز رو با فضای بازی آشنا میکنه .

اما خب بیشتر برای یادآوری اتفاقات هست ولی برای این کار هم کاربرد داره !:biggrin1:

عجب !!
پس چرا از ما اینطوریه ؟!!!
اون اسلحه ی سنگین آخر رو هم بهم نمیده یعنی باز نیست که بخرمش !!
موندم توش !! :biggrin1:

یحتمل بقول خودت باگه !:biggrin1: یکدور از اول با یک کاراکتر جدید بازی کن دیگه باید بده .

یعنی چی باز نیست ؟ تو Inventory نیست ؟ اگه نه که باید بری جلوتر تا آزاد بشه . اگه هستم که یحتمل مواد کم داری تا بخریش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or