Mass Effect 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من زياد از اينجور بازيها خوشم نمياد
ولي با تعريف دوستان؟؟....
موندم بازي رو بگيرم يا نه؟

بذار خلاصه بگم ... نقطه قوت اصلی بازی کاراکتراشه و داستانشه ولی اگه خیلی به داستان و این حرفا اهمیت نمیدی یا انگلیسیت خیلی خوب نیست بازم به عنوان یه شوتر بازیه خوبیه ... به گرفتنش میرزه ... فقط یه ذره پیچیدس دیگه ...

تو مرحلهی 2 اونجایی که تو سفینه هستی چه باید کرد

راستش بازی مرحله ای نیستش ... نصف بازیم تو سفینه ایم میشه دقیق تر توضیح بدی ...
اگه منظورت اولین باریه که وارد نرماندی جدید میشی ... اینجا بهت یه لیست از افراد پیشنهادی داده شده برای گروهت دوتاشون توی اومگا هستن اول به اونجا یه سر بزن ...

احتمالا بعضیا در مورد سیستم loyalty افراد دچار ابهامن ... بعضیام نمیدونن من اصلا دارم در مورد چی حرف میزنم :biggrin1:

برای اینکه ماموریت کاملا موفقیت آمیز باشه لازمه که افراد گروهتون به شما وفادار باشن صرف اینکه ماموریت پیدا کردن و عضو کردنشونو انجام بدین کافی نیست ... گرفتن loyalty کار خیلی سختی نیستش ... کافیه که بعد از هر ماموریت اصلی یا هر چنتا ماموریت فرعی برین و با افرادتون حرف بزنین ... بعد از چند بار که اینکارو کردین ... هر بار که بر گشتین به سفینه برین پیش kelly همون دختری که دستیارتونه و کنار galaxy map وایساده و ازش در مورد گروه سوال کنین ... اگه به اندازه کافی با اعضای گروه درد و دل کرده باشین kelly بهتون میگه که مثلا جیکوب میخواد باهاتون حرف بزنه ... وقتی اینجوری شد برین پیش اون کسی که میخواد باهاتون حرف بزنه ... اینجا هرکدوم بهتون یه ماموریت ویژه میدن که همشون بلا استثنا خیلی جذابن ... توی این ماموریتا که اکثرا یه مساله شخصیه باید این عضو گروه همراهتون باشه ... حواستون باشه که ماموریت باید موفقیت آمیز باشه اگه ماموریت شکست بخوره شما loyalty به دست نمیارین ... اگه تو ماموریت موفق بشین عضو گروهتون به شما وفادار میشه و یه توانایی ویژه و همینطور یه لباس جدید براش باز میشه ... حواستون باشه که بعضی از افراد گروه ممکنه با هم دعوا راه بندازن توی این موارد اگه paragon یا renegade شما اونقدی نباشه که مساله رو مسالمت آمیز حل کنین باید طرف یکیشونو بگیرن و اینطوری وفاداری عضو دیگه گروهو از دست میدین که برای دوباره بدست اوردن وفاداری کلی باید برین منت کشی!:biggrin1:

این بود یه راهنمایی خلاصه در مورد loyalty !:biggrin1:

من تازه گرفتم یعنی یکی از بهترین Opening sequences های تاریخ بازی رو داشت .
__
من یه مشکل دارم درست وسط اولین Loading بازی . Freeze میشه . (همون جایی که نشون میده دارن Shepherd رو ریکاور میکنن )

آخرین ویرایش:
منم بازی رو تموم کردم در کل خیلی خوب بود

درمورد پایان بازی هم میشه گفت :

پایانی حماسی زیبا و باشکوه داشت برای من شپرد زنده موند و بعد از اتمام بازی میتونین ماموریت های فرعی رو در سیاره ها نجام بدین

در مورد ماموریت های ویژه ای که این دوستمون گفت که برای هر یک از هم تیمی هاتون انجام بدید اون فکر کنم اون ماموریت هایی که زیر پای کاراکتر بعد از ماموریت قرمز میشه با موفقیت انجام شده

در پایان بازی برای من :

فقط 3 نفر از افرادم زنده موندن جکب , میراندا و پرفسور گروه :biggrin1: بقیه به دیار باقی شتافتن :(( البته به غیر از هدایت کننده سفینه ( اسمش یادم نیست ) واین که این هم تیمی هایی که انقدر با زحمت جمع کرده بودیمشون رو انقدر راحت از دست بدیم به گیمر فشار میاره و باعث ناراحتیش میشه ( من این رو به واقع احساس کردم ) :biggrin1:

در کل هرجور حساب کنید تجربه یکبار بازی کردن این بازی برای هر گیمری لازم هستش چون واقعآ بازی قوی هستش از هر لحاظ

اینم یادم رفت بگم برای مرحله اخر بازی بازم باید از DVD شماره 1 استفاده کنید

آخرین ویرایش:
فقط 3 نفر از افرادم زنده موندن جکب , میراندا و پرفسور گروه :biggrin1: بقیه به دیار باقی شتافتن :(( البته به غیر از هدایت کننده سفینه ( اسمش یادم نیست ) واین که این هم تیمی هایی که انقدر با زحمت جمع کرده بودیمشون رو انقدر راحت از دست بدیم به گیمر فشار میاره و باعث ناراحتیش میشه ( من این رو به واقع احساس کردم ) :biggrin1:

خدایی؟ ماموریتای همه رو درست انجام دادی؟ به اون دعواهای بعدش بین میراندا و جک و لژیون و تالیم رسیدگی کردی؟ سفینه رم تا ته آپگرید کردی؟ موقع انجام عمیاتم حواست بود که چیو به کی بسپری؟
برای من همه زنده موندن فقط به شرطی که موردین (همون پروفسوره) رو تو تیکه آخر همراه خودم ببرم ... اگه بذارمش که از در دفاع کنه میمیره ...
برا تنظیمات آخرین مرحله من از این سیستم رفتم ... توام اینجوری برو ببین میتونی زنده نیگهشون داری حیفه 75 تا گیم اسکور میده ...
برای اون هک کردن که طرف باید تو تونل بره تالیو بفرست فرمانده دسته دومم میراندا بذار
برای حفاظ سامارا رو بذار و گرسو بذار مسئول تیمی که قراره حواس دشمنو پرت کنه
برای بخش آخرم موردینو با خودت ببر و گرانتو ...
اینکارو بکن ببین فایده ای داره یا نه ...

دوستان من تو اون مرحله كه با يه اسنايپر ملاقات ميكنيم بدش يكي از يا رامونو مي تونيم بزاريم پيشش وما از در مي ريم بيرون هر چقدر مي كشم تموم نميشن يه چيزه سبزم هست كه 10 ثانيه طول ميكشه

ببین اونجا باید اون دکمه سبز را بزنی که 10 ثانیه طول میکشه بعد باید اونها را اونور در نگه داری تا 10 ثانیه تموم شه و بعد اون در بسته می شه. خودت باید همین سمت وایسی. 3 تا جا باید این کار را انجام بدی.

آخرین ویرایش:
[
بذار خلاصه بگم ... نقطه قوت اصلی بازی کاراکتراشه و داستانشه ولی اگه خیلی به داستان و این حرفا اهمیت نمیدی یا انگلیسیت خیلی خوب نیست بازم به عنوان یه شوتر بازیه خوبیه ... به گرفتنش میرزه ... فقط یه ذره پیچیدس دیگه ...

راستش بازی مرحله ای نیستش ... نصف بازیم تو سفینه ایم میشه دقیق تر توضیح بدی ...
اگه منظورت اولین باریه که وارد نرماندی جدید میشی ... اینجا بهت یه لیست از افراد پیشنهادی داده شده برای گروهت دوتاشون توی اومگا هستن اول به اونجا یه سر بزن ...

سلام
من الان تو یه سیاره ام وبا یه زن که تو پارتی(به اصطلاح ما پارتی میشه) اونجاست( و صورتش ابی رنگه) صحبت کردم حالا باید چه کنیم ؟؟؟؟

[

سلام
من الان تو یه سیاره ام وبا یه زن که تو پارتی(به اصطلاح ما پارتی میشه) اونجاست( و صورتش ابی رنگه) صحبت کردم حالا باید چه کنیم ؟؟؟؟

اون زنه احتمالا آریاس که یه جورایی صاحاب اومگا حساب میشه ... باهاش در مورد آرک‌انجل و موردین حرف بزن تا بهت آدرسشونو بده ... برای موردین باید بری منطقه قرنتینه برای آرک‌انجل باید بری عضو گروهی بشی که میخوان برن بکشنش ... همون بقل یه اتاقه که دارن افراد میگیرن باید بری با اونا حرف بزنی

درود !

دوستان ویدئویی که در زیر میبینین از Mass Effect 2 Collector's Edition Unboxing هست .

این ویدئو برای کسایی میزارم که احیانا :biggrin1: میخوان این پک رو بخرن و اطلاعاتی ازش ندارن ( مثل خودم :biggrin1: )

Mass Effect 2 Collector's Edition Unboxing
خوب اگه یه توضیحی در مورد گرافیک و گیم پلیش بدی ممنون میشم.:biggrin1:

خوب اگه یه توضیحی در مورد گرافیک و گیم پلیش بدی ممنون میشم.:biggrin1:

دوست عزیز در مورد گیم پلی باید بگم که شاید هر گیمری خوشش نیاد.اینجور بازیها که نیاز به زبان قوی و مکالمه داره باب طبع هر گیمری نیست ولی اکشنش معرکست.گرافیکش هم در بین بازیهای 360 بهترین هست.طراحی کاراکترها هم بهترین در بین کنسولها

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or