Mass Effect 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Greg Zeschuk رئیس Bioware گفته MS2 سختر و تاریکتر از شماره قبل خواهد بود:

BioWare boss Greg Zeschuk has likened Mass Effect 2 to Empire Strikes Back in terms of its place in the ME trilogy. Things are about to get nasty, yo.
“Yeah we have definitely designed it in that fashion,” he told IGN AU.
“If you recall, Empire Strikes Back was the darker chapter and that is how we designed the ME2 story and experience: to try and make the player reflect on the challenges of the character. If you put ME2 next to the original it is definitely a darker, harder game.”
Hit the link for more. Beware of spoilers, though. It’s out for PC and 360 early next year.

Greg Zeschuk رئیس Bioware گفته MS2 سختر و تاریکتر از شماره قبل خواهد بود:
دستت درد نکنه.
منم خیلی موافقم با حرفاشون.مخصوصا با تاریکتر
:twisted:
اگه یکی دو تا دیگه از افراد گروهمون هم بمیرن خیلی خوب میشه.مخصوصا این Ashley.اصلا ازش خوشم نمیاد.قیافه ی درست و حسابی هم نداره.:biggrin1:

خب BioWare به تمام شایعات پایان داد و گفت که این بازی فقط برای X360 و PC عرضه میشه ...
BioWare forums
121fs725372.gif
. خبرش رو دیشب گذاشتم.
Bioware اعلام کرد این عنوان در Jan 26, 2010 در امریکای شمالی و January 29 در اروپا برای Xbox360 و pc عرضه خواهد شد.

من با شماره یک این بازی خیلی حال کردم ! خواستم دوباره تمومش کنم ولی منصرف شدم ! چون بدجور برای شپرد شخصیت پردازی کرده بودم و زیراب یکی دو نفر رو هم به صورت اساسی زده بودم !! :laughing:

خلاصه منتظر نسخه دومش هستم تا یه حالی از عذا در بیارم ! :love:

نکته مثبت بازی این بود که طراحی هنری و موزیک به خوبی حس فضا و سکوت و شگفتی و ... رو القا میکرد !! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or