دیگه از لیارا که بهتره:biggrin1:دستت درد نکنه.
منم خیلی موافقم با حرفاشون.مخصوصا با تاریکتر:twisted:
اگه یکی دو تا دیگه از افراد گروهمون هم بمیرن خیلی خوب میشه.مخصوصا این Ashley.اصلا ازش خوشم نمیاد.قیافه ی درست و حسابی هم نداره.:biggrin1:
ممنون سهیل:biggrin1:New Screenshots:
ME 1 رو دوبار تموم کردم و همه کرکترهام زنده و شنگول هستن. مگه میشد بمیرن؟دیگه از لیارا که بهتره:biggrin1:
من که اگر بازم قرار باشه از این انتخابای مرگ و زندگی بکنم زنده نگهش میدارم:biggrin1:
ممنون سهیل:biggrin1:
دیگه از لیارا که بهتره:biggrin1:
من که اگر بازم قرار باشه از این انتخابای مرگ و زندگی بکنم زنده نگهش میدارم:biggrin1:
ممنون سهیل:biggrin1:
تو یکی از اون سیاره ها(همونی که با سارن میجنگیم)باید از بین کیدن(اگه درست گفته باشم اسمشو!)و اشلی یکیو انتخاب میکردیم دیگه!پیش یکیشون میرفتیم اون یکی میمرد!ME 1 رو دوبار تموم کردم و همه کرکترهام زنده و شنگول هستن. مگه میشد بمیرن؟.
از لیارا بهتره,ولی بازم چیز مالی نیست:biggrin1:دیگه از لیارا که بهتره:biggrin1:
دیگه اینجوری نیست.:biggrin1:
خیلی با سبک بازیش و گرافیکش و کلاً همه چیزش حال کردم ، سر نسخه یکش !![]()
شما مطمئن باش از شماره 2 شم خوشت میاد !:biggrin1:
شماره دومش دقیقاً همون حس و حال رو برام تداعی میکنه منتهی زیباتر ! این بازی تو شماره دومش به پختگی میرسه ! :biggrin1: ترسم از سومین قسمتشه ! آخه شاعر میگه خام بدم ، پخته شدم ، سوختم ! :laughing:

سهیل,یعنی اینقدر مطمئنی که شماره ی سوم آخرین شماره از ME میشه!!:smile:شما اجازه بده 2 ش بیاد واسه 3 ش یه فکری میکنیم !
اتفاقا به نظر من چون Trilogy هست قسمت 3 باحالتر از بقیه میشه بخاطر اینکه آخرین شماره هست و تمام ابهامات برطرف میشه !![]()
نیما به نظر من کار خوبی کرده.:biggrin1:من خودم تو RPG هیچ ادعایی ندارم و تا قبل از ME هم فقط کمی oblivion و the witcher بازی کردم که هیچ کدومم بیشتر از 1 ساعت نتونستم ادامه بدم!!:biggrin1:ولی ME فرق میکرد.شاید کسایی که تو نقش آفرینی حرفه ای هستن از بازی زیاد خوششون نیاد ولی من فکر میکنم bioware کار خیلی جالبی کرده.الان فکر کنم سه تا RPG دارن میسازن.knight of the old republicوdragon age(که این یکی اومده) وME2 که هر کدوم یه نوع طرفدار RPG رو راضی میکنه.مثلا من اصلا نمیتونم با مکانیزم کنترل و مبارزات تو KOTOR خودمو وفق بدم.DA ام بدتر:biggrin1:نمیدونم BioWare چی فکر کرده که بازی رو تبدیل به اکشن صرف کرده ! من تو تمام تریلر هایی که دیدم ازش فقط یه شوتر صرف بود . البته مسلما خوشساخت تر از نسخه 1 ش هست .
نمیدونم BioWare چی فکر کرده که بازی رو تبدیل به اکشن صرف کرده ! من تو تمام تریلر هایی که دیدم ازش فقط یه شوتر صرف بود . البته مسلما خوشساخت تر از نسخه 1 ش هست .