BROXIGAR
کاربر سایت
خسته نباشی !:dمن نسخه دمو mass efect 2 v رو دانلود کردم که ببینم چی هست
من خیلی گیج شدم اصلا سر در نمیارم
این دکمه ی RB دقیقا کارش چیه ؟؟؟ و اون چیزهایی که تو این بخش هست
دیالوگها و انتخاب اونها چه تاثیری در روند بازی داره
کلا داستان شماره 1 و 2 حول چه چیزی هست
گرافیکش جالبه و گیم پلیش هم مثل GEOW هست تقریبا
ولی من اطلاعات بیشتری میخوام
اگر دوستان لطف کنند منو راهنمایی کنند
با نگه داشتن دکمه RB شما وارد بخشی میشی که میتونی توانایی های ویژه ( Special Ability ) خودت و همراهانتو انتخاب کنی که بستگی به کلاسی داره که اول بازی انتخاب کردی . مثلا با انتخاب کلاس Vanguard این قابلیت رو داری که در فاصله های نزدیک بسرعت به دشمن نزدیک بشی و اونو Charge کنی .
تاثیر زیادی نو داستان بازی داره که نقطه اوجش پایانشه .
انسانها یک تکنولوژی ای رو پیدا میکنن که بهشون توانایی سفر با سرعت نور رو میده که این کشف باعث اشنا شدن با سایر نژادهای کهکشان میشه . . این تکنولوژی ساخته دست یک نژادی هست بنام Reapers . این نژاد هر 50000 هزار سال یکبار میاد و تمام موجودات زنده کهکشان رو میکشه و دوباره ناپدید میشه . این کارو از طریق همون تکنولوژی ای که بجا گذاشتن و حالا انسانها ازش استفاده میکنن انجام میدن . در اخرین حملشون با شکست مواجه میشن و در صدد جبران بر میان .
داستان بازی محشره و تو چند خط به هیچ وجه نمیشه توضیح داد . من تو همین قدر 1000 جاشو نادیده گرفتم .
از من میشنوی حتما بازی کن . مطمئن باش پشیمون نمیشی !

fficial%26biw%3D1024%26bih%3D550%26tbs%3Disch:10%2C109&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=675&vpy=130&dur=1305&hovh=198&hovw=255&tx=145&ty=69&ei=zgpyTOG-DNm5jAfnmNj6CA&oei=wwpyTKD2D8mS4Qb49_y-BA&esq=4&page=1&ndsp=18&ved=1t:429,r:10,s:0&biw=1024&bih=550