Mass Effect 2 | Xbox360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من نسخه دمو mass efect 2 v رو دانلود کردم که ببینم چی هست

من خیلی گیج شدم اصلا سر در نمیارم
این دکمه ی RB دقیقا کارش چیه ؟؟؟ و اون چیزهایی که تو این بخش هست
دیالوگها و انتخاب اونها چه تاثیری در روند بازی داره

کلا داستان شماره 1 و 2 حول چه چیزی هست
گرافیکش جالبه و گیم پلیش هم مثل GEOW هست تقریبا
ولی من اطلاعات بیشتری میخوام
اگر دوستان لطف کنند منو راهنمایی کنند
خسته نباشی !:d

با نگه داشتن دکمه RB شما وارد بخشی میشی که میتونی توانایی های ویژه ( Special Ability ) خودت و همراهانتو انتخاب کنی که بستگی به کلاسی داره که اول بازی انتخاب کردی . مثلا با انتخاب کلاس Vanguard این قابلیت رو داری که در فاصله های نزدیک بسرعت به دشمن نزدیک بشی و اونو Charge کنی .

تاثیر زیادی نو داستان بازی داره که نقطه اوجش پایانشه .

انسانها یک تکنولوژی ای رو پیدا میکنن که بهشون توانایی سفر با سرعت نور رو میده که این کشف باعث اشنا شدن با سایر نژادهای کهکشان میشه . . این تکنولوژی ساخته دست یک نژادی هست بنام Reapers . این نژاد هر 50000 هزار سال یکبار میاد و تمام موجودات زنده کهکشان رو میکشه و دوباره ناپدید میشه . این کارو از طریق همون تکنولوژی ای که بجا گذاشتن و حالا انسانها ازش استفاده میکنن انجام میدن . در اخرین حملشون با شکست مواجه میشن و در صدد جبران بر میان .

داستان بازی محشره و تو چند خط به هیچ وجه نمیشه توضیح داد . من تو همین قدر 1000 جاشو نادیده گرفتم .

از من میشنوی حتما بازی کن . مطمئن باش پشیمون نمیشی !;)

داستان كلي بازي=(كماندر شپرد معروف خودمان در سفینه اش به سیاحت كهكشان ها می پردازد كه ناگهان توسط سفینه های ناشناس مورد حمله قرار می گیرد و سفینه اش نابود می شود . تمام پرسنل از مهلكه جان سالم به در می برند ولی شپرد كه آخرین نفری است كه سفینه را ترك كرده ، در فضای خلا گرفتار می شود و به دلیل خفگی می میرد ... كمی بعد او توسط آزمایشاتی به زندگی باز می گردد و به نبرد كالكتور ها می رود ...)

بچه ها خداييش قبول كنين كه تخيل هم يه حدي داره
بازي هالو هم تخيليه ولي يه حدي رو نگه داشته. اين بازي ديگه شور هرچي بازيه تخيلي رو در اورده. داستان بازي كه خيلي مزخرف هست و حتي در حد بازيه قارچ خور هم جذابيت نداره. تنها جذابيت بازي همين دخترس كه يك عده جوانان نديد بديد ما(مثل خود من) بيفتن دنبالش كه پا بده. سازندگان بازي هم مي دونستن اين بازي جذابيت نداره از اين جنگولك بازي ها توش گذاشتن تا جذابيت كاذب ايجاد كنن.

اين بازي به من فهموند كه گرافيك همه ي بازي نيست بلكه داستان و گيم پلي فاكتور هاي مهمتري از گرافيك هستن هر چند كه گرافيك بازي آنچنان چنگي به دل نميزنه. در بعضي قسمت ها گرافيك بازي در سطح ps1 هست مثل ديوار هاي صخره اي كنار محيط

گيم پلي بازي هم كه تكراري هست و بهتر از اين رو ما در هالو ديديم.

با توجه به اينكه اين بازي دو دي وي دي هست پس بازي نسبتا طولاني خواهد بود كه با اين داستان مزخرف حتي تحمل بازي هم تا پايان كار دشواري هست.

70% بازي به حرف زدن كاراكتر ها مي گذرد كه با توجه به ديالوگ هاي بسيار مزخرف و اجبار در تحمل اين وراجي ها بازي به شدت كند يا در بعضي مواقع ساكن است.كه اين امر آدم را از بازي زده و بازي را غير قابل تحمل ميكند.

بازي به شدت شلوغ و گيج كننده است تا حدي كه بايد آدم زندگي عاديش رو رها كنه ببينه توي بازي چه خبره.
اونهايي كه قسمت اول اين بازي رو نرفتن كه ديگه ابدا سمت اين بازي نرن.
اونايي هم كه فكر ميكنن چون اين بازي از اولين بازي هاي امسال هست و جديده پس حتما خوبه سخت در اشتباهن چون سازندگان هم به اين دليل بازي رو زود منتشر كردنند كه مي دونستن اين بازي در برابر بازي هاي امسال حرفي براي گفتن نداره.

خلاصه من اين تجربيات رو گفتم تا ديگه كسي نره 8000 تومن پول رو توي جوب آب بريزه.
از بچه هاي اين تاپيك هم مي خوام كه ديگه از اين بازي بيخودي تعريف نكنن تا بچه هاي مردم به چاه نيفتن.
............................................

خريد بازيmass effect 2 اكيدا ممنوع:evil::evil::evil:
شما تا حالا کجا بودی ؟! چقدر روشن فکری!!!مرسی بابت نقد...مستفیض شدیم.>:)

چیکارش داری بذار داره زندگیش رو میکنه! وقتی میاد ME2رو با بازی هااااااااالوووووووووو ( توسط بچه های بازیسنتر معرفی وتولید شده)مقایسه میکنه واز این جمله:
70% بازي به حرف زدن كاراكتر ها مي گذرد كه با توجه به ديالوگ هاي بسيار مزخرف و اجبار در تحمل اين وراجي ها بازي به شدت كند يا در بعضي مواقع ساكن است.كه اين امر آدم را از بازي زده و بازي را غير قابل تحمل ميكند.

مشخصه تا حالا RPGبازی نکرده یا از این سبک متنفره! و به دیگران امر میکنه که پولشون (8000تومن!!!)رو به خاطر آشغالی که 2سال بایو ویر الکی وقت صرفش کرد هدر ندن!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

گذاشته بودم بازی رو سر فرصت انجام بدم عجب حالی میده دیالوگ گذاریش واقعآ عالیه خیلی کوتاه و مختصر درعین حال کامل!

راستی کسی از بچه ها اینجا Overlordرو گرفته؟ ارزش داشت؟

نمیدونید بازی GOTY Editionداره یا نه؟

چیکارش داری بذار داره زندگیش رو میکنه! وقتی میاد ME2رو با بازی هااااااااالوووووووووو ( توسط بچه های بازیسنتر معرفی وتولید شده)مقایسه میکنه واز این جمله:

مشخصه تا حالا RPGبازی نکرده یا از این سبک متنفره! و به دیگران امر میکنه که پولشون (8000تومن!!!)رو به خاطر آشغالی که 2سال بایو ویر الکی وقت صرفش کرد هدر ندن!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

گذاشته بودم بازی رو سر فرصت انجام بدم عجب حالی میده دیالوگ گذاریش واقعآ عالیه خیلی کوتاه و مختصر درعین حال کامل!

راستی کسی از بچه ها اینجا Overlordرو گرفته؟ ارزش داشت؟

نمیدونید بازی GOTY Editionداره یا نه؟

شما هم بیکارین پست 11 صفحه قبلو میکشی بیرون ؟:d

bazish aliye faghat iradesh ineke tu televisionhaye mamooli neveshtehash eftezahe

این بخاطر بازی نیست دوست عزیز . ایراد از تلوزیون هست .

سلام به همگی اول باید بگم این بازی فوف العاده است من خودم نسخه اولو بازی نکردم و با این که انگلیسیم متوسط است ولی با بازی حال کردم الان یکجا گیر کردم ابتدای دیسک 2 یک جای جدید باز میشه 2 نفر و انتخاب میکنم اولش یکذره خوفناک هی به سفینه گزارش میدم بعد یکهو یکسری ادم زرد رنگ میان که دیر میمرن و نمیتونم اونجا رد کنم همش میبازم اجباری هم هست حتما باید بریم
کمکم کنید؟

دوستان من راه حل میخوام :دی
میخوام بدونم باید درست درمون چی کار کنم که بتونم مخ این میراندا رو بزنم :دی
خوشگل نیستا فقط میخوام این شپرد بدبخت یکیو داشته باشه :دی

دوستان من راه حل میخوام :دی
میخوام بدونم باید درست درمون چی کار کنم که بتونم مخ این میراندا رو بزنم :دی
خوشگل نیستا فقط میخوام این شپرد بدبخت یکیو داشته باشه :دی
همیشه باید تو دعوا ها طرف اونو بگیری ؛ باید loyal ش کنی (کمکی رو که خواسته انجام بدی) و توی بازی هم باید زیاد بهش سر بزنی و باید باهاش مهربون باشی
(این قاعده برای افراد دیگه هم هست )

همیشه باید تو دعوا ها طرف اونو بگیری ؛ باید loyal ش کنی (کمکی رو که خواسته انجام بدی) و توی بازی هم باید زیاد بهش سر بزنی و باید باهاش مهربون باشی
(این قاعده برای افراد دیگه هم هست )
من ساله پیش که بازی رو انجام دادم انقدر مخ این میرندا رو زدم ولی آخرشم اتفاقی نیفتاد . حالا دیگه گذشته و تموم شد . نمی دونم واقعا چی کار نکردم . همه ی این کارایی که بچه ها می گنو کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد حالا دیگه گذشت تموم شد .

من ساله پیش که بازی رو انجام دادم انقدر مخ این میرندا رو زدم ولی آخرشم اتفاقی نیفتاد . حالا دیگه گذشته و تموم شد . نمی دونم واقعا چی کار نکردم . همه ی این کارایی که بچه ها می گنو کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد حالا دیگه گذشت تموم شد .
اگر همه کارت درست میبود باید مرحله اخر بازی میومد از اسانسور میومد بالا وبله....:>

دوستان فعلا گفته
منتظرم میمونه :دی
بهش قول دادم زنده برگردم با هم باشیم :دی=))
چشم حسود کور :دی
اما عجب بازی ـی هست این ME2 :دی
یکی از بهترین بازی های عمرم بوده :دی:x

شخصیتت زن نبود؟
اخه اگه شخصیت زن باشه هرچقدر مخ میراندا رو بزنی فایده نداره باید رو مخ گاروس و ثین و اینها کار کنی!
ولی عجب بازی خدایی بود!

یا حق

شخصیتت زن نبود؟
اخه اگه شخصیت زن باشه هرچقدر مخ میراندا رو بزنی فایده نداره باید رو مخ گاروس و ثین و اینها کار کنی!
ولی عجب بازی خدایی بود!

یا حق
نه زن نبود فکر کنم یه خورده مخش شو بد زدم باید با یه شاتگان می یومدم می زدم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or